0
На мою думку, на тлі сьогоденних революцій і перетворень в арабському світі, третя світова не такий уже й міф, тим паче ще достеменно невідомо хто саме прийде там до влади. А як ми бачимо радикальні ісламісти грають там не останню скрипку. Так що хай не зараз але вірогідність така є, враховуючи спровоковані, знущанням американських солдат над полоненими і вбитими мусульманами, настрої ісламського світу доволі визначені.

Щодо Америки то вона щойно вивела свої війська з Іраку, тобто військовий потенціал, умовно мовити, від тягара звільнений і отже є можливість, тим більше що Ірак та Іран рядом, і «стежки» вже протоптані. З іншого боку економічний потенціал як Америки так і Європи не в найкращому стані, але якщо їх мізки заросли салом і вони мають надію за рахунок нової переможної війни з Іраном поліпшити свій стан, то…!
avatar

Patriot

  • 17 января 2012, 11:34
0
А чому власне люди довіряють будь-кому лиш би не владі? І про що власне пост, про ув«язнених українців чи про містера Селіванова?
avatar

Patriot

  • 17 января 2012, 11:08
0
Якщо ти вважаєш що українська існує лише на заході України, то являєшся зомбі з обмеженим кругозором. Поїхали певно що не всі, решта чекає поки Крим, зокрема Феодосія, своїми курортними сезонами підніме економіку і рівень життя України. А тобі не завадило б з"їздити в той бік десь на екскурсію в майбутньому знадобилось би. Десь тут недалеко, хоча б до Чернівців, до Галичини вже не кажу щоб не травмувати морально. Хоча її боятися не треба.

Щодо «вас», так це не у вас, а у нас, в Ближніх Комишах бачив. Хоча основний зміст не про жалобу. А от щодо маршрутки — вдалий жарт, просто шиковий. Мене просто розметало від сміху. Продовжуй далі їздить на маршрутці.
avatar

Patriot

  • 13 января 2012, 19:50
0
Так. І це навіть не вершина айсберга, це лише порівняно малюсінька його частина. І так відбувається в кожній схемі нашої управлінської системи. А в результаті ми з подивом запитуємо один одного:«Чого ж нам так погано жеветься в Україні?»
avatar

Patriot

  • 10 января 2012, 16:03
0
«Унікальний» то точно. Всю історію були політичними ізгоями, і знову «путь», ну в путь.
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 17:35
0
Краще мабуть не скажеш. Згода.
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 17:21
0
Дивно що напроти вашої колонки ще не з«явився мінус.
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 17:11
0
Про Канаду якоюсь мірою можливо і то частково, про США ні. Тим більше що там у свій час був зібраний досвід на той час передових держав, власне які ними залишаються і на сьогодні. І туди з Європи люди відразу виїзджали з метою збагачення і побудови нового життя. От результат, вони своєї мети досягли. А от щоб у керівництва були всі дома це дійсно важливий фактор.
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 16:54
0
Я не суперечу, на місці не стоятиме -буде. Але питання коли? Названі мною вище географічно-природні фактори завжди потребують більше ресурсу для освоєння, тобто коштів, засобів, сил і як наслідок часу. ЧАСУ!!! Отже як висновок майже стовідсоткова приреченість на відсталість.
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 14:54
0
Про геном фізично — так, але люди це те що в їхній голові (зараз я не про мозок) саме тому й люди! Ні, я росіян не нинавиджу. Росіяни дійсно в більшості нормальні звичайні люди і я не проти них, але категорично проти імперіалістичних замашок декого з них, а ще більше проти нерозуміння ущербності їх ідей. Хоча б на нинішньому прикладі життя країн СНД всьому світу показали що вони за одні і що вони можуть. І в різниці ви мали змогу переконатися самі. Але до цих пір деякі з них не розуміють свого абсурду, свято вірячи в свою правоту, роль спасителів і месій. От саме це мене заводить.

Доречі тут в Криму люди також практично абсолютно нормально реагують на мою українську правда інколи не всі розуміють. Щодо поділу то це і є наша найбільша сіль і головна біль. Нас весь час з Київської Русі, між іншим вперше зруйнованої напівполовцем андрієм боголюбським князем суздальським і прабатьком московського царства, ділили нас і вздовж і впоперек при цьому навіваючи кожний свою ідеологію на захопленій території, і сьогодні нам для об"єднання потрібна своя цільова об"єднуюча ідеологія.

І на прикладі Хмельницька ви сами побачили різницю і отримали можливість зробити висновок. І саме це бісить деяких гаспод схожих на присутню тут. Взагалі мені подобається ваша активна життєва позиція і приємно бачити тут з діалогу осмисленість і розуміння ситуації кримчанами.
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 14:32
-1
Згоден з тобою що в нас не краще, в нас навіть гірше. В Росії є власна позиція, хоч якась а є, а в нас і того немає. Кожний Новий приходить з метою лише бабулєса накосити за рахунок нас та за рахунок нашої держави, та так щоб ще й правнукам вистачило, а там хоч потоп, хоч трава не рости. Але наші обирались кардинально відмінно від їхніх. І щоб там не говорили про ющикову революцію, але її народ ПІДТРИМАВ! А це вже.!!!

І ще. Власна думка. Територія і природні умови Росії її біч і її спасіння, саме через ці фактори Росія ніколи не зможе стати цивілізованою. І це не образа, це факт. Що говорити коли в доволі обширні її території по півроку навіть пошту лише з вертольота скидають бо неможе сісти. Коли майже всі питання в тій країні вирішуються по понятіях, особливо подалі від центру, а весною виловлюють з Лєни потопельників за карточні борги і т.д., їх там називають здається «подснежниками». То як ви вважаєте, коли в Сибіру з«являться нормальні дороги або інтернет? Які змогли б там живучим принести хоч якусь цивілізацію. Тому в України ще є якісь шанси, якщо не пропаскудимо все до кінця, в Росії ж його немає.

Щодо хохлів і хохлосрачів то як собача кличка, і я не думаю що ви себе хотіли би з тим ототожнювати. Тим більше обізвавши так когось або щось ви особисто після цього не стали іншим або ріднішим росіянам. Тож шануйтеся, ми того варті!
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 13:21
-1
Ти за мене не переймайся однобока. Зашторена шкільною програмою комсоМУЛка. В нас були герої і було їх порядка 80 тисяч, а ти спробуй своїх власівців кількістю в 300 тисяч назвати героями?! по-перше, а по-друге нелякай мене поляками, а то можна подумати що нас росіяни цілували в дупу. І ще з таким гонором, говорять: типу — «ми вас врятували». Та саме ви нас знищили, ви і ніхто інший, з часів петра першого ви знищили нас як європейську державу, все найкраще забравши і вивізши собі, а не згідних згноїли на соловках. І навіть до цих пір нас в своєму сучасному кіно виставляєте недолугими сра… лизами. І завдяки вашій преуспевающей прапаганде люди в нашій країні бояться один одного, навіть до Хмельницька з Криму деякі з острахом їдуть, спасателі бісові.

І що тут поливать мою Країну, як і так все лайно видно хоч напоказ, як білого кота серед ночі. І ми це бачимо. А ти і тобі подібні за своєю пеленою правди за свою країну нічорта ни бачите. Вас зі школи вчать брехні і живете ви потім брехнею, приймаючи її за істину.

Мелеш тут хрень, «ложатся под Америку», тобі то звісно краще щоб «лажились пад Рассию», і кічитесь тим і від злоби тим душитесь що неспроможні більше. І більше не пиши мені! Хоча з попереднього досвіду знаю що твоїм маразматичним істерикам зараз кінця краю не буде. Постараюсь більше тобі не відповідати, "«кулак» в Калененграде".
avatar

Patriot

  • 18 декабря 2011, 12:41
0
Да, РоSSія. РуSSький стандпрт! Морда в сажі, дупа в грязі. Зато: " а ВОТ — МЫ! в Калининградской области!!!...". Молодці! Уклін вам до землі! Ваше «МЫ» впереди планеты всей! І що? Далі що? Вам, росіянам, від того краще? Яка ваша мета? Нагнітання напруги в світі? Де позитив?

Суцільний деконструктив. Власне це в вашій породі, іншого від вас чекати не доводиться. Тому знову і знову переконуюсь і повторюю; від вас треба жахатись як від прокаженних, а не мати якісь справи. При такому енергетичному потенціалі бути такими голодранцями! Це може бути тільки у вас і ще в тих хто волею не волею нахльобався вашої смердючої «юшки» і неможе до цих пір ніяк оговтатись. Ваше дикунство незмінне. Суцільна тайга! Як міняли царя так і досі міняєте: боря-вові, вова-дімі, діма-вові і так буде далі. І слава Богу що у вас тогда был сталин! Жаль тільки що вам від нього дісталося менше нашого. А треба було б, може розумнішими би стали, може б прозріння прийшло швидше.
avatar

Patriot

  • 17 декабря 2011, 21:28
0
Згоден, цього не зробить ні ця влада, ні наступна. Сьогодні сам принцип обирання є однобоким, обраним може стати лише багата людина, або добре профінансована маріонетка. А багатий, як каже прислів«я, бідного не розуміє, щодо маріонеток тут вже десь говорилось, повторюватись небуду. І в цьому плані наш старий добрий „совок“ був на декілька порядків вище, тому що навіть син чи дочка партійного бонзи після інституту йшли спочатку в люди, а вже потім підіймались кар»єрними сходами до олімпу, таким чином вони хоча би бачили тих людей і хоча би частково були знайомі з нуждами тих простих смертних людей і хоч якось розуміли і потім зважали на них. А що сьогодні можуть зробити чи хоча б запропонувати отприски нинішніх вельможних сановників? Януковичі, арбузови, ландики-шмандики і т.д., ні досвіду, ні віку і простих бачать хіба з вікна автомобіля по дорозі на «роботу».

А з телебаченням ви добре примітили. Дивися російські новини — суцільний комунізм, «всьо красиво», хіба інколи при нагоді Україну незабудуть брудом полити, чи то Білорусію. Дивися наші новини — суцільне лайно, хоча наче об"єктивно, крім "інтеру". Що означає: в першому випадку силу влади і її, так би мовити, державний інтерес і погляд вперед, в другому випадку безлад і хаос старанно впихуваний в рамки поняття «демократія» і повна відсутність інтересу влади до майбутнього держави.
avatar

Patriot

  • 15 декабря 2011, 22:17
0
Особливий — в розумінні значно більший ніж за рештою складових президенської гонитви.
avatar

Patriot

  • 15 декабря 2011, 21:38
0
А взагалі я вважаю що громадське суспільство потрібно виховуватись зі школи. Включати в програму ті предмети які б готували до реального життя, щоб кожний знав свої права і свої обов«язки, і в разі чого знав як правильно відстоювати свої права чи то інтереси, а не тупо зубрити ті предмети які більшості не бувають потрібні НІ ОДНОГО РАЗУ ЗА ВСЕ ЖИТТЯ !, як це є зараз. Але для такого повороту потрібна ідеологія, на основі якої була би створена державна програма, а в нас на жаль немає ні одного ні другого.
avatar

Patriot

  • 14 декабря 2011, 22:48
0
Та ми вже всі зуби проїли на тому що голосуємо за презедента тобто людину, і навіть не людину а за той проплачений образ який нам подають масмедіа. Насправді ж яка різниця хто? Головне що він пропонує і як він планує це реалізувати. І в разі невиконання своєї програми як він буде за це відповідати. І саме за цим, вважаю, потрібен особливий контроль!
avatar

Patriot

  • 14 декабря 2011, 22:26
-1
Так то так, але щодо громадського суспільства то нам до нього ще як до Київа рачки. Зважте на те що в нашій державі добра частина населення ще й досі не може второпати що вона проживає в Україні і живе інтересами інших держав, інша, мабуть ще більша половина, до цих пір ще навзрид ридає за комсомулом і партієй радной та бажає нового хомута на шию. І на це ніяк не можна не зважати. Виходити доведеться з того що маємо. Партії й суспільство як один організм, нерозривно пов«язані між собою, виконуючи кожний свою функцію. Одначе покищо обоє однаково нікчемно.

Щодо контролю над „избранниками“ в Росії, то дурниця, в нас такий же „контроль“, он і досі сидять, тільки контроль чий і який? Що в нас що в них народним і не пахне.
avatar

Patriot

  • 14 декабря 2011, 21:33
0
Так, між іншим. В Україні мітинги починають затихати, люди зневірені і розчаровані пошуком правди від влади. Люди в Україні починають розуміти марність мітингів, бо всі вони закінчуються нічим: підкупом, залякуванням, грандіозним саботажем, при цьому поширюється справедливе невдоволення.

Саме слово «партія» серед людей набирає негативного змісту, а для більшості воно є взагалі чужим і незрозумілим. Єдиний позитив в цьому що саме це невдоволення є об"єднуючим фактором розпорошеного народу України. І партійний шлях в Україні безперспективний (хіба що з великими грошима новий обман).

Для мирного врегулювання ситуації потрібна або нормальна робота влади, або якась інша нестандартна і неформатна лідерська робота.
avatar

Patriot

  • 13 декабря 2011, 21:41
0
Дякую за українську. Не відтворили, не відтворять і взагалі без надії на них. Бо нині нами правлять саме ті хто в свій час розвалювали союз, тобто не найкращі люди того суспільства. Розвалили так..., не за ідею не за щось вище, а за власний гаманець і свої корисливі інтереси. Саме ті що «розділили савецький пиріг» стали в наступному власниками його шматків, а сьогодні вже інде їхні діти керують нами, які виховувались у відповідному середовищі на відповідних же принципах. Чого можна чекати і кого слухати?

Утворилися лише незалежні держави а так звана «еліта» прийшла звідти і методи управління і система управління залишилась таж сама, перекочувавши разом з «елітарами», від вседозволеності — навіть гірша. Тому якщо все буде йти самопливом то ми всі разом (і ми і вони) спочатку заженемо себе в крайню дупу, а потім, при умові що нас знову не захапають «рятувати» якісь «брати», ми почнемо ворушитися і оговтуватися, мовляв:«Щож ми робимо? Нам же тут жити!» і почнемо якось випутуватися і шукати шляхи виходу. Або потрібен «природній катаклізм», що мало ймовірно при нашому савецько-безликому вихованні вівці і післясавецькому доблесному пофігізму.

І п«ять років для змін в державі вважаю замало. Ви подивіться навкруги. Ні одної державної програми, ні найменшої послідовної державної ідеї. Щось таке там Раком Лебідь Щуку і все.
avatar

Patriot

  • 24 ноября 2011, 16:01