Прямой эфир


0
"… то слати ту зажерту владу під три чорти і робити самим той порядок який нам потрібен." Хе-хе-хе! Ну, и как вы это будете делать? Расскажите нам, пожалуйста. А еще хотелось бы узнать, панове, про порядок, какой вам нужен.Правда, очень интересно узнать именно ваше мнение по этому вопросу.
avatar

marika

  • 29 марта 2011, 13:37
0
А с какой целью вы написали этот блог, разоблачить пастухов или подзадорить баранов?
avatar

TeoSof

  • 29 марта 2011, 13:31
0
Таки так, тому я тут і товкмачу про єдність і підняття національної свідомості. Щоб ми врешті решт зрозуміли, що ми не бидло, а таки повноправні громадяни саме цієї держави і ми маємо право голосу і не тільки голосу, а навіть право вимагати від них цих так необхідних змін. А як ні, то слати ту зажерту владу під три чорти і робити самим той порядок який нам потрібен.
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 12:58
0
Посадите себя сами господа коррупционеры!
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 11:47
0
но полагаю, что в Феодосии, руководимой людьми, зарекомендовавшими себя безупречной службой в правоохранительных и налоговых органах, говорить о каком-то нецелевом использовании, откатах, или, как нынче принято, «распиле бабла», просто аморально.

вы в Феодосии живете? Эти люди деньги лопатой гребут. Если перед кем они себя и зарекомендовали, то только друг перед другом. Рука руку моет — вор-вора кроет
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 11:46
0
Ну вот в Грузии, говорят, со взятками справились.
Только ж наши парламентарии ни в жизнь не примут такого закона. Они вон и менее радикальные прокатывают. Не могут же они себе во вред действовать!
avatar

Bred

  • 29 марта 2011, 11:15
0
Все сказане Вами вище для мене не новина, нагадуючи про Немецдорф, я саме про це і хотів сказати, про те що Ви сказали самі. Тому підкреслюю ще раз — то була війна, а на війні, як і в будь-якому конфлікті, однобоко ділити на суто правих і не правих неможливо. Є конфлікт, значить в ньому, хай кожен по своєму, але винні всі його учасники. А тут йдеться саме про це, росіяни визволителі, а УПА злочинці і крапка, ні так не буває. І для мене, самий поганий українець, значно ближчий ніж гарний чужинець. До речі, мої обидва діди, як було вказано вище в статті, також побували в тому пеклі. І свято вірили в те за що помирали. І весь Союз свято вірив в те що Сталін і денно, і нощно, не покладаючи рук, стоїть на варті своєї держави, а насправді спав до обіду. Але зараз не про це. А «праведний гнів» однобокий тому що мене найбільше турбуюють інтереси України, тому й однобокий, і так і має бути, бо це єдино правильний шлях. До прикладу можна взяти хоча б Англію і її всім відомий афоризм: у Британії немає друзів, у неї є лише супутники,…, і порівняти його з їхнім нинішнім рівнем життя і їхнім статусом у світі, там теж не все гладко, але дай Бог нам хоч так. Будь-яка держава найшвидше розвивалася лише на піднятті національної свідомості (прошу не плутати з націоналізмом), і прикладів тому море. А Ви, якщо я правильно Вас зрозумів, в своїх поглядах, замішаних ще на тій ідеології, являєтесь прибічником суто космополітизму. Починаючи з інтернаціоналізму браво маршируємо до глобалізації. А глобалізація, в значно меншому своєму розумінні той же колгосп, а долю колгоспів ми вже знаємо. Тим більше що космополітизм це протиприродне явище, бо дуб дає лише жолуді, а вівця народжує лише ягнят, а не свиней. І нації і держави існуюють для конкуренції, а від неї зобов«язані постійно розвиватись і самовдосконалюватись, а не перетворюватись в болото. Подумайте самі кому і чим вигідні ці поняття, а заодно і про призначення пацифізму, буде корисно. Як Ви вважаєте чому до самого зародження цих понять не існувало ніяких криз, маю на увазі економічні?
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 09:50
0
По-моему, это как со стенкой разговаривать, а не беседа.
avatar

drumrock

  • 29 марта 2011, 09:15
+1
Замечательная у вас получилась беседа! Насыщенная умными мыслями.
avatar

Bred

  • 29 марта 2011, 09:11
0
У вас паранойя. Просто вы мне уже наскучили. Поэтому смотрите на белую пустоту.
avatar

drumrock

  • 29 марта 2011, 08:35
0
Вот вам картинка в качестве ответа

Возможно, вы из пустоты сможете придумать повод схамить.
avatar

drumrock

  • 29 марта 2011, 08:09
-3
Кстати, замечание, а почему в твоем комменте нет этой фразы — Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности. — везде есть, а тут нет
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 07:24
-1
Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности.))))) Спасибо дружбан за просвещение. Я вступаю в твою секту Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности. Подскажи адрес пожалуйсто Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности.
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 07:23
-2
Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности.)))) Извини, извини. Я не знал с кем связался. Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности.

Приношу извинения и прощу админам снести пост))))))) Вам стоит пересмотреть своё ощущение реальности. Повторять нужно почаще))))
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 07:21
-3
Фраза- нужно пересмотреть своё ощущение реальности — признак скорого наступления маразма. Неужели нельзя писать нормальные посты? Любишь умничать? Так возьми книгу по психологии и пости здесь, только не в режиме микроблога, каждые 20 сек по 100 символов
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 07:20
-2
Кстати, В твоем бложике lifefunblog про это было написано. А яяй, как не стыдно, сам других учишь и сам же этого не знаешь
avatar

Popocarsd

  • 29 марта 2011, 07:17
0
Вас вопросы оформления моих постов не касаются. Вы за своей речью лучше следите.
avatar

drumrock

  • 29 марта 2011, 06:42