Прямой эфир


0
З «овце-мирним населенням» — добре сказано! Саме в цьому наша левова частка наших негараздів. В нашій державі ніхто ні за що не відповідає, і ніхто ні в кого ні про що не питає. А треба б! Ще й як треба б! І це прерогатива саме простого населення, тобто людей! Тільки тоді почне з«являтися хоч якась відповідальність. А інакше ніяк, бо без відповідальності ніхто собі гірше не зробить.

Щодо Родіни то тут вже з якого боку оцінювати ситуацію. Особисто я оцінюю Батьківщину як землю, степи, ліси, гори, моря, ріки, наше небо і нашу природу, і тут ми безсумнівно на висоті, і я дійсно цим гордий! Я просто щасливий що народився саме тут — в УКРАЇНІ, а не десь там в Африці, чи якійсь Америці. Можливо дещо складно розсуждать на такі теми з голодним пузом, але без цього не обійтися, і чим швидше ми зрозуміємо що це наша земля, що саме ми тут господарі, тим швидше наше пузо стане ситим. Я раніше теж довго путав поняття Батьківщина з нашим рівнем життя, з нашою владою і мені було соромно визнавати що я українець, був час коли я намагався бути надто городськім і надто руськім, але вартувало визначитись з розумінням Батьківщина і все круто перемінилось. Нині я з гордістю можу заявити що я -УКРАЇНЕЦЬ, Я — УКРАЇНЕЦЬ і я тим гордий. Можливо все це виглядає трохи божевільним, але для мене це є насправді так! Я віднайшов свою істину і я цим щасливий. Мені нині не соромно тут на вулицях розмовляти українською і бути українцем. Навіть навпаки! Я знаю хто я! і ради цього я багато на що здатен. Просто треба не плутати поняття і все буде добре! Але досить сантиментів. Головне треба визначитись з власною самоідентифікацією і лише тоді життя почне налагоджуватися. Ви його почнете сприймати інакше, в іншому кольорі, і воно вас почне сприймати інакше, бо розгубленість не найкращий помічник. Не знаю чи ви мене зрозуміли, словом треба визнати себе українцями і будувати, або не визнати і шукати іншого щастя десь в приймах, що є само по собі примарним.

Я на всі 100 з вами згоден щодо роботяг, більше того нині йде тенденція нав»язування молоді поняття: роботяга — лох, крутій — перчуган, доречі не без підтримки закордону, бо ми їм більш за все потрібні як бидло, і саме через це також кордони потрібно трохи поприкрити. Також на всі 100 з вами згоден що спосіб заробітку для 90% населення знаходиться просто за межею розуміння. Де живуть люди, там є завжди можливість заробити — факт! Бо людям завжди щось треба, і з усього того «треба» — треба лише виділити головне, хоча би більш менш. Тим більше що сюди в Крим гроші тупо привозять, навчись їх підбирати і все! Але ви знову ж праві, бо за гранню розуміння! В нас ще надто багато довірливості і совдепівської тупої віри в турботу государства. А государства того, того турботливого вже давно нема, і чекати нічого! А нас до цих пір, в більшості, вчать у школах та вузах мірками совдепу, а та наука з реальністю ой як не співпадає, і це мабуть є однією з головних причин «одірваності» нашої молоді, бо ж все бачать і розуміють, і намагаються знайти свій шлях більш правильний, ближчий до правди, ну а результати тих пошуків ми всі добре бачимо. Так от, доля кожного у його власних руках, і розуміти це потрібно практично буквально! Багато раз це чув, але по-справжньому зрозумів це не так давно, та всеодно дяка Богу. А то ж ми привикли ішачить і чекати, знову ішачить і знову чекати, навіть за кордоном українці переважно виконують саму грязну роботу, десь на полях та фермах, а якісь негри, дикі негри))) сидять на базарах і торгують, тобто мислять і шукають!!! От воно розуміння! А ми від народження шукаємо собі ярмо(роботу) на шию! Найшов і раденький що у батька дурненький. Яку б ти роботу не знайшов, тобі ніколи не платитимуть достатньо! Бо ти господаря цікавиш в останню чергу і ти йому потрібен завжди в покорі і залежний. Тому працювати потрібно лише на себе! Звісно в нашій кланово-бюрократично-обдираловій системі це не просто, ой як не просто, але варіанти все ж є!

І ще. Я, начебто, не расист, але особисто мене обурює коли в Харкові чи Києві мотаються табунами україномовні чорномазі або плосколиці байстрюки. Я вважаю це не нормальним, та й як це можна вважати нормальним? В кожного народу є своя земля і там його місце, чи поганий він чи хороший. І європейці в цьому плані з нами чинять правильно. І нам потрібно робити так само, а в нинішніх умовах і ситуації навіть жорсткіше.

Довга вийшла байка, але якось так. Якщо в чомусь помиляюсь, поправте.
avatar

Patriot

  • 03 сентября 2011, 23:39
0
вовків боятись в ліс не ходить!
Верно говорите, только в «пищевой-системной» цепочке должно быть равновесие. И если овцы будут ходить в лес, а возвращаться все реже и возвратившиеся будут системно возвращаться с откушенными частями тела или как минимум без шерсти, то такую жизнь нормальной назвать трудно.
жити гаманцем і пузом просто не припустимо — тут полностью согласен, должно быть развитие.Вот только государство толкает всех радоваться горшочным заработкам, а развиваются даже не волки, а вожди волков.
иноземцы то же разные бывают, сытые европейцы и те кто приехал в мирную украину сбежав от войны на родине.
Те же кто выезжает на заработки, они бегут от экономической войны волчьей системы с овце-мирным населением. Все познается в сравнении и термин РОДИНА… за 20 лет независимости гордости не вызывает, тк квартиру на зарплату, да что там, даже машину, простой работяга не купит.Знайдіть спосіб заробітку і живіть собі на здоров«я пока для 90% граждан- МЕЧТА ))) а может и не мечта, а просто за гранью понимания, все прочее вне рамок установленного правового поля
avatar

vitaliy

  • 03 сентября 2011, 19:53
0
Це, і все моє решта тут, швидше за все і більш за все — набирання певного досвіду. Щодо виборів то мені до них як до Києва рачки, але хто знає? Я добре розумію той народ який виїзджає, але повторюю, не схвалюю, можливо я на нинішній час дещо неправильний, але вважаю що жити гаманцем і пузом просто не припустимо, як кажуть, не хлібом єдиним. Інакше давайте всі виїдемо скажімо до Німеччини або Канади. А щодо системки то ви вірно сказали, але вовків боятись в ліс не ходить!
avatar

Patriot

  • 03 сентября 2011, 07:32
0
Это что? тренировочка перед выборами? Народ уезжающий за рубеж пытается добиться для себя более достойной жизни. И тикают в основном те кто понимает что борьба с системой не возможна.
А системка у нас еще та, даже интегрировавшись в нее (что далеко не каждому под силу) вы не обретете безопасную жизнь.
Любого копни (ментов, сбушников, депутатов, не говоря уже о простых гражданах), статья найдется… и не тешьте себя, что вы правильный… будет команда на отработку… и вас отработают.
Как говорил дедушка дзержинский, отсутствие у вас судимости, это не ваша заслуга…
А отработка идет внушительными масштабами и до экономического коллапса населения (вторичное последствие) ждать не долго. Так что не зарекаемся… Нема роботи — знайдіть спосіб заробітку і живіть собі на здоров«я.
спосіб заробітку- сейчас заметно усложнился. И предпринимателям несет прямую угрозу (уголовную), т.к. отчетливо наблюдаю системный конфликт борьбы с коррупцией, путем ужесточения соблюдения налогового законодательства (надо выбирать, что платить, налоги ИЛИ взятки и прочие узаконенные поборы)
Мелкий бизнес обречен… т к платить и то и то не возможно. Соответственно волновое сокращение рабочих мест, и офицальных и не офицальных, со всеми вытекающими ИЛИ работа под крышей ( с чем типа борется КАФА. ГЫ ГЫ ГЫ) но таких крышек на всех не хватить.
avatar

vitaliy

  • 02 сентября 2011, 23:46
+1
Если вам помог ответ пользователя — можете отблагодарить его, кликнув по стрелочке «вверх» слева в сообщении.
avatar

Modern

  • 02 сентября 2011, 16:26
0
как сильно и немного печально.
avatar

dead_cell

  • 01 сентября 2011, 18:19
0
благодарствую, а то все звоню и никак. спасибо.
avatar

dead_cell

  • 01 сентября 2011, 18:16
0
В полной мере. Вполне вероятно, что эта информация заинтерисует читателей блога. Или нет?
avatar

serega53

  • 01 сентября 2011, 11:21
+2
Цифры переставьте: 3-01-24
avatar

genova

  • 01 сентября 2011, 10:48
0
Скажите, а как это касается Феодосии?
avatar

kafa

  • 01 сентября 2011, 09:46
0
бывает и так
proza.ru/2011/08/30/1036
но не о детях-же
avatar

coronelli

  • 31 августа 2011, 14:24
0
Почему так не толерантно думаете?
avatar

Dimysan

  • 31 августа 2011, 09:28
0
не мэру а сразу в раду заявление о проверке

А почему на Главной мои посты не видны-вы против свободы слова журналист?
avatar

coronelli

  • 30 августа 2011, 23:08
0
Юля, а вы можете говорить о чем-то кроме себя?
avatar

kafa

  • 30 августа 2011, 19:06
0
В Крыму на выходных пройдут дожди.

А на заходных всё высохнет.

У ваших друзей заголовки штормят

А почему на Главной мои посты не видны-вы против свободы слова журналист?
avatar

coronelli

  • 30 августа 2011, 18:08
0
не мэру а сразу в раду заявление о проверке
avatar

coronelli

  • 30 августа 2011, 18:00
0
Прокапюк, идея с феодомом классная, но не вьехала я почему мой блог не виден на главной ни на кафе ни там- это из вашей вредности или я не поняла?
avatar

coronelli

  • 30 августа 2011, 01:45
+1
Зато демократия!
avatar

ser_fin

  • 29 августа 2011, 22:15
0
мент жжот!
avatar

coronelli

  • 29 августа 2011, 17:38
0
Ледве не забув, незнаю чого Кафа мовчить, мабуть вихідний, але тут крім того що знімають номери, ще й убивають. «Намєдні» напроти Кримського ринку в одному з генделиків дядю вбили. Так що знайомому буде безпечніше іншого разу їздити до Турції, тровитися дешевим шмурдяком. Там вас на цьому люблять.
avatar

Patriot

  • 28 августа 2011, 20:59