0
Українців в Феодосії значно більше ніж 5 відсотків а ще більше, набагато більше таких хто має батьком або матірью українця а себе вважає ярим росіянином. Так це дуже зручно і можливо навіть модно. Звісно це дуже зручно ні одного разу не напнувшись самому і не вдаривши палець об палець назвать себе рускім і відразу стати вілікім.

Плюс те що коли виселяли звідси татар і пішов слушок що наступними будуть українці добра половина їх відразу правдами і неправдами кинулась становітся рускімі. Тому тут говорити про кількість етнічності не випадає, хіба можливо радше совісті.
avatar

Patriot

  • 12 июля 2012, 17:12
0
Ви всерйоз вважаєте що бажання громадян по-справжньому ними враховуються? Щодо телебачення то тут головну скрипку більш за все грають фінансові можливості нашої обкраденої держави. Відсутність коштів, а вірніше відсутність розуміння необхідності, створення якісних власних телекомпаній і потім покупка вже тих чужих частот на які вистачає.

Що ж до самого мовного питання то вважаю що це не більше ніж якась чергова політична фішка з поки що не зрозумілою метою. Можливо це бажання ПР на чергових виборах знову зіграти на своїх російськомовних прибічниках.
avatar

Patriot

  • 10 июля 2012, 16:32
0
На днях в новинах бачив мітингарів в підтримку ПР: стоїть декілька десятків рясно засіяних символікою «голубих» і не один з опитуваних толком не зміг пояснити що він тут робить, суцільне мичання на відміну від опозиційного лагеря, відразу видно хто прийшов за покликом серця, а хто за покликом гаманця. Доречі це в них (в ПР) спостерігається не перший раз, щось на кшталт нової політтехнологічної фішки — проплачені мітинги в підтримку.

Щодо ТБ то в росіян в кабельних пакетах телебачення взагалі відсутні українські канали, а от у нас російські будь-ласка, а це свого роду ідеологія пропаганди. І це наша проблема а не їх.
avatar

Patriot

  • 09 июля 2012, 16:07
0
А ви хіба не вкурсі що росія в наших водах видобуває сотні тисяч тон морського піску для своєї зимової олімпіади 2014 в Сочі, що саме і є причиною знищення місцевої підводної флори та фауни, знищення берегової лінії та причиною зсувів грунту.
avatar

Patriot

  • 09 июля 2012, 15:42
0
Нічого дивного. Черговий рядовий випадок їхнього хамства і дикості.
avatar

Patriot

  • 02 июля 2012, 19:26
0
Та капець. Просто перший хлопець на весь Крим. З ПР також все ясно, але ж на горизонті теж пусто. Не цуценюк же з ковалевською))! То може хіба ВО «Свобода»?
avatar

Patriot

  • 29 июня 2012, 16:35
0
Эва как?
avatar

Patriot

  • 21 июня 2012, 20:08
0
Оптимізм, песимізм, вибачте, поняття з наївного книжкового романтизму. Якби ж то все було так просто. Наш реалізм значно складніший.
avatar

Patriot

  • 21 июня 2012, 19:38
0
В теорії 100% — так! В житті практично — ні, звісно, на жаль. До прикладу: чи довго Ви зможете прибирати сміття за іншими?

Боротися з наслідками все одно що боротися з вітряними мельницями, тобто безтолку.

Доречі, у власній боротьбі на що здатні саме Ви?
avatar

Patriot

  • 20 июня 2012, 21:37
0
Вважаю що вся ця політика надто заполітизована, все це можливо зробити набагато простіше і доступніше. Щоб було зрозумілим кожному, але певно саме цього нехотять і бояться політики.

Отже, ви вважаєте що Україна все-таки має власне майбутнє?
avatar

Patriot

  • 12 июня 2012, 16:05
0
Ні, я зараз про гроші. В Україні навряд чи вдастся зібрать хоч якісь гроші, надто вже обдерті тут люди своєю владою, та й не такі святенні як в Росії. То що ж виходить: або далі мовчати, або позичати і потім «відробляти» по-вітюнівськи, або знову «граб награблене» і господарюй?
avatar

Patriot

  • 12 июня 2012, 12:10
0
Шановний, а можна будь-ласка детальніше ваш останній абзатц, і що по вашому означає «якобы, боритесь»?
avatar

Patriot

  • 12 июня 2012, 10:54
0
І які варіанти в даному випадку є в України?
avatar

Patriot

  • 12 июня 2012, 10:46
0
Це не жах. Це форма правління державою.
avatar

Patriot

  • 01 мая 2012, 15:08
0
Та нє, то все-таки паскудний мєнт. Тільки от вовк то занадто шляхетна тварина для визначення цієї «касти», їм би більше пасував вираз шакала чи гієни, або якогось іншого пожирача об"їдків та падла.

І думаю ні для кого нині не секрет що МВД взагалі утримується як інструмент захисту влади і К° від власного ж народу. І ці утриманці абсолютно нічим не кращі своїх власників. Отже чомусь тут дивуваватись, а тим паче чекати від них якихось благородних вчинків просто абсурд.
avatar

Patriot

  • 04 апреля 2012, 20:42
0
Одначе справа навіть не в тім хто проти них виходить. Головне що вони зуміли пройти весь цей шлях становлення і не зламатися, вони змогли стати кращими в своїй галузі! А це не мало значить! І сам цей шлях і подолані на ньому труднощі вже заслуговують їх поваги як Особистостей.

Скільки із простого населення України (що ще не вимерло), досягли хоч чого-небудь значимого? В наш час це практично не можливо!

Щодо політики, і особливо пива разом зі здоров«ям нації-повністю з вами згоден.

А от щодо євреїв: ви теж вважаєте що „совість придумали євреї“?
avatar

Patriot

  • 01 марта 2012, 20:05
0
Ну про «сестричок» мабуть занадто і взагалі не варто, все таки хлопці досягли власними силами значно більше нашого і навіть вже через це заслуговують поваги.

А от щодо пива то краще б вже заснували в Україні свою власну боксерську школу. Було б корисніше. А то вже пиво (не без їх допомоги) вже стало мало не національним напоєм. З усіма наступними наслідками.

Щодо політики то й взагалі без коментарів. Але мабуть надто велика спокуса коли всі все ворують при наявності можливості залишатися осторонь.

А бити космонавта просто немає сенсу. Політика (та й не тільки), а особливо наша, як та гра. А в кожній грі є свої правила. І якщо ти сідаєш грати то маєш їм відповідати і дотримуватись. Інакше все марно.

Хоча вже давно час запропонувати, або нав«язати нову гру з власними правилами.
avatar

Patriot

  • 21 февраля 2012, 20:24
0
А прапощик на фото просто супер. Просто яскравий, монументальний представник ДАІ.
avatar

Patriot

  • 15 февраля 2012, 19:46
-1
Думав не відповідати, але, бабцю, не бачу послідовності. Як поєднати «Но и вам нечего рассуждать о наших внутренних делах.» (звідси) і «Вашему президенту надо бы поскромнее быть (в аппетитах его сыновей).» з вашого коменту до статті «Крым. Предчувствие большой беды»? Подвійні стандарти?

Тому як пишуть в інтернеті: " Не кажи що мені робить і я не скажу куди тобі йти."
avatar

Patriot

  • 07 февраля 2012, 15:40
-1
Які там старші? Ніякі вони нам не старші. Є мега брехня (розрахована на тупаків) з часів петрушки першого і звідти це змахльоване поняття. Нам ще треба буде за допомогою провідних фахівців визначити раз і на завжди нашу історію та історичну правду.
avatar

Patriot

  • 05 февраля 2012, 15:25