0
На першу частину цього Вашого коментаря я уже відповів в своєму попередньому. Нагадую ще раз, відповіді є і вони прописані в брошурі «Кому не байдуже...»

Розпливчато — можливо, а хіба тут хтось уже дозрів до конкретики? Конкретика буде, але не все одразу і по необхібності.

А Ви сумніваєтесь що буде діять? Саме такий закон, взираючи на нашу загальну злиденність, буде виконуватись аж вльот.

А не виконуються закони тому що в них для народу прописана овеча доля, і майже повне позбавлення його участі в ньому. Виконуй і все.

Приблизно те саме за кордоном, невігідно тим хто ті закони пише позбавити себе корупції і хабарів, тому і пишуть їх відповідним чином. (Зараз не згадаю хто з відомих сказав приблизно наступне: «якби світ дійсно хотів здолати корупцію, її б вже давно подолали», згадаю наведу дослівніше.)

Мріять? Мріять не шкідливо, навпаки, навіть корисно. Бо саме з мрії, з думки починається будь-яка справа. Хотіла людина здавна літать, манило її небо і от вам будь-ласка.

Як виявлять? Та так як і зараз, тільки з залученням нас — простих смертних. Довів факт хабара доказовою базою, отримай «приз». І мені, як простому смертному, так і мільйонам таких же як я бояться такого закону нічого. Хай його бояться чинуші.

Відносно стукачів і доносчиків, то Ви ж у нас зарубіжну пресу читаєте, мали б знати, що в цивілізованих країнах таке поняття майже відсутнє, а якщо і є то разюче відрізняється від нашого совкового. Там є поняття співпраця з владою, бо кожний не кожний, але громадяни там розуміють, що це їх країна і якщо вони сьогодні не вжиють заходів, то наступними завтра можуть стати вони, або їхнє благополуччя. Регулярно дивлюсь новини.

Щодо сліжки, повторюю — простим смертним цього боятись нічого. А от чиновників ця ситуація змусить тримати себе в руках, бо сьогодні пан, з усима привілеями, а завтра довічний муляр-штукатур. І заодно можливість простим швиденько заробити грошенят, думаю їм вони нині потрібніші більше ніж клеркам.

Чи Ви вважаєте що колектори, кілери, повії, сутенери, работоргівці, чорні трансплантологи, чорні археологи, шукачі м2 одинаків більш благородний спосіб заробітку?
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 19:56
0
«вам нужен»? А Вам не «нужен»? Як буду робити, викладено у вищезгаданій брошурі «Кому не байдуже...», витяги з якої періодично буду наводити тут в блозі.

Щодо останнього Вашого речення, хочеться запитати. Ви справді думаєте що навкруги одні безмозглі олені і здатні діяти тільки за чужою підказкою (думкою, вказівкою, розпорядженням)?
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 14:36
0
Таки так, тому я тут і товкмачу про єдність і підняття національної свідомості. Щоб ми врешті решт зрозуміли, що ми не бидло, а таки повноправні громадяни саме цієї держави і ми маємо право голосу і не тільки голосу, а навіть право вимагати від них цих так необхідних змін. А як ні, то слати ту зажерту владу під три чорти і робити самим той порядок який нам потрібен.
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 12:58
0
Все сказане Вами вище для мене не новина, нагадуючи про Немецдорф, я саме про це і хотів сказати, про те що Ви сказали самі. Тому підкреслюю ще раз — то була війна, а на війні, як і в будь-якому конфлікті, однобоко ділити на суто правих і не правих неможливо. Є конфлікт, значить в ньому, хай кожен по своєму, але винні всі його учасники. А тут йдеться саме про це, росіяни визволителі, а УПА злочинці і крапка, ні так не буває. І для мене, самий поганий українець, значно ближчий ніж гарний чужинець. До речі, мої обидва діди, як було вказано вище в статті, також побували в тому пеклі. І свято вірили в те за що помирали. І весь Союз свято вірив в те що Сталін і денно, і нощно, не покладаючи рук, стоїть на варті своєї держави, а насправді спав до обіду. Але зараз не про це. А «праведний гнів» однобокий тому що мене найбільше турбуюють інтереси України, тому й однобокий, і так і має бути, бо це єдино правильний шлях. До прикладу можна взяти хоча б Англію і її всім відомий афоризм: у Британії немає друзів, у неї є лише супутники,…, і порівняти його з їхнім нинішнім рівнем життя і їхнім статусом у світі, там теж не все гладко, але дай Бог нам хоч так. Будь-яка держава найшвидше розвивалася лише на піднятті національної свідомості (прошу не плутати з націоналізмом), і прикладів тому море. А Ви, якщо я правильно Вас зрозумів, в своїх поглядах, замішаних ще на тій ідеології, являєтесь прибічником суто космополітизму. Починаючи з інтернаціоналізму браво маршируємо до глобалізації. А глобалізація, в значно меншому своєму розумінні той же колгосп, а долю колгоспів ми вже знаємо. Тим більше що космополітизм це протиприродне явище, бо дуб дає лише жолуді, а вівця народжує лише ягнят, а не свиней. І нації і держави існуюють для конкуренції, а від неї зобов«язані постійно розвиватись і самовдосконалюватись, а не перетворюватись в болото. Подумайте самі кому і чим вигідні ці поняття, а заодно і про призначення пацифізму, буде корисно. Як Ви вважаєте чому до самого зародження цих понять не існувало ніяких криз, маю на увазі економічні?
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 09:50
0
А Ви ніколи не задумувались чому і через кого Україна і ми в ній є нищими? А щоб щось пожать, то спочатку треба щось посіять. А про мову, то от що — не я у Вас в Росії, а Ви у мене в Україні.
avatar

Patriot

  • 29 марта 2011, 00:04
0
В матеріальному плані нічого, але це дасть нам можливість в наступному добитися кращого життя, якого ми всі так прагнемо.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:59
0
Знову таки згоден, Україна не Росія. А щодо утворення Росії і хто коли був, Вам буде краще самому розібратися в цьому питанні, зауважте, не прочитати, а саме розібратися, бо коли буду я Вам пояснювати нічого гарного з того не вийде.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:38
0
В області історії я читаю те що можна вже вважати класикою, або документалістикою, а сьогоденних «писунів» не вважаю вартими уваги. А от щодо правди, то це чи не єдиний випадок в нашій дискусії, де я з Вами повністю згоден.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:32
0
Не вчили, бо не мали вчити, бо проживали в своїй землі, а що австрійці, що поляки, що росіяни були прийшлими. А претензії себе на роль народу, то дрібно виглядаєте.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:26
0
Знаєте, я за конструктивний діалог, а тут важкий випадок. Скористаюсь прислів«ям: „Не чіпай, хай не воняє“,- і візьму собі за правило. А Вам лікуватись треба, заспокійливе пити, бо не бережете Ви себе.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:17
0
Як же ні? Тут же в блозі, не запам«ятав назву статті, там щось про відродження Феодосії, і Ваш коментар приблизно наступне:»тебе что тут своих жидов мало" не Ви ні? Щодо решти то воно й видно, місто аж пре. Сумніваюся навіть що Ви той тест бачили взагалі і тим більше знаєте умови його проходження.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:09
0
Коментувати не буду, бо це вже істерика. Хоча і Ви б не відмовилися його пожерти.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 23:00
0
Та ні, шановний, не з телебачення. В кожному народі є і нормальні і ненормальні люди, тому я не говорю що вони всі погані. А от Ви про «бендер» явно «заливаєте», бо Ви їх не бачили. Хіба що влітку на пляжі.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:58
0
Я не про феодосійських, а про російських. Чи Ви вважаєте що в феодосійських ноги не з Росії ростуть.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:47
-1
Коли б я проживав в Росії, обов«язково б вивчив, хоча б з поваги до держави, а так це більше Вас стосується. Щодо Ваших почуттів, то це Ваш власний клопіт.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:42
-1
да ну. Это ты не уважаешь!!! Ты навязываешь свое испорченное мнение, ты лезешь и ты оскорбляешь. Кто кого должен тут еще жалеть.

Вибачте, але я не зовсім зрозумів цей коментар.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:21
-1
Я навіть не буду приховувати що цю сторінку нашої історії я знаю дійсно слабо. І ні в статті, ні в коментарях, щодо бандерівців, не приводив жодного історичного факту, а лише свої міркування. Бо інакше то була б брехня, а брехня вона і є брехня, на ній далеко не поїдеш. Ця історія мені самому не дуже приємна, тому і знаю про неї небагато, але мені вкрай не приємно коли цілком сторонні люди тицяють пальцем: «от бандери», та на себе подивіться, і з собою розберіться, а потім вже нам вказуйте. А документи бувають різні, особливо сьогодні, іноді і просто протилежні один одному. Про Вас мені теж дещо зрозуміло, Ви людина більш старшого віку, людина освідчена, скоріше за все вчитель, або посадовий керівник і відносетесь до інтелігенції. Щодо об"єднання України, то для здійснення цієї мети потрібні інші варіанти, аж ніяк не блог. Тому з своїм розумінням і моїм виданням себе Ви явно поспішили чи перебільшили. Дискутувати чи ні то є Ваше право. А мені просто жаль, що навіть серед українців і українок є ті люди що здатні плювати у свої криниці.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 22:13
0
Знаєте, Popocarsd, я вірю в те що немає нічого неможливого. А якщо щось не збулося, то причина лише в недостатності бажання. Щодо єдиної держави, то навіть при таких обставинах вважаю, може. Все буде залежати від вмотивованості громадян і від вибору владою форми об"єднання. Чому б і ні? Історія приводить не мало тому свідчень. Живуть же в єдності народи навіть після громадянських воєн і нічого, і навіть деякі процвітають. Навіть якщо далеко не ходити, візьмімо нашу спільну історію — Радянський Союз, вдалось же лідерам того часу об"єднати зовсім різні народи, і навіть домогтися того щоб він жив не просто купно, а навіть більше, він деякий час жив і діяв взагалі як єдиний організм! Хоча здавалося би зовсім різні і, подекуди, навіть протилежні, в своєму менталитеті, були об"єднані народи. Які в більшості навіть, на відміну від нас з Вами, геть зовсім не розуміли мови один одного і нічого, вдалося. Бо люди мали мету, більш-менш вірили партії і що головне — бачили реальні результати своєї роботи. Так і нам, більш-менш грамотну і чесну владу, спільний інтерес, тобто мету: державну чи національну, як Вам буде зручніше, прояв хочаби елементарної турботи держави щодо своїх громадян і постійний видимий результат спільної праці, тобто процвітання держави і підняття рівня проживання її громадян. Запевняю Вас, аж ніяких проблем, Америка разом з Європою відпочивала би на пузі. А поки що нам треба спочатку хоча би навчитися слухати один одного і поважати, а вже потім можна буде говорити про щось більше.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 21:38
-1
Та не Ви, але тут вже є такі «фахівці» широкого профілю. Мельниківці — так, СС Галичина — так, служили німцям, а от бандеровці не могли, не вірю. Досить того що сам Бандера сидів у фашистських концтаборах і що там же загинула вся його родина, після цього він міг служить німцям? То що вбивали не згідних, так я їм і не приписую лик святих, але давайте не будемо забувати, що тоді була війна. Якби кожного з нас, нині таких, грамотних, в ті часи, то Бог його знає що ми могли би там натворити, цілком можливо що Бандера нині, в порівнянні, видавався б святенником. (Тільки застерігаю від пацифістських реплік, давайте будемо дивитися тверезо правді у вічі.) Доречі, Ви знаєте що зробили Радянські війська з першим взятим німецьким містом Немецдорф? Краще не знати. Це я до того, що війна є війна. (Алягер ком алягер.) А те що не всі підтримують, так єдиної думки в суспільстві майже ніколи не буває, стосовно будь-чого, але за основу беруть завжди більшість. І хто Радянському Союзу, а раніше і Російській імперії дав право робити з Україною і іншими державами і народами те що робили? Безвинно загиблі від рук бандерівців в порівнянні з жертвами від рук вище мною вказаних навіть порівнювати ніяково. І доречі, я особисто знаю людину — українця, яка брала участь у знищенні бандерівців і вона особисто не заперечує, а місцями навіть підтверджує првокаційну роботу НКВД там, з метою дискредитувати бендерівців перед місцевим населенням, і навіть більше, підтверджує свою участь в тих акціях. Що таке дискредитація і методи провокаційної роботи НКВД, думаю, пояснювати не треба.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 13:26
0
Мені цікаво ким же себе вважаєте Ви? Пробігши поверхнево, по статтях блогу і, ознайомившись зокрема, з Вашими коментарями до них, виходить не інакше як до нового виду гомосапієнсів, і то тільки з Великої букви! У Вас всі негідники що євреї, що українці, цілий світ і навіть росіяни, хоча й трошки меншою мірою. Прямо неземний розум, або щось на кшталт цього. Я то знаю звідки та зверхність, зневага, імперські амбіції при IQ на трієчку, а зачасту й того менше. (Вас це не стосується.) А Вам би не завадило поглянути на себе з боку, як в коментарях так і в житті, іноді буває корисно. Раджу.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 12:28