Возьмите меня обратно!))))

Что-то тут понаписавАно не пАнятна:
hronika.info/videonovosti/126999-haos-i-razruha-v-okkupirovannom-krymu-video.html
Что-то тут к этАму же понаснимавАно не пАнятна:
www.youtube.com/watch?v=WCf4t62dr_o

Вазьмите-примите меня абратна в свои «ДуховныЯ» скрепы своеГо расПегаснаГо рускаГо мира!

yandex.ua/images/search?img_url=http%3A%2F%2Fa.dilcdn.com%2Fbl%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F2%2F2014%2F08%2FLOL-Hercules-Pegasus-laugh.gif&_=1457451353838&p=4&text=%D0%BF%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%81%20%D1%8D%D1%82%D0%BE&noreask=1&pos=140&rpt=simage&lr=148

Сёстры и братья на общедоступном в(м)а(г)нючем вас прАшу!!)))

Цікаво

От вже не раз зустрічав інформацію про те що в Криму всі призивники мають обов«язково стати на облік до 20 грудня, в іншому випадку на них будуть заведені кримінальні справи: от і думаю...(

А далі просто гарне відео:

https://www.youtube.com/watch?v=UVJrBEonfHw

Без ніякого підтексту. Просто те чим живу.
  • +1
  • 14 декабря 2014, 15:52
  • Patriot
  • 7
  • 4288

Режим "ворогів народу".

Засновник фашистського руху Італії диктатор Беніто Муссоліні свого часу сформулював ключову тезу, що відображала його погляд на усі можливі відносини з громадянами країни. «Друзям – усе, ворогам – закон», – саме за цим правилом вирішували справи в італійській державі, будували взаємини з політичними силами й пересічними громадянами.

Нічого дивного, адже влада диктатора ґрунтується саме на ретельному розподілі на «правильних» і «неправильних», «угодних» і «неугодних», лояльних та нелояльних. Такий «чорно-білий» формат спрощує як пошук «ворогів народу», так і плетиво прагматичної корупційної моделі управління державою, де «друзі режиму» стають його опорою та фінансовим гарантом. На якомусь етапі диктатор навіть втрачає відчуття реальності, а його оточення спотворює цю реальність уже на свій розсуд. Безсовісна, знавісніла влада поступово узурпує громадянські права, самоправно ламаючи ланки державної машини – виконавчі, законодавчі, судові, насамперед суди, прокуратуру, міліцію – під свої кримінальні плани.

І от уже країною починають керувати бандити, «гопники» та шахраї.

( Читать дальше )

ВО "Свобода"

На минулих виборах 2012 року, по Великій Феодосії з близько 40 виборчих округів за ВО «Свобода» проголосувало близько 500 чоловік. З метою об"єднання, взаємодопомоги, розповсюдження агітаційного матеріалу, проведення громадської роботи прошу відгукнутися за адресою електронної пошти:[email protected]

Збудуй Свою Україну!
  • -1
  • 02 мая 2013, 13:34
  • Patriot
  • 6
  • 2267

"Рівень секретності "18". Дивитися всім!

Частина 4
Герої та не Герої Севастополя, Одеси…

1plus1.pl.ua/news/riven_sekretnosti_18/2011-05-08-904

Історія 8 березня.

Прочитай перед тим, як „привітати” дорогу тобі людину!
Історія виникнення „свята” 8 Березня.

Існує дві історії походження «свята»:

Перша історія:

Рішення про щорічне святкування жіночого дня було прийнято в 1910 році на Другій міжнародній конференції соціалісток в Копенгагені.

Коріння свята, яке так приховувала совєтська пропаганда — маніфестації феміністок, основну масу з яких складали повії.

У 1895 році, 8 березня, повії Чикаго вийшли на демонстрацію з вимогою виплатити матросам зарплату. В останніх просто не було грошей, щоб розплатитися із представницями найдавнішої професії. Через рік, 8 березня, 1896 році, те ж саме відбулося в Нью-Йорку.

В наступні роки демонстрації жінок часто приурочувалися цьому дню. Так, 8 березня 1908 року в Нью-Йорку 15 000 жінок вийшли на демонстрацію, вимагаючи підвищення зарплатні та надання виборчого права. Для закріплення традиції, рішенням Соціалістичної партії США (28 лютого 1909) і Соціалістичного Інтернаціоналу (1910, Копенгаген, з ініціативи німецької революціонерки Клари Цеткін) день 8 березня було проголошено Міжнародним

( Читать дальше )
  • 0
  • 05 марта 2013, 18:07
  • Patriot
  • 7
  • 8307

Де Наші Свята?

Нещодавно пройшло 14 люте — День закоханих, очевидно таке свято мало би місце бути, але чиє воно, звідки воно, яке має походження і що воно несе нам Українцям? Нам Українцям в духовному сенсі?

Можливо хтось скаже з сарказмом «Та яка там духовність...».

Але ж будь-яка дія розпочинається саме з Думки!!! Те як ми мислимо, на пряму відображається в наших вчинках, а наші думки народжуються саме з розуміння тієї чи іншої ситуації. Хіба не так?

Що ми сьогодні маємо в Українському пантеоні свят щоби бути Українцями? Щоби мати своє національне обличчя?

Ми сьогодні святкуємо 1 травня — День трудящих, при практично тотальному безробіттю, особливо у сільських місцевостях. Ну не глум?
Ми святкуємо 23 люте, при, практично, повному забутті 6 грудня.
Одне з найбільших свят в житті України — 22 січня, День Соборності України, не являється червоним днем календаря!!!
А ще що гірше, ми запозичуємо такі дурнуваті свята як Хелоуен, замість того щоб звеличувати себе, і святкувати 29 січня День Героїв Крут.
За кожним чужим святом ми втрачаємо часточку розуміння Себе!
Чому би

( Читать дальше )
  • +1
  • 17 февраля 2013, 16:00
  • Patriot
  • 9
  • 2589

Декілька годин вартих Вашої уваги!

Документальний фільм «ДНК — портрет нації», та ток-шоу «ДНК. Сенсація століття».

1eurotv.com/news/dnk_portret_nacii_smotret_onlajn_08_11_2012_trk_ukraina/2012-11-09-19384">

Перегляньте, воно того варте!

Чому наша Влада - не наша...

Подорожуючи нашою Батьківщиною був м«яко кажучи вражений. Склалося таке враження наче ми продовжуємо жити в СРСР, в тому сенсі наскільки занедбані наші національні святині і наша духовність! Чому Козацька столиця!!! Чигирин має такий дрібний і нікчемний вигляд і майже наполовину заселена циганами? Чому на острові Хортиця прокладений асфальт і через нього „проходять“ маршрути рейсових автобусів? Я вже не кажу про те наскільки він захламлений мангалами та розписами високоаморалів. Чому в Каневі біля Тарасової Гори при в ході бабці лізуть з квітами на продаж прямо в душу „грязними ногами“, а в самому музеї Тараса Григоровича практично немає на що дивитись? Чому могилу нашого славетного неодноразового Кошового отамана Івана Дмитровича Сірка місцеві жителі змушені охороняти від вандалів, а поряд немає навіть натяку, як мінімум, на Музей Козацької Слави, так як воно в принципі мало би бути в достойній державі? Чому практично поряд зі священним Хортицьким дубом який ще пам»ятає нашого Славного прабатька Святослава Завойовника валяються пляшки, бляшанки та інша нечисть? Чому на одному місці

( Читать дальше )
  • +1
  • 23 ноября 2012, 21:19
  • Patriot
  • 4
  • 2406

Чим все скінчиться?

Кожний день стаєш свідком того безладу і хаосу в якому ми живемо який став вже всеохоплюючим і з дня на день стає все гіршим і гіршим. Виникає питання чи може бути цьому межа? І якою вона може бути?

А ще гірше те що приходить розуміння беззмістовності всього цього нашого ниття тут, здебільшого з нічев«я, відправка різних писульок по інстанціях, навіть якісь стихійні виступи, тим паче тут, абсолютно нічого не варті. Час би вже зрозуміти що всі ці місцеві клерки сидять на місцях лише з офіційної або мовчазної згоди верховних. Вони є лише клерками — простими виконавцями волі зверху. І якщо прирівнювати до солдатчини то мають чин і значення не більше ніж єфрейтора чи якогось там сержанта. І саме із власної догідливості верховним деякі з них сиділи як при помаранчевих так сидять і при голубих бо не мають власної ні сили, ні волі — діють по принципу проститутки (роби те що скажуть і тобі щось заплатять, або дозволять самим вкрасти в людей, заплющивши на те очі). А саме ті люди що були їх виборцями спаплюжено наївно чекають від них обіцяного.

Колись у свій час Гітлер

( Читать дальше )