Українофобам.

Ніхто не применшує велич і потужність як минулої так і нинішньої Росії. І ніхто не звинувачує її в попередніх вчинках, як і кожний загарбник, вона робила те що й мала робити. І якби доля України склалася інакше, то не відомо як би в цьому плані виглядали ми.

Бентежить інше. Бентежить поведінка тих осіб, які проживаючи тут і вважаючи себе, з незрозумілих причин росіянами, зачасту, достеменно не знаючи навіть свого роду і чия кров тече в його жилах, ліплять тут не зрозуміло що.


Я поважаю тих росіян які проживають в Росії, або тих що приїзджають сюди і не втручаються в наше життя. Їх не обходять наші справи і не цікавлять, бо вони знають хто вони, чого їм треба і самовпевненості, завдяки своїй території, їм не позичати. Вони чітко знають — де вони живуть і хто вони є. І в тому їхня правда. А відтак і повага.

Але хотілося б звернутися до українських «росіян», до тих, які є тут маріонетками проросійських імперських амбіцій деяких справжніх росіян по-паспорту, і за пропискою. Ви що не розумієте, що є лише маріонетками їх провладних амбіцій? Ви що не знаєте долю маріонеток? Я — частково вихований на радянських засадах — взагалі не розумію як можна бути таким безсовісним. Як можна їсти український хліб, хай хоч і без ікри, пити українську воду, дихати українським повітрям, дивитися на українське небо і зорі, і при цьому бути таким невдячним цій землі і цьому народу. Невже ви не розумієте, що визнавши цю землю своєю Батьківщиною, і прийнявши рішення, жити тут до кінця, то від нині доля України і ваша доля просто не роздільні. Бо її благополуччя це ваше благополуччя, і відповідно навпаки. Ви ж не віддаєте свою заробітну плату сусіду, або, наприклад, не робите ремонт в сусідній квартирі? Бо дурня, правда ж? А відтак і діяння ваші такі просто злочинні.

Так і тут, різниця хіба що в маштабі. Не можна проживати в в одній державі, а перейматися турботами іншої! Бо це неодмінно в перспективі вдарить по самих вас!

Далі, відповідаючи на вирізку зі статті «ПРОРУССКОЕ И ПРОРОССИЙСКОЕ НА УКРАИНЕ», заявляю — повна ДУРНЯ. Сьогодні в Україні подекуди можна зауважити навіть зворотній процес, що є показовим в Донецькій області, а в Феодосії зникають не те що україномовні школи, а навіть класи. Також сьогодні в Україні, в тому числі і республіка Крим, є цілий ряд областей де російська мова, всупереч національним інтересам, визнана регіональною. Я не проти російської, ніхто з нас не винний в нинішній сутуації, одначе двомовність нас не об"єднує, а навпаки розділяє. Я за дозвіл спілкування і звертання будь-якою мовою, але державною має бути одна. Саме та яка визначає державу і національність.

Щодо «окраины» то і взагалі недоречне зауваження. Саме ця зневажена вами «окраина» весь час рятувала від турецько-татарської і польської експансії Росію. І давала їй змогу спокійно і солодко спати аж до ПетраІ, набираючись сил. І якби географічне положення Росії було українським, то й доля її відповідала би долі цієї «окраины».

Судячи по змісту тексту виходить, що своєї історії не мала не тільки «окраина», а й взагалі всі ті республіки які входили і входять до складу Росії. Виходить що історію мала лише Росія, і славу, і силу, всотуючи, а потім видаючи за свій, протягом віків кращий потенціал приєднаних держав. Залишаючи Батьківщині лише гречкосіїв. А використавши повністю, в разі небезпеки, взагалі викидали як ту…. Це ви мали на увазі під тією величчю в статті? Таким чином ви взагалі розумієте що «мелете»? Після такого зневажання, паплюження і приниження, яка тут далі може йти мова про братерство і співпрацю. Зауважте саме з вашої недалекої подачі відбувається те в чому ви так оголтіло звинувачуєте нас і інших не згодних.

Але це те що в більшості стосується наведеної вирізки зі статті і її рукотворців. А взагалі сьогодні людям, по великому рахунку, байдуже хто є хто. Людей, особливо, нині турбують більш прозаїчні проблеми. І, завжди, в більшості — більшість лише за своє благополуччя ладна була продати душу сатані. «Только б не было войны» — маю на увазі саркастичні слова, колись популярного гурту серед шпани, Сектор Газа. Тим і визначаються ті настрої людей, вказані тут раніше, в іншій газетній статті «Украина устала от «незалежности» и олигархов».

І майте на увазі українофоби: чим більша територія держави, тим краще проживає в ній центр (столиця і центральні області) і тим бідніша, занедбаніша і менш керована провінція.

P.S.
Шукаю однодумців:[email protected]
  • 0
  • 08 апреля 2011, 14:43
  • Patriot
  • 1712

Комментарии (3)

RSS свернуть / развернуть
+
0
Анекдот в тему:
Сидять на кухні два «русско-заклопотаних» і дивляться програму «Врємя».
— Слыш, хохлы-гады у нас снова газ тырят!
— Вась, хохлы — это мы…
avatar

Jaro

  • 11 апреля 2011, 02:38
+
0
+1000000
avatar

Popocarsd

  • 11 апреля 2011, 11:59
+
0
В тому то й справа, допоки ми будемо себе так називати і відгукуватися на такі собачі клички, доти ми й будемо жити як собаки і для всіх будемо бидлом.
— Це, більше, думки вслух.

Анекдот же дійсно слушний, я його добре зрозумів.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 12:54

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.