Прямой эфир


0
Забыл упомянуть про финансовую часть — Украина нищая страна. Ваше единство ни чего не дает. Что мне дало ваше говняное государство? НИЧЕГО. Поскорее оно бы…
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:47
0
Я не про феодосійських, а про російських. Чи Ви вважаєте що в феодосійських ноги не з Росії ростуть.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:47
0
что мне даст единое государство? Мову — нафиг она мне сдалась? Фашистские митинги? Да в топку их. 3 дотационные области наполненные сепаратистами не понимающими, что их самоопределение до задницы всем. Вышиванки? Которые даже щирым украинцам нафиг сдались. Так называемая украинская культура — прошлый век, если вообще не позапрошлый. И деградировать с вашими традициями я не собираюсь.

В истории нашей планеты было множество недоумков, которые хотели деградировать до уровня первобытного человека и вернутся в прошлое. Но как показывает практика, им ни когда это не удавалось.

Хочешь единства????? Зайди в блог и говори на русском.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:46
-1
Коли б я проживав в Росії, обов«язково б вивчив, хоча б з поваги до держави, а так це більше Вас стосується. Щодо Ваших почуттів, то це Ваш власний клопіт.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:42
0
Взрослый дяденька бандеровец залез на блог спорить о национализме? Да тебе максимум лет 20, если конечно ты не недоразвитый. Я здесь выражаю мнение радикально настроенного населения Крыма, так как правило ни кто его не представляет. Все как недоумки пытаются с фашистами разговаривать на спокойных тонах.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:40
0
прямо эксперт во всех областях!!! Не знаешь ты русского. Ты по видимому описался — тот язык что ты знаешь польско-венгерский
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:37
0
иди русский учи. И уровень iq подними. Твое присутствие во мне возбуждает низменные чувства
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:35
0
Иди жри сало
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:32
0
хватит пугать татарами. Это же твои родненькие галичане по телеку мифы травят о злых татарах-террористах. Прикинь у меня много друзей татар и ни кого обмотанного взрывчаткой я еще не видел. А вот бендерскую быдлоту с фашистскими знаками и анекдотами про смерть москалей, навидался.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:31
0
Я смотрю, вы перешли к прямым оскорблениям. Уж кому здесь и нужно перекрыть доступ, так это вам.
avatar

drumrock

  • 28 марта 2011, 22:31
0
Patriot — хватит передергивать. Я против еврееев ни чего не имею. Они в отличии от тебя и твоих родителей людей пачками не мочили. Насчет айкью — в отличии от тебя дебила я не делаю что говорит всякое быдло. Ты сам туповат малость. Это нужно иметь какой уровень интелекта, чтобы лезть и навязывать фашизм на иностранный ресурс? Или вам в село сайты еще не провели?.. Хотя скорее всего ты со своим умом там не помещаешься.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:29
0
малолетка как жизнь на галичине?
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:26
0
про нее родненьку я и говорил. А ты туповат вижу. В инете на них даже компромат где-то был. Там разве что старперы искренне состоят.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 22:25
-1
да ну. Это ты не уважаешь!!! Ты навязываешь свое испорченное мнение, ты лезешь и ты оскорбляешь. Кто кого должен тут еще жалеть.

Вибачте, але я не зовсім зрозумів цей коментар.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:21
-1
Я навіть не буду приховувати що цю сторінку нашої історії я знаю дійсно слабо. І ні в статті, ні в коментарях, щодо бандерівців, не приводив жодного історичного факту, а лише свої міркування. Бо інакше то була б брехня, а брехня вона і є брехня, на ній далеко не поїдеш. Ця історія мені самому не дуже приємна, тому і знаю про неї небагато, але мені вкрай не приємно коли цілком сторонні люди тицяють пальцем: «от бандери», та на себе подивіться, і з собою розберіться, а потім вже нам вказуйте. А документи бувають різні, особливо сьогодні, іноді і просто протилежні один одному. Про Вас мені теж дещо зрозуміло, Ви людина більш старшого віку, людина освідчена, скоріше за все вчитель, або посадовий керівник і відносетесь до інтелігенції. Щодо об"єднання України, то для здійснення цієї мети потрібні інші варіанти, аж ніяк не блог. Тому з своїм розумінням і моїм виданням себе Ви явно поспішили чи перебільшили. Дискутувати чи ні то є Ваше право. А мені просто жаль, що навіть серед українців і українок є ті люди що здатні плювати у свої криниці.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:13
0
Знаєте, Popocarsd, я вірю в те що немає нічого неможливого. А якщо щось не збулося, то причина лише в недостатності бажання. Щодо єдиної держави, то навіть при таких обставинах вважаю, може. Все буде залежати від вмотивованості громадян і від вибору владою форми об"єднання. Чому б і ні? Історія приводить не мало тому свідчень. Живуть же в єдності народи навіть після громадянських воєн і нічого, і навіть деякі процвітають. Навіть якщо далеко не ходити, візьмімо нашу спільну історію — Радянський Союз, вдалось же лідерам того часу об"єднати зовсім різні народи, і навіть домогтися того щоб він жив не просто купно, а навіть більше, він деякий час жив і діяв взагалі як єдиний організм! Хоча здавалося би зовсім різні і, подекуди, навіть протилежні, в своєму менталитеті, були об"єднані народи. Які в більшості навіть, на відміну від нас з Вами, геть зовсім не розуміли мови один одного і нічого, вдалося. Бо люди мали мету, більш-менш вірили партії і що головне — бачили реальні результати своєї роботи. Так і нам, більш-менш грамотну і чесну владу, спільний інтерес, тобто мету: державну чи національну, як Вам буде зручніше, прояв хочаби елементарної турботи держави щодо своїх громадян і постійний видимий результат спільної праці, тобто процвітання держави і підняття рівня проживання її громадян. Запевняю Вас, аж ніяких проблем, Америка разом з Європою відпочивала би на пузі. А поки що нам треба спочатку хоча би навчитися слухати один одного і поважати, а вже потім можна буде говорити про щось більше.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 21:38
0
Причём тут ваш ник? Вы, судя по тону вашего комментария, что-то не то увидели в моём комментарии.

Мой комментарий о том, что я рекламирую вас (не вас лично, а вообще любого читающего этот пост) перед вами же — чтобы вы ценили себя больше всех остальных.
avatar

drumrock

  • 28 марта 2011, 18:45
0
Бред — это только мой ник. Но я понял всю силу вашей самоиронии.
avatar

Bred

  • 28 марта 2011, 18:10
0
Справа в тому, що те, що Ви називаєте патріотизмом, у всьому світі й називають націоналізмом. Патріотизм же — поняття дещо ширше, адже можна бути патріотом свого села, вулиці… Націоналізм — це патріотизм щодо своєї нації. Нація — це, в світовому розумінні, сукупність всіх людей, котрі живуть в країні і лояльні до цієї країни. Тобто Українська нація — це всі, хто живуть в Україні (не самі лише етнічні українці!), за виключенням таких, як цей Popocarsd

А те, що називаєте націоналізмом, — то є етнічна нетерпимість, ксенофобія. З цим якоїсь більш-менш проблем в Україні немає АБСОЛЮТНО. То все вигадки Совдепії, аби показати всіх, хто хотів своєї держави, — нелюдами. Тобто один зі способів збереження Совдепії.
Але ж, як бачимо, дурити всіх і безкінечно, неможливо…
avatar

Jaro

  • 28 марта 2011, 17:40