Львівська провокація.

Те що відбулося у Львові 9 травня нормальним не назвеш. Суспільство ще до цих пір оговтується і не може скласти однозначної оцінки. Російські канали ще в той же день з обіду вже почали в своїх новинах активно транслювати ті події у всій своїй «красі». Але то російські, їх хлібом не годуй, дай лише обгадить свого ближнього, а особливо того хто має, або хоча б намагається, мати свою думку. І взагалі, дивлячись наші а іноді й їхні новини, приходиш саме до такого висновку. Свої ж новини своїм громадянам вони подають в стилі Совєтського Союзу, тобто «все харашо». Іноді аж іронія пробирає, як про покойників, або хороше, або нічого. Але зараз не про це.


Отже, про Львів. При логічному розгляді тих подій виникає багато нестиковок і каверзних питань. Що говорить вже самособою про не природний плин подій, а навпаки про награність ситуації. Наприклад. За які кошти і з якого дива поїхали люди з «Руского Единства» і комуністичної партії, зауважте, з Криму і з Одеської області? Напередодні свята, всупереч розпорядженням ВР, Львівська адміністрація ясно ж оголосила судове рішення про заборону будь-яких святкувань, крім дня міста. Отже, відразу був зрозумілий кінцевий результат тієї поїздки. Ніт же поїхали. Далі. Питань не було б якби то їхали ветерани, або родичі до могил своїх загиблих батьків. А так? От з якого б дива хтось сам, по своїй волі, поїхав звідси туди? За чим і навіщо? І тим більше за свої кошти! Інший момент, те що ті автобуси пропустили і вони проїхали! От в Київ на Майдан, підприємців виступати проти податкового кодексу, не пускали, і досить вдало. А тут без проблем. Хоча результат був, повторюсь, відомий наперед навіть дурню. А коли вже пропустили чому ж не змогли забезпечить тим людям безпеки? Чому той автобус в"їхав саме в натовп свободівців? Адже «синіх», тобто міліції, там було вдосталь! Помилка? Навряд чи.
Про дії лівів«ян, думаю, й говорить не треба. Але їх причина вже не саме 9-те, а принцип уставу і монастиря. Уявляєте львів»ян, святкуючих, наприклад, день народження Бандери, в Донецьку? Смішно? От там теж саме тільки навпаки.

Висновки напрошуються самі собою. Вже сьогодні явно видно що президенство Януковича не задалося, і натовпу треба підкинуть нову «кістку», щоб гризлись. З іншого боку наш «брат» з своїм тут «Рускім Единством» ніяк не може позбутися імперських амбіцій.

Нас знову ділять і ділять, а ми як остолопи знову і знову наступаємо на ті ж самі граблі. Від цього всі у виграші, крім самих нас, простих громадян України! Все це наш світовий імідж, наше життя і наше благополуччя!

Від нині влада знову ж буде ворувати і продовжувати сидіти на своїх місцях. Між іншим, частково, цим спекулятивним способом, врятувавши себе, від 14 травня. Росія також ще набрала собі рейтингу і сильніших позицій серед прихильників та втомлених владним невіглаством людей. А що отримали ми? Ми що отримали? Що нам, простим людям? Розбиті голови і ще більша ненависть один до одного?
  • +1
  • 11 мая 2011, 22:03
  • Patriot
  • 2700

Комментарии (9)

RSS свернуть / развернуть
+
0
Спрашиваешь, что нам простым людям?
Эти отморозки, кричащие о демократии, рвущиеся в Европу, не пустили ветеранов к могиле павших воинов, чтоб возложить цветы. Зайди на ютуб, посмотри на эти искаженные ненавистью лица молодых «патриотов». Людям, прошедшим войну, чудом выжившим в том кошмаре, растоптали душу, лишили дня Светлой Памяти, возможности почтить тех, кто жизнь положил, за жизнь своих родных и за свою Родину.
Мир содрогнулся от этого зрелища. Так кто кого разъединяет? Или, думаешь, их фашистская идеология обЪединит кого=нибудь?
avatar

regina

  • 12 мая 2011, 06:14
+
0
Да, именно на таких, с промытыми мозгами, и был рассчитан этот спектакль. «Русское единство» со своей целью справилось.
avatar

Bred

  • 12 мая 2011, 09:05
+
0
Жаль що не всі це розуміють. Зараз ще всі поки що приходять до тями, а далі покотиться. А ще гірше те, що ті «сценаристи», маю на увазі наших телепнів, піклуються інтересами лише власної дупи, йдучи на такі провокації. Вони можливо навіть до кінця не розуміють, що їх життя повністю залежить від держави, а інакше її уламками і їх накриє.
avatar

Patriot

  • 12 мая 2011, 10:48
+
0
Приберіть свою наївність. Так випадок не цукерка, але сьогоднішньому ветерану має бути 86 років, самий мінімум. Тому уважніше подивіться на обличчя і подумайте самі кому і що потрібно у 86 РОКІВ! Я ветеранів навіть тут на місцевих локальних міні-парадах не бачив, бо 86-90 вік таки досить пристойний. Не те що там у Львів.

Чому ми взагалі маємо на когось рівнятися? Чому б нам не жити своєю головою? Якщо я горжусь тим подвигом дідів, то я й вважаю 9 травня, хай якщо не святом то все одно визначним днем. Чому б не дати кожному можливість і право вибору святкувати чи не святкувати те чи інше свято на власний розсуд? Нехотять святкувати той не треба, значить у них на те є свої причини, а ми хочемо святкувати то ми й будемо святкувати, бо в нас теж є на це свої причини. Чому б не так? От навіщо пертися з Криму і з Одеси кудись комусь щось нав«язувати і доводити? „Пертися“, бо тому що там ветеранів небуло! Максимум пенсіонери і ті певно що за гроші.

Тому давайте будемо розумними і не будемо вестись на весь цей фарс зацікавлених.
avatar

Patriot

  • 12 мая 2011, 10:36
+
0
вот-вот, я тоже считаю нефиг свободе вообще переться в Крым и здесь на маяках прыгать, черноморский флот выгонять. Пусть сидят в своем кудле. То что произошло — последняя капля. Уже ни кто не будет мирится с фашистским западным сепаратизмом.
avatar

Korrec

  • 12 мая 2011, 18:50
+
-1
Сепаратизму вистачає не тільки на заході, його вдосталь і на сході, і на півдні. От і вони вважають що потрібно з ним боротися. Хоча, зрештою, для держави Севастопольський, наприклад, сепаратизм нічим не кращий. Тому нам всім краще буде навчитися поважати почуття один одного. І поважати один одного взагалі.

А на власній території мати військові підрозділи іншої держави може лише держава-проститутка. Ні в одній поважаючій себе державі (там де мають сами до себе повагу громадяни) такого немає, навіть в тій же Росії. Я вже не говорю про Америку, чи там Англію, або хоча б Германію чи Францію.
avatar

Patriot

  • 12 мая 2011, 19:16
+
0
Да что вы говорите?
Цитата: ". После того, как Вторая Мировая война закончилась, американские войска остались на территории западной части Германии, Италии, Франции, Японии, в южной части Корейского полуострова и т.д. Во многих этих странах были созданы постоянные военные объекты, часть которых существует и поныне. Тогда же сложилась и определенная традиция размещения американских войск: в Великобритании были созданы крупные военно-воздушные базы, в Германии большей частью базируется пехота, танки и госпитали, в Италии — военно-морской флот
www.humanities.edu.ru/db/msg/80059
avatar

regina

  • 13 мая 2011, 09:12
+
0
Війська Радянського Союзу були також розташовані у півсвіту. І в тому то й є справа, що більш потужні держави які мають вплив на світову політику якраз і намагаються «впарить» свій військовий контингент на територію іншої держави, і це якраз і є одним із способів впливу на ту державу і світову політику взагалі. Зараз це правда приховано під маску НАТО, але, по-великому рахунку, суть кардинально це не змінює.
avatar

Patriot

  • 13 мая 2011, 09:43
+
0
І взагалі б пора давно зрозуміти всім, що навіть рідний брат не може вам побажати (дати) кращого ніж собі, або кращого ніж ви можете побажати (дати) сами собі. Щоб отримати найвищий гатунок, потрібно стати або братом, що ні фізично, ні духовно не можливо, або самим собою. Інших варіантів просто немає.
avatar

Patriot

  • 13 мая 2011, 14:15

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.