Прямой эфир


-2
патриот — у лазаренко деньги уже кончились?
avatar

Popocarsd

  • 31 марта 2011, 00:04
-1
вообще я жалею что вступил в какой-то спор. всч прада про автора blogs.kafanews.com/blog/75.html
avatar

Popocarsd

  • 30 марта 2011, 23:33
0
Да я-то готова отвечать, но, еще раз повторю: я должна понимать ваш уровень, поскольку вы весьма вольно подменяете одни понятия — другими, пытаетесь оправдать преступления, лишь на основании того, что кому-то мало в жизни благ, верховенство закона — не признаете, призываете руководствоваться совестью. Эти рассуждения, мягко говоря, какие-то детско-юношеские.

Что до моей скромной персоны — так вы не беспокойтесь: я в любом обществе чувствую себя уверенно.
avatar

marika

  • 30 марта 2011, 21:45
0
Дякую за просвіту, але мені це не цікаво і впевнений що не знадобиться.

Щодо начитаності то ж я не сперечаюся. Тільки смію зауважить що це не все, і цього замало.

Щодо Вашої освіти несумніваюся. І доречі, відповідаю вам на Ваш попередній коментар. Моя освіта вища.

А от відповіді на свої питання я хотів би все-таки побачить.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 21:39
+1
И вам спасибо за дискуссию! Удачи и всех благ! Всё будет хорошо, но со временем.
avatar

ser_fin

  • 30 марта 2011, 21:12
0
Без питань. Все по-чесному. Поважаю.

Виявляється навіть громадяни Росії можуть бути толерантними, на відміну від наших, не тесаних.

Про сарказм забудьте.

Ваш коментар розділяю повністю, що цей, що попередній. Як кажуть: Знімаю шапку.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 21:08
0
По темі Ви так і не змогли відповісти на мої коментарі з питаннями. І Ваш сарказм тут недоречний.

Бачу впевнено себе Ви можете почувати в суспільстві тільки з Popocarsdом, або подібними. Читав там Ваші коментарі.

Ви ще разом там конгломерат утворіть. Ото буде твікс.

«Успіху»!
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 20:58
0
Дійсно, яка ж бо ганьба. Просто червонію. Жах!
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 20:43
0
Ха-ха-ха! Бедняга! Совсем утомился, Jaro со мной перепутал! Что ж, бывает.
avatar

marika

  • 30 марта 2011, 19:27
0
Ооо, мил человек, какая у вас путаница в голове! Все смешали в кучу и теперь в этой куче понятий и определений пытаетесь найти истину. Уж извините, но хочу поинтересоваться уровнем вашего образования, чтобы понимать, в какой форме(в смысле доступности изложения вам)я могла бы с вами продолжить разговор на данную тему.
avatar

marika

  • 30 марта 2011, 19:19
0
Гражданин России. Кстати, лучше с сарказмом! Так убедительней и красочней! Коррупция в России ничуть не меньше украинской, а может и больше. Моё твердое убеждение — никогда и ни при каких условиях не играть с государством в азартные игры, к которым в первую очередь относятся так называемые «выборы».
avatar

ser_fin

  • 30 марта 2011, 19:05
0
Вы не поняли все же: Павка Корчагин и Павлик Морозов — не одно и то же. Роман «Как закалялась сталь» Николая Островского — это описание жизни и борьбы самого автора, Н.Островского. Павлик Морозов(это его настоящие имя и фамилия) — это реально существовавший мальчик, которого убил собственный отец, по причине вышеизложенной.

Начитанность, да было бы вам известно, не сужает кругозор, а наоборот — расширяет и позволяет мыслить более широко и свободно. Позволяет объективно оценивать и людей, и ситуацию. Мои образование и профессия также способствуют тому, чтобы мыслить и действовать не по шаблону. В детективы я не стремлюсь, мне и на своем месте нравится
avatar

marika

  • 30 марта 2011, 18:57
0
Дійсно переплутав, вважав що відповідаю Маріці. А Немецдорф це перше німецьке місто яке було взято Червоною Армією.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 18:05
0
Опа-па. В десятку. То для прояснення ситуації уточніть будь-ласка своє громадянство.

А от: «Нi, при таком раскладе, — нiможна!», — жарт вдався, маю на увазі не зміст, а викладку, — зачот! Особливо «німожна». Респект. Ні, без сарказму. Насправді. (Не торкаючись серйозного.)
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 17:57
0
А со стороны всегда видней! Ваша вина лишь в одном, — что вы позволяете власти относится к вам, как к тупорылым и безмозглым баранам, коих под предлдогом «демократии» как скот загоняют на избирательные участки, якобы, выбирать президентов и прочих слуг народных. Если бы хоть раз сломали этот порочный круг, то тогда смогли бы привести во власть совершенно других людей, не так сильно испорченных коррупцией
как всякие кравчуки-кучмы-януковичи-ющенко-тягнибоки… А так, вы в пятый раз наступаете на одни и теже грабли и вытаскиваете одних и тех же килек из одной и той же банки и удивленно вопрошаете:«Чи можливо подолати корупцію?»
Нi, при таком раскладе, — нiможна!
avatar

ser_fin

  • 30 марта 2011, 17:40
0
Щодо цього коментаря то особисто я не розумію чи Ви сами плутаєтесь чи я плутаюсь. По вашому виходить кримінал це злочин і його треба карати і допомагати карюючій руці Феміди треба, а от корупція не злочин?

І прикриватися тут законом не слід, бо це в першу чергу справа совісті кожного.

І ще що хочеться у Вас запитати, по вашому виходить що кримінал це зовсім окреме явище ніяким чином не пов«язане з корупцією? А той варіант що кримінал в своїй більшості виходить саме з корупції Ви не розглядали?

Так, саме з корупції. Саме з безприглядного і безшабашного розгулу чиновників ми маємо нашу сьогоднішню безпросвітну злиденність. Все продається і все купляється повз людські бажання і чаяння. Звідси безробіття, безгрошів»я і багато інших негараздів. А вже от звідси і кримінал.

Коли б людина (нормальна людина) жила більш-менш відносно пристойно, вона б пішла ворувати? Вона б пішла грабувати чи вбивати? Думаю впевнені що ні! Навіщо мені ризикувати, бо хтозна там як, якщо у мене і так є все необхідне. Правильно?

Так от і те що плутає, виходить за тим хто від нужди змушений вчиняти протиправні дії присматрювать треба і тим хто присматрює допомагати треба, а за тими хто нам створює такі умови не треба? Виходить абсурд? Метаморфоза?

Саме народ і повинен виконувати роль участкового над владою і присматрювать за нею, щоб ті чиновники обрані народом для служби собі і були слугами народу, а не його господарями, які ведуть себе відносно нього, подекуди, гірше загарбників. Як прочитав десь: «Вибирали слуг, а вибрали вбивць і педофілів у Верховну Раду.» Такою є Ваша лінія?
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 14:53
0
Один не спасёт. По десятку на каждый посёлок и полсотни на Феодосию, как таковую: Бульварная горка, Бульвар Старшинова, центральный сквер, привокзальная площадь, ул. Генерала Горбачёва и т.д. и т.п. И ещё штук пять дегазационных машин. Тогда, может быть, что и получится
avatar

kentavr21

  • 30 марта 2011, 14:29
0
На жаль так між Зімбабве і Сомалі, але коментувати так зі сторони також не суть, бо ми громадяни цієї країни і відбутися просто глядачем чи спостерігачем нам не вийде. Все що б тут ни робилося чи зле, чи добре в кінцевому результаті відгукується знову ж таки на наших шиях, тому й відсидіться просто глядачем не вдасться.

І навіть більше, у всьому тому що діється винні не тільки ВОНИ (з Банкової чи Грушевського), в цьому є також і наша вина, вина кожного з нас.

А щодо у «себя» так я і зовсім не зрозумів.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 12:57
0
Не читав і не збираюсь, на таку рожеву радянську маячню не вистачає часу, а от те що Ви навели нижче і на основі чого був написаний роман, маю на увазі Морозових, дивився (в мене достатньо освітніх каналів телебачення), там ще вказувалось що всю ту кашу заварила мати Паші, з метою помсти своєму чоловікові.

Історію своєї країни, я Вас запевняю — знаю, хоча, зізнаюсь, і не всю, бо все знати просто не можливо.

За Вашу пораду дякую, але я цим правилом користуюсь вже давно.

Ваша ерудиція дійсно перевершує мою, вимушений зізнатись, але попри всю Вашу начитаність Ви неспроможні незалежно мислити, мислити творчо, сильно, життєдайно. Життя, як і людей, оцінюєте через призму прочитаного, беручи до уваги ті прочитані, чужі, думки, звісно не всі, а лише ті що не розходяться з Вашим внутрішнім світобаченням, а далі все і всих по стандарту і шаблону, хоча здавалось би що це вже не чуже, а власне світобачення. Тому і людську природу Ви знаєте саме так, і детектив з Вас тому слабенький.
— Якщо Ви зараз зможете віднестись безпристрастно до мною тут сказаного, то зможете зрозуміти, що мої судження вже не такі й далекі від істини.

Що хабарів не берете і самі всього добились — знаю і вірю, бо Ви людина принципова з добре розвиненим почуттям справедливості.

Щодо попереднього коментаря на рахунок «пушку», то перепрошую, я не хотів Вас образити, зірвалось емоційно. І зараз я вже навіть здогадуюсь хто Ви.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 12:34