"Братні" обійми.

Напередодні Росія припинила поставки електроенергії до Білорусії. І це попри внутрішній економічній стан Білорусії? Коли їм там і без того не солодко! Як вам це? На що це схоже?

Хоча за відсутності в Білорусії доларів Мінськ все ж пропонував москві розрахуватися з нею своєю національною валютою. Але що в результаті? Відповідь москви: «НІ! Долар давай». Чи це є нормальмано? І чи є потреба Росії в отриманні того боргу саме зараз? Відповідь — причин немає! Україні Білорусія також винна за електроенергію, але Україна не вимагає повернення боргу саме зараз і навіть погодилася «ненакручувати» проценти за прострочені виплати. Хоча в України економічне становище значно гірше російського і ті гроші явно не завадили б, але навіть українська влада розуміє що зараз з білорусами чинити так не по-людськи. Але ж що ми бачимо з боку Росії? Так люди там, чи ні?


Зараз Білорусії доводиться відповідати за свої загравання з Росією в митний союз і взагалі за будь-які економічні відносини з Росією. От вони «брати», у всій своїй красі! Мабуть попередня історія зв«язків з Росією нічому не навчила! Саме Росія завалила економіку Білорусії, і саме Росія своєю поведінкою намагається зараз додавити Білорусію до кінця. То як називається той хто тримає завжди камінь за пазухою, і той хто готовий завжди, при зручній для себе нагоді, встромити ножа в спину? Видно недарма московитів казанські татари в 15 сторіччі прозвали „кассапами“.

І як висновок.
Останній приклад з Білорусією є новітнім фактом переконання. З Росією ніколи і ніяких неможна мати спільних справ якщо ви не бажаєте бути зрадженими і обдуреними. З ними можна лише хіба торгувати, не більше. Я не маю на меті тут когось образити чи принизити. В мене немає бажання вичитувати тут сморід проросійських переселенців. Хочу просто звернути увагу небайдужих громадян до російського „братерства“. А далі вже робіть висновки самі. Хто є хто і з ким і як мати справу.
  • 0
  • 01 июля 2011, 21:02
  • Patriot
  • 2400

Комментарии (4)

RSS свернуть / развернуть
+
0
Оскорбления признак глупости и не понимания ситуации. Патриот иди лучше учись и не майся дурью делая нелепые выводы. Может когда освоишь политологию и станешь понимать сущность слова бизнес с тобой можно будет разговаривать. Насчет оскорблений, Любая территория принадлежит большинству, а не власти. Яркий пример Галиччина, которая до 1941 года была заселена исключительно поляками, евреями и нац меньшинствами соседних государств. Но теперь они возомнили себя щирыми украинцами. Тебя достали москали? Да у тебя комплекс неполноценности. Государства населенные такими как ты ни когда великими не были и не станут. Ты будешь все время думать о мести, чтобы заглушить явную убогость
avatar

Korrec

  • 03 июля 2011, 20:23
+
0
Корек, я не проти росіян, або будь-якого іншого народу. Прості люди вони всюди прості люди. Просто люди. А от щодо політики то вже трохи інше. Я також повністю згоден з тобою що з помсти нічого не вийде, але і з імперських амбіцій також нічого путнього не вийде. Візьми за приклад Швецію. Після розгрому Карла ХІІ Петром І Швеція взагалі відмовилась від імперських амбіцій і перемкнулась на свої внутрішні проблеми. І подивися де вони сьогодні і де ви (росіяни), та зрештою і ми українці, завдяки вашому «братерству».

Щодо Галичини і взагалі України то читай її історію до її поневолення загарбниками, так би мовити «зрі в корєнь». Щоб не перераховувати тобі ті голодомори і ешелони депортованих.

Щодо приналежності території то ти вже й зовсім пориш гарячку. Вона нині належить, принаймні її життя, належить не те що більшості а навіть і не владі, а світовому капіталу.

Щодо політології і бізнесу, то я сам частково в бізнесі. Але над обома цими чинниками повинна стояти і стоїть і ціниться — духовність. Не обов«язково бути скотиною.
avatar

Patriot

  • 03 июля 2011, 23:05
+
0
голодомора в том понимании что ты имеешь ввиду — не существует. Не только украинцы страдали в СССР. Кстати, в твоей любий независимой украине без имперских амбиции тоже идет голодомор и уничтожение местного населения украинскими олигархами. Таким примером является ратушняк. Почитай новости ужгорода для примера www.ua-reporter.com
avatar

Korrec

  • 04 июля 2011, 09:48
+
0
Неважливо хто його як розуміє, важливо те що рік був урожайний, а голодомор був створений штучно. Матері вбивали молодших дітей щоб прогодувати старших, тим часом як зерно просто гнило у вагонах або й просто неба під охороною. Чи ти це виправдовуєш і вважаєш нормальним?

Так, я згоден нас нищать і досі. На сьогоднішній день, вже за незалежності, населення України значно зменшилося ніж було при Союзі і продовжує зменшуватися. Але хто нас знищує? Знищують нас саме виучки ще тії, вашої школи, зокрема й ратушняк. Щоб щось у нас почало змінюватись повинно видохнуть покоління тих виродків і їм на зміну прийти нове зрощене на волі, отоді щось почне покращуватися. Подивися на Чехію, подивися на Польщу де вони зараз? І продовжують набирати оберти і йти вперед. А де ми? Висновок лише один. Хто раніше спитляв від вас той швидше отримав змогу розвиватися, бути людьми і жити по-людськи, а не деградувати.

Я сподіваюся у нашої недалекої влади все ж таки вистачить розуму не вляпатись знову в любов з вами. Вибач, але ви були і продовжуєте бути дикунами завжди відсталими від Європи і світу. Так було завжди. Ви просто не спроможні нести розвиток і цивілізацію, ви спроможні нести лише розруху і деструктив. Тому вас треба цуратися і тікати як від прокаженних.
avatar

Patriot

  • 04 июля 2011, 20:06

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.