-1
Гарри, а ви спробуйте зазирнути за інший бік від совкової пропаганди: IV Універсал, міжнародний референдум і територія України більша нинішньої в 1,6 рази!!? т.д., і т.п.
avatar

Patriot

  • 12 мая 2013, 20:24
0
Так що тепер? Звісити лапки і скіглити? Мовляв — життя лайно, і Сонце довбаний ліхтар?
avatar

Patriot

  • 12 мая 2013, 20:06
-1
Гарри, є таке прислів«я — »Не знаєш броду, не лізь у воду". В даній ситуації ви показуєте свою повну не освідченість даної теми, легку власну керованість і відсутність власного мислення.
avatar

Patriot

  • 12 мая 2013, 14:26
-2
Дурня!)
Ти думаєш коли ти підлизнув і підлизуєш росіянам то від того став менш «чмиренним», чи возвеличився? Навпаки!, — ти й до нині не став людиною, бо й сьогодні залишаєшся їх холуєм, і нації тут ні до чого.

А щодо «жити», то це Україна — і я буду жити в ній там де захочу. Що ж до рівня життя, то вам в Бандерштату повчитися не завадило б. Маючи такий природній потенціал!!! і так убого жити...???
Живете в лайні, кожного дня вас вмочають тут в лайно, і вилазити ви з нього не хочете.
Малорашка штопаний кожух...))
avatar

Patriot

  • 12 мая 2013, 14:20
-5
раскрыть комментарий
avatar

Patriot

  • 11 мая 2013, 16:34
0
«подохнуть в рабстве» — Одна з важковиліковних фаз ідиотизму.

Одне «рабство» — коричневе, знищували, а інше — червоне, продовжували?
avatar

Patriot

  • 11 мая 2013, 16:19
0
Своїх жінок потрібно вітати, значно частіше, не лише з прив«язкою до дат.
avatar

Patriot

  • 07 марта 2013, 20:11
0
Те саме що й Олександр Матросов.
Спочатку говорили що спіткнувся, зараз говорять що такої людини взагалі не було. Тем не менше його подвиг повторили близько 300 бійців ЧА.

Те ж саме Герої Крут.
Вони показали нам приклад, і дали нам національну пам«ять.
avatar

Patriot

  • 21 февраля 2013, 11:17
0
Ті юнаки зробили набагато більше ніж просто загинули.
avatar

Patriot

  • 20 февраля 2013, 20:42
0
Дякую ВАМ.
Дійсно, стало веселіше.
avatar

Patriot

  • 06 февраля 2013, 20:46
0
Ох вже цей Fagot «Проездом из Москвы в Москву»….
avatar

Patriot

  • 11 декабря 2012, 21:04
0
Нажаль тисячу разів ТАК! Ми навіть своїх спільни свят не маємо. До сьогодні святкуємо 1 травня, а що ще гірше запозичуємо взагалі чужі напівдебільні як Хелоуен і т.д. І нічого не зміниться на краще доки до влади не прийдуть національно свідомі люди і ми самі не усвідомимо що це НАШ ДІМ, і іншого в нас немає! Та не почнемо спільно облаштовувати його.

До слова сказати національна свідомість все таки потихеньку відроджується, мляво, боязко але відроджується хоча би й в нині пошанованій індустрії «випить-закусить», вже менше різних там суші барів і т.д., натомість приходять назви «Шинок», «Корчма», «Садиба», «Хуторок», «Пузата Хата», обладнаних в етнонаціональному стилі.
avatar

Patriot

  • 25 ноября 2012, 19:42
0
Дарма так. Бували часи коли й «системи» змінювались. І коли вже зараз голосують за ВО Свобода, явна прикмета того що та кількість населення вже готова навіть Криваво ламати систему.

«Недолго музыка играла...»
avatar

Patriot

  • 01 ноября 2012, 15:50
0
Просто бомба! Реготав до несхочу, і головне що дуже схоже. Доки ми так можемо Жартувати, доки ми живі і будемо жити!!!

Дякую, Ірино!
З повагою.
avatar

Patriot

  • 24 октября 2012, 21:00
0
Так, в США конституційно державна мова дійсно не закріплена, офіційно вона закріплена лише в декількох штатах, але від цього англійська не перестала бути в них державною, хіба ні? Іще, той же єврей може стати громадянином Ізраїлю лише після вивчення державного івриту, чому б це?

Щодо Бельгії, Канади і т.д., то вибачте, шановний, не плутайте будь-ласка яйця з почками. Там зовсім інша ситуація, і до того ж коли говорите про їхню двомовність, не забувайте добавляти що в них кожний клерк просто зобов«язаний знати обидві мови! А у нас деякі державні мудаки, підкреслюю ДЕРЖАВНІ!, не те що не бажають цього робити а навіть відкрито заявляють що та чи інша територія не є українською тому що..., і РНБО спить. До всього потрібно доростати. Ви, проживаючи тут, просто зобов»язані визнати над собою верховенство України, а не вступати з нею в конфлікт. Інакше в України поступу не буде. Ми просто будемо жерти один одного, жерти, жерти і жерти і так поки не зжеремо! Замість того щоб спрямовувати ті зусилля на власний розвиток. Бо коли двоє чубляться виграє завжди хтось третій.

Колись пізніше в Україні можливо двомовність стане прийнятним варіантом, але не зараз. І схоже нам навчитися на чужих помилках не вийде, а прийдеться як і всим звичайним дурням вчитися на власних.

Що ж до останнього вашого абзатцу, то: «Коли ти когось визнаєш зіркою, то сам перестаєш бути нею.» — Густав Водичка, отже продовжуйте натхненно слухати інших і прибуде вам.
avatar

Patriot

  • 14 июля 2012, 20:03
0
Кому стане гірше? Гірше стане державі. Не знаєш чому в США, навіть серед їхнього всесвітнього зброду визнаною є лише одна — англійська?

Щодо «детей с отцами», дуже вигідна штука вигадана тими ж росіянами щоби уникнути будь-якої відповідальності. Відповідати діти можливо й не повинні, але пам«ятати — зобов»язані! Чому пам«ятають євреї? Чому пам»ятають німці? (і до речі ще й відповідають!) Чому пам«ятають Англію?

Що ж до помсти і принижень то й взагалі смішно.
avatar

Patriot

  • 13 июля 2012, 20:30
0
О как?! Знаєш щодо окупації навіть не хочу розпочинати, а тим більше вже мовчу про Білгородщину та Вороніжщину. Скажу простіше. Основу наявних нині росіян в Україні складають переселенці з росії на місце виселених в росію українців. Питання! Чого ви тепер від нас хочете?

Далі питання. Як бути тим українцям які проживають на території скупчення іншомовних? Як їм бути? Ти їм пропонуєш у власній державі жити емігрантами?

Далі. Особисто ти як росіянин, готовий десь тут в Білогорську шпилить на татарській? Десь в Одеській області на румунській, в Закарпатській — по-угорськи і т.д.? Може врешті-решт слід вже подумати трохи вище власного егоїзму? Подумати в маштабі потреб держави, а не лише в угоду власної меркантильності?

Як ти вважаєш, при наявності такої різношерстності і багатовекторності, закріпленої офіційно, в України є якесь путнє майбутнє?

Щодо альтернативи то вона в нас одна: нас в черговий раз «ПР»опозиція з опозицією всих намахає та й по всьому. З їхнього боку це не більше ніж стьоб над нами, а з нашого — не більше ніж трьоп між собою. За свідченнями, нині не пам«ятаю якого рейтингу, до прийняття цього закону мовне питання хвилювало лише 4 відсотки населення України. Отже робіть висновки.
avatar

Patriot

  • 12 июля 2012, 23:19
0
Кожний сам визначає межі своїх можливостей.

Щодо космополітизму і еволюції подивіться будь-ласка документальний фільм «Дух времени», там дещо є з цього приводу і особливо є над чим подумать.
avatar

Patriot

  • 12 июля 2012, 21:40
0
Тут ні про який націоналізм не йдеться. Цікавий і загальнопоширений російський мем «Будь-який прояв патріотизму порівнювати з націоналізмом і фашизмом при цьому максимально постараться вколоти сумління і викликати сором за гріхи інших.» Таке собі перекручування звичайних природних людських покликів.

Що робити з росіянами? Відповім питанням на питання: а скільки відсотків українців за роки окупації опинилося в росії і що там з ними?

І ще одне питання: ви дійсно вважаєте що мультикультура і космополітизм це добре?
avatar

Patriot

  • 12 июля 2012, 17:31