Час на відпочинок.

Я про вчорашній бій. Багато чого вже про це сказано і написано, але такої ганьби як учора я ще не бачив. Я глибоко поважаю і можливо де в чому відношусь фанатично до Віталія і Володимира Кличко. Брати Кличко для України більше ніж боксери чи спортсмени, вони по-суті є її одною з найкращих візитних карток, завдяки чому Україну знає весь світ!
І тут тобі таке:

Ну добре, думаю, мавпенятко загралося, для початку можливо його можна й пробачити, враховуючи його бананове минуле, а своє він отримає в рингу сповна. Чекав що британомавпа буде розірвана, і що її ще до середини бою винесуть з арени до карети швидкої допомоги. З надією на це з нетерпінням чекав бою, навіть трішки коньячку приготував задля перемоги. І перемога таки була, але така що з розчарування довелося пити кампот замість коньяку. Дійсно бажання вже не було.

Що ми побачили?.. З усією повагою, але склалося враження що ще один-два додаткових раунда і Віталій просто впав би сам, не від ударів а сам. Хоча до слова мовити Володимир певно взагалі не витримав би такого бою.
Зате витримав інше...:

Такої нечуваної ганьби прощати ніяк і нікому не можна. І певно що не було б нічого страшного коли б Володимир у відповідь посадив би на дупу ту мавпу. І то було б правильно! А потім з братом демонстративно відмовились би від бою через начебто не спортивну поведінку опонента, розвернулись та пішли б геть.

Хтось скаже легко говорити не напружуючи власної дупи. Але як можна було інакше повести себе коли тобі плює в обличчя неграмотна маловідома мавпа яка може по-людськи говорити лише через промоутера? Тим більше, зважаючи на авторитет братів, бій би більш за все просто перенесли і все. Зате афробританцю (бо їх вже ж не називають неграми) добре прополоскали б за той час мізки щодо поведінки. І приниженою та розтоптаною була би та макака, а не Гордість України.

А взагалі братам певно що потрібно вже подумати про відпочинок. Так як не можуть вже достойно і гідно відповідати на ганебні виклики ні хея ні чесори. Не можуть як раніше відправляти опонентів додому через лікарню. Найкращий варіант знайти ще по одному хлопчику для биття, провести по одному блискавичному бою і на цій високій ноті, реабілітувавшись в очах світової громадськості, йти на відпочинок і насолоджуватись життям. Інакше в найближчому майбутньому можуть лягти під маловідомими нахабними вискочками. Перші ластівки вже полетіли, спочатку хей, а потім чесора — показали всьому світу як можна відноситись до світових чемпіонів і при цьому залишатися безнаказаними і ні подавленими, і ні зламаними після бою.

Залишається сподіватися що в наших чемпіонів розуму більше ніж у наших політиків.
  • +1
  • 19 февраля 2012, 12:13
  • Patriot
  • 4001

Комментарии (4)

RSS свернуть / развернуть
+
0
Сгоден на всі 100.
Для меня клички перестали существовать после уразумения мной их деятельности против Родины. Это я про галимое черниговское пиво. Думаю пояснять не надо. Ну а их убогую полит борьбу даже рассматривать тошно. При єтом старший уже объявил себя единственным проводником в Европу. Ну после посадки юли.Мужик однако, момент не упустил.
Я б давно набил ипало космонавту на их месте, но для девочек-сестричек кличко 50 штук важнее. Це ж бабло.
avatar

comato3

  • 20 февраля 2012, 23:08
+
0
Ну про «сестричок» мабуть занадто і взагалі не варто, все таки хлопці досягли власними силами значно більше нашого і навіть вже через це заслуговують поваги.

А от щодо пива то краще б вже заснували в Україні свою власну боксерську школу. Було б корисніше. А то вже пиво (не без їх допомоги) вже стало мало не національним напоєм. З усіма наступними наслідками.

Щодо політики то й взагалі без коментарів. Але мабуть надто велика спокуса коли всі все ворують при наявності можливості залишатися осторонь.

А бити космонавта просто немає сенсу. Політика (та й не тільки), а особливо наша, як та гра. А в кожній грі є свої правила. І якщо ти сідаєш грати то маєш їм відповідати і дотримуватись. Інакше все марно.

Хоча вже давно час запропонувати, або нав«язати нову гру з власними правилами.
avatar

Patriot

  • 21 февраля 2012, 20:24
+
0
Насчет сестричек- назовите хоть одного нормального боксера вышедшего против кличков. Кроме старого люиса и нет никого. Одни мешки с опилками и гавном. Хоть шото средненькое появляется так сразу люлей выхватывают. Особо младший.
Дутые титулы у кличко. И позорная полит-деятельность и бизнес на пиве и здоровье нации — одним словом брехливые гавнюки, с претензиями на евреев. В свиняче стойло к полит-трупам типа юхща, там их место.
avatar

comato3

  • 29 февраля 2012, 21:48
+
0
Одначе справа навіть не в тім хто проти них виходить. Головне що вони зуміли пройти весь цей шлях становлення і не зламатися, вони змогли стати кращими в своїй галузі! А це не мало значить! І сам цей шлях і подолані на ньому труднощі вже заслуговують їх поваги як Особистостей.

Скільки із простого населення України (що ще не вимерло), досягли хоч чого-небудь значимого? В наш час це практично не можливо!

Щодо політики, і особливо пива разом зі здоров«ям нації-повністю з вами згоден.

А от щодо євреїв: ви теж вважаєте що „совість придумали євреї“?
avatar

Patriot

  • 01 марта 2012, 20:05

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.