Чи потрібно?

На Свят-Вечір мимоволі став свідком роботи нашої «доблесної» ДПС. Зупиняли всіх без розбору, своє службове авто за звичаєм сховавши у задвірках. Хвилин за п«ять їхньої роботи повз них безперешкодно проїхало лише одне таксі. Всі решта були „опрацьовані“ по повній, з запрошенням у службовий автомобіль і т.д., все в кращих традиціях! „Співробітників“ було троє і всі активно „працювали“. Хотілось би відмітити, їхні зовнішності сержантського і молодшого офіцерського складу зі стажем, вони нічим не гірші, вірніше не менше за генеральські, державні мундири мало по швах не лізуть, а по верх них мало не стікає смалець. Ото вже мабуть від маленької зарплати. Загалом хвилин за п»ять вони поїхали. Питань безліч, а відповідей зась і головне що й відповідати, по великому рахунку, то нікому, або якнайбільше отримаєш чергову одговірку. От чи потрібна нам така ДПС? І чи підвищує вона безпеку на дорогах?

Як на мене крім невеличкого стресу, після спілкування з ними, у нашому сьогоденному і без того не простому житті, від них КПД ніякого. Звісно що тих хто мав би цим безпосередньо займатись це необходить. Наше ясновельможне панство надто зайняте собою, що там їм до якогось ДПС? Їм до цього далебі навіть думка не доходить, бо є значно «важливіші» справи, більш земні, більш приємні і рідні. Дачу в Швейцарії відбудувати, нахапать на машину останньої моделі не згіршої ніж у своїх колег по дерибану. Загалом за свій термін при владі потрібно рвать і метать щоб ще й внукам вистачило, а то гляди іншого шансу не буде і коли ж тут займатися якимись державними справами?

А як на мене така ДПС взагалі не потрібна. В ній просто не має сенсу. Навіщо утримувати скільки дармоїдів? Забезпечувати їх формою, зарплатнею, утримувати парк службових автомобілів виділяти відповідне пальне, ремонт і т.д. Значно дешевше і значно ефективніше було би на кожний район закупити певну кількість камер розставити на дорогах і все. Утримувати лише один якийсь технічний відділ з декількох чоловік, завданням якого була б періодична перестановка камер по місту і району, та відслідковування сплати штрафів. Щоб кожний власник авто знав що його можуть зафіксувати будь-де і будь-коли та прислати йому штраф за порушення з відповідним фото, часом та датою. Такий підхід думаю мав би значно дисциплінувати водіїв ніж той патруль про який ти знаєш принаймні щонайменше за кілометр. Чи не так?
  • +1
  • 08 января 2012, 11:04
  • Patriot
  • 5149

Комментарии (4)

RSS свернуть / развернуть
+
0
Ответы на вопросы в первом абзаце вами же и даны во втором)))

Никого из власть имущих не интересует положение дел с ГАИ т.к. это просто очередная кормушка для них. Зачем убивать курицу несущую золотые яйца? Система отлаженных платежей снизу-вверх отточена за многие года.

Эту систему может изменить только реальный реформатор. А таковых даже на «скамейке запасных» и близко не видать. Пример Грузии в данном случае показателен.
avatar

BC_

  • 10 января 2012, 14:10
+
0
Так. І це навіть не вершина айсберга, це лише порівняно малюсінька його частина. І так відбувається в кожній схемі нашої управлінської системи. А в результаті ми з подивом запитуємо один одного:«Чого ж нам так погано жеветься в Україні?»
avatar

Patriot

  • 10 января 2012, 16:03
+
0
скажи на милость, у вас там на западной украине что все на заработки уехали? и жаловаться вообще некому, что ты здесь пишешь на языке национальных меньшинств феодосии? мне всеравно чего там у вас вытворяют дпсники, меня они лично не беспокоят. и пока я ехал на маршрутке не разу не штрафанули))))))))))))
avatar

ghfghfgtyuy

  • 12 января 2012, 22:19
+
0
Якщо ти вважаєш що українська існує лише на заході України, то являєшся зомбі з обмеженим кругозором. Поїхали певно що не всі, решта чекає поки Крим, зокрема Феодосія, своїми курортними сезонами підніме економіку і рівень життя України. А тобі не завадило б з"їздити в той бік десь на екскурсію в майбутньому знадобилось би. Десь тут недалеко, хоча б до Чернівців, до Галичини вже не кажу щоб не травмувати морально. Хоча її боятися не треба.

Щодо «вас», так це не у вас, а у нас, в Ближніх Комишах бачив. Хоча основний зміст не про жалобу. А от щодо маршрутки — вдалий жарт, просто шиковий. Мене просто розметало від сміху. Продовжуй далі їздить на маршрутці.
avatar

Patriot

  • 13 января 2012, 19:50

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.