Зверніть увагу!

Люди, ви бачили, що в Коктебелі робить «ГАК»?

Ото молодці! Шпилять місцевих «князьків» аж шелестить. От що треба робити! А не жалітись та базікати як ті бабусі по дворах, мовляв і те погано, і те не так. Об"єднуватись треба, вимагати від влади і самим щось робити щоб було так. Тоді й буде ТАК. Саме це (те що робить ГАК) я й мав на увазі в попередніх своїх замітках.

І не важливо хто ти по національності і навіть якою мовою говоримо тут. Головне ким ти себе почуваєш. І чи розумієш ти що це наш спільний дім. Чим і керувалися наші предки при прийомі новобранців на Січ. А щоб щось змінювалось в нашому житті потрібно для цього щось робити і самим, а не просто чекати і сподіватись на когось, і це також потрібно розуміти.

Час вже нам всім зрозуміти, що треба вже щось робити, а не продовжувати чубитись, звинувачувати один одного не зрозуміло в чому, і кожний раз виставляти своє «его». Хоча, чути тут в свою адресу — «політтехнолог», не буду приховувати, в деякій мірі було приємно. Але насправді це не так. Довіри в нас бракує і поваги один до одного, а, іноді, й до самих себе, і цьому також треба вчитись. Але зараз не про це.

Отже, зверніть увагу на роботу коктебельського ГАКу. Я вже раніше тут вказував електронну адресу їхнього сайту. Якщо буде треба вкажу ще раз.
  • 0
  • 30 апреля 2011, 00:23
  • Patriot
  • 2274

Комментарии (9)

RSS свернуть / развернуть
+
+1
Да, и мне отрадно видеть, как появляется у людей понимание собственной значимости, появляется чувство хозяина своей земли, а не случайного приживала. Хорошо, что люди учатся не махать кулаками и орать «долой!», а учатся вести конструктивный и цивилизованный диалог с властью, что гораздо убедительнее. В современном мире отношение народа и власти должны строится именно так и именно в правовом поле. Слава Богу, мы цивилизованное общество и вести себя во всех случаях надо цивилизованно.
avatar

marika

  • 30 апреля 2011, 13:07
+
-1
Вірно, саме так потрібно будувати своє суспільство. Бо дійсно, знімати одних і не пропонувати нічого взамін, а ставити таких же самих, нічого не дасть. Україна це вже проходила в 2004.

Жаль тільки, що свідомість наших людей пробуджується занадто вже мляво. А хотілось би пожити по-людськи ще при своєму житті, а не виживати як зараз.
avatar

Patriot

  • 30 апреля 2011, 14:29
+
0
Цитата Патриот:.."...І не важливо хто ти по національності і навіть якою мовою говоримо тут. Головне ким ти себе почуваєш. І чи розумієш ти що це наш спільний дім...."…

Наконец-то, адекватные мысли.
Поэтому, срочно принимаем второй язык русский и начинаем заниматься проблемами, стоящими перед обществом.
avatar

kotok

  • 01 мая 2011, 12:03
+
0
підтримую тебе брате, я теж патріот. Тому пійду захищати свою рідну країну, в якій друга національна мова — РОСІЙСЬКА. Російська ж?
avatar

Popocarsd

  • 01 мая 2011, 14:21
+
0
Ребята, я не против руского языка, как не против и какого-либо вообще. Принуждать никого ни к чему не стоит, потому как, по крайней мере, у нас ко всякому рода принуждению выработался довольно стойкий имунитет.

Каждый должен иметь право общаться, подавать всякого рода заявления, а также получать информацию на своём понятном для себя языке. А то действительно не очень приятное зрелище когда в аптеке старики не могут разобрать предназначение препарата, или в приёмных переписывают по нескольку раз какое-то паршивое заявление.

Власть не должна действовать в отношении своего народа насильственными методами завоевателя. Но всё же щитаю государственным языком должен быть один. По крайней мере пока. До тех пор пока мы не придём к пониманию кто мы и гражданами какого государства являемся. В противном случае сейчас это не будет способствовать консолидации нашего общества. Нас сейчас и так делят и вдоль, и поперёк: НАТО — не НАТО, Европа — Россия, бэндэры — москали, католики — православные и наконец всякие януковичи — тимошенки — ющенки. А между тем, пока мы выясняем, высосаные из пальца, отношения, Ренату Ахметову, например, очень даже выгодно, ему ничего не мешает покупать в Лондоне чуть-ли не самое дорогое жильё в мире. Улавливаете? А ведь тех бабок (его и таких как он) могло хватить погасить кредит ВМФ, а ещё лутше не брать его вообще!

Нужно приходить путём диалога и компромиса к общему, единому знаменателю, но при этом руководствоваться в первую очередь интересами государства и действовать не в ущерб ему, а уже потом только думать о себе.
avatar

Patriot

  • 02 мая 2011, 11:20
+
0
получить похвалу от «патриота», хреновая услуга, если учесть что ГАКом руководит яремко, пророссийски настроенный казак.
avatar

kazak

  • 02 мая 2011, 14:14
+
0
Не знаю чи Ваша інформація стовідсоткова, але, по крайній мірі, поки що в своїй роботі свої вподобання вони не виказують. А от в мобілізації свідомості своїх громадян, погодьтесь, їм не відмовиш.
avatar

Patriot

  • 02 мая 2011, 16:47
+
0
инфа 100 проц., насчет работы которую они проводят, я был на собрании и первый спич председателя:" мы не против власти, мы хочем ей помочь в устранении проблем "… Правда смешно.
avatar

kazak

  • 03 мая 2011, 09:51
+
0
Я на їхні збори не потрапив. Їхню роботу оцінюю з подачі їхнього ж сайту. Поки що приглянусь, а потім, залагоджу свої справи, і певно що примкну до їх руху.

Можливо їхній варіант не самий вражаючий, але при вдалій своїй роботі, в не далекому майбутньому, вони мають всі шанси стати тією ж чинною владою і пітти навіть набагато далі Коктебелю. А далі головне, як в «Даті Туташхіа», вже не пам«ятаю автора, але приблизно наступне: „багато хто приходить туди з чистим серцем і чистими помислами, але, проходячи ступені влади, чистими доходять туди лише одиниці вже не ладні щось вдіяти своєю меншістю, а більшість же протягом шляху перетворюється на тих і таких же з якими боролася“.

Їх спосіб на сьогодні вважаю найбільш реальним для досягнення. Тільки вимагати від влади і працювати самим, і розпочинати з себе, з своєї вулиці, свого села чи міста. Лише так можна досягти конструктиву. Інші варіанти просто приречені.
avatar

Patriot

  • 03 мая 2011, 11:24

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.