Чому наша Влада - не наша...

Подорожуючи нашою Батьківщиною був м«яко кажучи вражений. Склалося таке враження наче ми продовжуємо жити в СРСР, в тому сенсі наскільки занедбані наші національні святині і наша духовність! Чому Козацька столиця!!! Чигирин має такий дрібний і нікчемний вигляд і майже наполовину заселена циганами? Чому на острові Хортиця прокладений асфальт і через нього „проходять“ маршрути рейсових автобусів? Я вже не кажу про те наскільки він захламлений мангалами та розписами високоаморалів. Чому в Каневі біля Тарасової Гори при в ході бабці лізуть з квітами на продаж прямо в душу „грязними ногами“, а в самому музеї Тараса Григоровича практично немає на що дивитись? Чому могилу нашого славетного неодноразового Кошового отамана Івана Дмитровича Сірка місцеві жителі змушені охороняти від вандалів, а поряд немає навіть натяку, як мінімум, на Музей Козацької Слави, так як воно в принципі мало би бути в достойній державі? Чому практично поряд зі священним Хортицьким дубом який ще пам»ятає нашого Славного прабатька Святослава Завойовника валяються пляшки, бляшанки та інша нечисть? Чому на одному місці де стоять ще скіфські семитисячолітні баби, тобто наша найдревніша історія та культура, давніша Єгипетської, місцева наволоч ставить маєтки???

Єдине що вражає позитивно!, до щему в серці — це розмаїття і багатство нашої землі, Нашої України якої є ми невдячними дітьми. Але чому так?

А так тому що правлять нами далеко не українці! Наша Влада лише формально за назвою і розташуванням є Українською і більше нічого спільного! Бо її складають переважною більшістю ті люди яким на Україну і її майбутнє просто начхати. Це ті люди які в свій час на якомусь етапі в гонитві за привілеями, кар"єрою та іншими вигодами відмовились, попросту зрадили, заповіти батьків відреклись від їх мови, їх індивідуальності, їх духовності! Як писав Тарас Григорович «за шмат гнилої ковбаси...» і во благо власного пуза. Якщо не саме ті люди то вже їх діти або внуки виховані на спотвореному і знівеченому світогляді своїх недалеких родичів нині правлять нами. Навіть в тому ж Союзі щоби хоч кимось стати, зайняти якусь керівну посаду і отримати змогу кар"єрного росту потрібно було в першу чергу відмовитися від всього свого рідного національного і прийняти Совкові ідеї та лінію Партії. При розвалі ж його ці особини або вже їх діти, маючи певні управлінські навички та можливості, на місцях уже цілком в інших державах отримали найкращі стартові позиції для отримання Влади, чим власне й скористалися. І саме ці покручі і перевертні нами нині правлять!!!, тому й живемо ми так убого. Їм нема до нас діла, наша країна не їх країна! Саме тому вже навіть сьогодні 20 років потому все національне продовжує занепадати, вмирати і знищуватися. Вони не розуміють, а може навпаки розуміють!!! що нація без духовності це лише стадо, як і тіло без духу (стержня) просто м«ясо. Але так ми ще довго будемо нарікати на своє життя. Нам конче не вистачає просвіти і розвитку духовності, бо хто хоч раз довідувався правдивої історії Україну той назавжди прикипав серцем до України і його вже зі шляху українства нічим не сколупнути! Але яка до цього річ єфрємовим, турчиновим, симоненкам і т.д.? (А фірташам з коломойськими то й взагалі поготів!!!) Вони ще живуть ТИМИ поняттями, або принаймні не розуміють де їх земля. Де і хто їх Батьківщина і що вони можуть зміцнюватися лише виключно зміцнюючи і розвиваючи власну державу! Інакше, або раб, або емігрант з усіма витікаючими…
  • +1
  • 23 ноября 2012, 21:19
  • Patriot
  • 2401

Комментарии (4)

RSS свернуть / развернуть
+
0
Потому что у ВАС ( я обобщаю, конечно, и не имею ввиду вас лично) в головах сидит дремучий совок, которого хватит ещё, как минимум, на 5 поколений вперед. Потому что ВЫ до сих пор живете по ленинским-марксистским принципам, где идеологическая телега находится впереди лошади. Вы же все совки до мозга костей! Именно поэтому, ВЫ, с завидным бараньим упрямством, из года в год тупо лезете на «избирательные участки», в надежде избрать себе хорушую, честную, народную власть. Вы не нужны даже себе самим. Потому и власть ваша, якобы выбранная вами, всегда будет адекватная вашему савецкаму менталитету. Что ВЫ способны создать, кроме многочисленных памятников геноциду украинцев, перекрашивания всего и вся в жовто-блакитные цвета, искусственного насаждения украинскости там, где её сроду не было и ритуальных восхождений на Говерлу с кучкой политических проходимцев?
На ваших глазах, ваш город, — Феодосию, изуродовали до неузнаваемости, что лично вы сделали, дабы остановить эту вакханалию, кроме вываливания писательских фекалий, тут в комментариях…
Прошу извинить за телячью мову.
avatar

Fagot

  • 24 ноября 2012, 11:13
+
0
О какой «украинской» духовности вы говорите, когда у народа ГОСУДАРСТВА Украина нет даже общих героев, а те идеалы которые нам пытаются навязать «свидомые украинцы» НИКОГДА не будут приняты большинством!!!
Сколько мы будем хаять этот «ненавистный» совок, пользуясь его достижениями и не сделав ничего нового?! Рассуждать об этой «гнилой» эпохе, при этом жить по тем же принципам и ждать, что государство тебе все должно!
avatar

ZZzz

  • 24 ноября 2012, 16:07
+
0
Чому наша Влада — не наша…

Тому що, пока патриоты сопли в блогах пускают — такие как я судебную власть в официально преступлениях обвиняю.
Ниякого козацького духу нэ иснуе, тому що на Банковой и Грушевского на деревах никто и не высыть, хотя мэста полно.
Исную тильки козак Ющ, ото ЛЮДИНА.
Уси герои помаранча — цэ бабака Параска.
avatar

Yevgen

  • 24 ноября 2012, 19:34
+
0
Нажаль тисячу разів ТАК! Ми навіть своїх спільни свят не маємо. До сьогодні святкуємо 1 травня, а що ще гірше запозичуємо взагалі чужі напівдебільні як Хелоуен і т.д. І нічого не зміниться на краще доки до влади не прийдуть національно свідомі люди і ми самі не усвідомимо що це НАШ ДІМ, і іншого в нас немає! Та не почнемо спільно облаштовувати його.

До слова сказати національна свідомість все таки потихеньку відроджується, мляво, боязко але відроджується хоча би й в нині пошанованій індустрії «випить-закусить», вже менше різних там суші барів і т.д., натомість приходять назви «Шинок», «Корчма», «Садиба», «Хуторок», «Пузата Хата», обладнаних в етнонаціональному стилі.
avatar

Patriot

  • 25 ноября 2012, 19:42

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.