0
«Видно», бо твій герой Янукович вже також потихеньку лажається.
avatar

Patriot

  • 05 апреля 2011, 12:57
0
У вас здається героїв взагалі не має, як власне і самоіндентифікації.
avatar

Patriot

  • 05 апреля 2011, 12:55
0
Так то так. Але хто буде приводити в порядок ті стічні води і за які кошти? З власного досвіду. Справи такого характеру закінчуються штрафами на користь прокуратур (замість залучення тих грошей на усунення виниклої проблеми), а далі йде безтолкова паперова переписка грамотними словами. А проблема залишається далі, в кращому випадку щось побілять, чи покрасять, щоб замазать очі.

Чи Ви дійсно ще вважаєте що тут хтось щось робить для нас і нашого навколишнього середовища? Вибачте, розчарую. На нас вже давно лише заробляють гроші.
avatar

Patriot

  • 03 апреля 2011, 12:04
0
І ще одне.

Найкращий варіант побудови влади вкаже сама боротьба. Він буде з«являться і відшліфовуваться в процесі неї.
avatar

Patriot

  • 01 апреля 2011, 21:51
0
Так, видають. Але щоб зрозуміти в якому контексті видають Румунія і Угорщина, Вам треба подивитись новини.

Щодо «А что делать, если в Украине потеряны старые рабочие места и не созданы новые?» — створювать нові робочі місця тут. Можливо звучить зараз не зовсім реально, але не тільки держава робить людей, люди також роблять свою державу. А кожний з нас може рівно стільки скільки спроможний собі дозволити сам.

Зробить, повірте, не важко, значно важче зібрати наших людей. Як саме? Це вказано в брошурі «Кому не байдуже...», витяги з якої я наводжу тут і буду частково наводити далі.

«К этому должны быть готовы обе стороны: и народ, и власть.» Так вони вже давно готові. Народ вже не може так жити, а влада вже панічно боїться народу, боячись змін. Відслідкувавши резонансні події за участі можновладців, зможете пересвідчитись в тому самі. Тільки той резонанс набув розголосу серед народу, як тут же від його головного учасника всі публічно «відхрестилися» і однопартійці, і друзі-олігархи. Це і є той страх перед народом в спасіння своєї власної шкіри.

Народ, тому що Ви пишете, ніколи не буде вчити нинішня влада ні в школах ні в ВУЗах, їй навпаки потрібні неучі і барани, щоб змогти продовжити своє жирування до бескінечності. А сам народ зможе навчитися тій грамоті тільки в боротьбі з владою, вимагаючи перед собою звіту, і намагаючись в ньому розібратися і відрізнити правду від брехні.

Та й серед народу є різні люди, не всі ж безграмотні, а от наша розпорошеність і є наша найбільша, і найголовніша проблема. Бо навіть грамотний — один не багато вартий. Саме для цього нам потрібна єдність і саме таку єдність я мав на увазі.

Щодо решти то написане Вами частково перекликається з викладеним мною в «Кому не байдуже...»

Але знову ж, побудова влади не є питанням завтрашнього дня. Та й надто складним мені не видається.

Найбільшою проблемою є це зібрати і згуртувати людей.
avatar

Patriot

  • 01 апреля 2011, 21:30
0
Паніка тут нідочого, більше відповідь на газетну вирізку Popocarsdа «Украина устала от «незалежности» и олигархов».

А співпрацювати можна з тим хто бажає співпрацювати і коли є чим, і з чим співпрацювати. І далі відповім Вам питанням. А Румунія з Угорщиною, видаючи зараз свої паспорти нашим громадянам, також співпрацює?

Співпраця дещо ширше поняття нашого нинішнього державного інтересу користувача. (Гречка з Китаю, картопля з Єгипту, сало з Польщі і так майже у всіх сферах) Співпраця…

Щодо захворювання можливо відповім Вам в наступному своєму витягу з «Кому не байдуже...»

На «Что же делать в такой ситуации?» — вимагати від чинної влади з визначеною періодичністю постійного звіту за її вчинки і пророблену нею роботу, за кожний певний період на посаді, перед народом. А «снова менять власть» нічого не дасть. Треба заставити ту «власть», тобто нашу, працювати не на себе, як є зараз, а працювати на нас, як це має бути. Принаймні не забувати.

Працювати звісно треба, завжди треба. Але всі ми зараз працюємо лише в кишеню влади і тих хто рядом, навіть не влади, а їх бізнес-інтересів.
avatar

Patriot

  • 01 апреля 2011, 19:10
0
Ну, (не втримаюсь) блін. Сильно!

Згоден у всьому, але ж те «как должно быть», також хтось повинен робити? (Звісно, окрім влади)

Згодні?

А інакше на нас чекає не одностолітній шлях становлення Європи.
avatar

Patriot

  • 31 марта 2011, 03:57
0
Обана. Амеба з«явилась. Ти хоч прізвища з великої пиши. Так, на всякий випадок, заради політесу.
avatar

Patriot

  • 31 марта 2011, 01:10
0
Тут мені за мою мову і деякі погляди закидають націоналізм.

Аде насправді росіян які проживають в Росії і росіян які не втручаються в наші українські справи, поважаю, на відміну від наших яничарів і ренегатів. Бо там Ваша держава і там ваше законне право.

Я зрозумів що Ви в попередньому коментарі попрощались, але всеодно хочеться запитати. Під реченням «Всё будет хорошо, но со временем.», — Ви мали щось конкретне на увазі, чи так, для позитиву?
avatar

Patriot

  • 31 марта 2011, 00:25
0
Ну-ну. Зрозуміло. Не зрозуміло лише що Ви мали на увазі під «ваш уровень» вік, освіта, тощо?

А щодо Вашої персони, то на здоров«я. Нічого не маю проти.
avatar

Patriot

  • 31 марта 2011, 00:12
0
Дякую за просвіту, але мені це не цікаво і впевнений що не знадобиться.

Щодо начитаності то ж я не сперечаюся. Тільки смію зауважить що це не все, і цього замало.

Щодо Вашої освіти несумніваюся. І доречі, відповідаю вам на Ваш попередній коментар. Моя освіта вища.

А от відповіді на свої питання я хотів би все-таки побачить.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 21:39
0
Без питань. Все по-чесному. Поважаю.

Виявляється навіть громадяни Росії можуть бути толерантними, на відміну від наших, не тесаних.

Про сарказм забудьте.

Ваш коментар розділяю повністю, що цей, що попередній. Як кажуть: Знімаю шапку.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 21:08
0
По темі Ви так і не змогли відповісти на мої коментарі з питаннями. І Ваш сарказм тут недоречний.

Бачу впевнено себе Ви можете почувати в суспільстві тільки з Popocarsdом, або подібними. Читав там Ваші коментарі.

Ви ще разом там конгломерат утворіть. Ото буде твікс.

«Успіху»!
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 20:58
0
Дійсно, яка ж бо ганьба. Просто червонію. Жах!
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 20:43
0
Дійсно переплутав, вважав що відповідаю Маріці. А Немецдорф це перше німецьке місто яке було взято Червоною Армією.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 18:05
0
Опа-па. В десятку. То для прояснення ситуації уточніть будь-ласка своє громадянство.

А от: «Нi, при таком раскладе, — нiможна!», — жарт вдався, маю на увазі не зміст, а викладку, — зачот! Особливо «німожна». Респект. Ні, без сарказму. Насправді. (Не торкаючись серйозного.)
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 17:57
0
Щодо цього коментаря то особисто я не розумію чи Ви сами плутаєтесь чи я плутаюсь. По вашому виходить кримінал це злочин і його треба карати і допомагати карюючій руці Феміди треба, а от корупція не злочин?

І прикриватися тут законом не слід, бо це в першу чергу справа совісті кожного.

І ще що хочеться у Вас запитати, по вашому виходить що кримінал це зовсім окреме явище ніяким чином не пов«язане з корупцією? А той варіант що кримінал в своїй більшості виходить саме з корупції Ви не розглядали?

Так, саме з корупції. Саме з безприглядного і безшабашного розгулу чиновників ми маємо нашу сьогоднішню безпросвітну злиденність. Все продається і все купляється повз людські бажання і чаяння. Звідси безробіття, безгрошів»я і багато інших негараздів. А вже от звідси і кримінал.

Коли б людина (нормальна людина) жила більш-менш відносно пристойно, вона б пішла ворувати? Вона б пішла грабувати чи вбивати? Думаю впевнені що ні! Навіщо мені ризикувати, бо хтозна там як, якщо у мене і так є все необхідне. Правильно?

Так от і те що плутає, виходить за тим хто від нужди змушений вчиняти протиправні дії присматрювать треба і тим хто присматрює допомагати треба, а за тими хто нам створює такі умови не треба? Виходить абсурд? Метаморфоза?

Саме народ і повинен виконувати роль участкового над владою і присматрювать за нею, щоб ті чиновники обрані народом для служби собі і були слугами народу, а не його господарями, які ведуть себе відносно нього, подекуди, гірше загарбників. Як прочитав десь: «Вибирали слуг, а вибрали вбивць і педофілів у Верховну Раду.» Такою є Ваша лінія?
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 14:53
0
На жаль так між Зімбабве і Сомалі, але коментувати так зі сторони також не суть, бо ми громадяни цієї країни і відбутися просто глядачем чи спостерігачем нам не вийде. Все що б тут ни робилося чи зле, чи добре в кінцевому результаті відгукується знову ж таки на наших шиях, тому й відсидіться просто глядачем не вдасться.

І навіть більше, у всьому тому що діється винні не тільки ВОНИ (з Банкової чи Грушевського), в цьому є також і наша вина, вина кожного з нас.

А щодо у «себя» так я і зовсім не зрозумів.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 12:57
0
Не читав і не збираюсь, на таку рожеву радянську маячню не вистачає часу, а от те що Ви навели нижче і на основі чого був написаний роман, маю на увазі Морозових, дивився (в мене достатньо освітніх каналів телебачення), там ще вказувалось що всю ту кашу заварила мати Паші, з метою помсти своєму чоловікові.

Історію своєї країни, я Вас запевняю — знаю, хоча, зізнаюсь, і не всю, бо все знати просто не можливо.

За Вашу пораду дякую, але я цим правилом користуюсь вже давно.

Ваша ерудиція дійсно перевершує мою, вимушений зізнатись, але попри всю Вашу начитаність Ви неспроможні незалежно мислити, мислити творчо, сильно, життєдайно. Життя, як і людей, оцінюєте через призму прочитаного, беручи до уваги ті прочитані, чужі, думки, звісно не всі, а лише ті що не розходяться з Вашим внутрішнім світобаченням, а далі все і всих по стандарту і шаблону, хоча здавалось би що це вже не чуже, а власне світобачення. Тому і людську природу Ви знаєте саме так, і детектив з Вас тому слабенький.
— Якщо Ви зараз зможете віднестись безпристрастно до мною тут сказаного, то зможете зрозуміти, що мої судження вже не такі й далекі від істини.

Що хабарів не берете і самі всього добились — знаю і вірю, бо Ви людина принципова з добре розвиненим почуттям справедливості.

Щодо попереднього коментаря на рахунок «пушку», то перепрошую, я не хотів Вас образити, зірвалось емоційно. І зараз я вже навіть здогадуюсь хто Ви.
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 12:34
0
На те й сподіваюсь що не всі, і ті не всі, все-таки зможуть відрізнити зерно від полови.

На Ваш другий пункт відповім же Вашими словами: «не волнуйтесь, народ у нас изобретательный и талантливый во всем, будьте уверены — все получится».

«Подлость» — це Павка Корчагін, який здав своїх батьків, підлість це коли здається більш-менш чесна справа, а коли здають погань, то це дещо інше, на кшталт прання білизни.

«Пусть слежкой и донесениями и антикоррупционными мерами занимаются те, кто стоит на страже законности.» Створювать структури і писать нові непрогресивні закони це по меншій мірі нерозумно. Крім того що їх посадять знову ж таки на шию платників податків, так це ще добавить грунту в розвиток корупції. Чим більше «контор» і законів — тим більше корупції.

А як вони сьогодні цим займаються видно як білого кота серед ночі. Саджають лише дрібноту переважно районного рівня, або, посередництвом корупції, усувають тих на кого перст владичий вкаже. Це Ви вважаєте результат?

Всі не всі, але послідовники однозначно будуть, взираючи на розміри нинішніх хабарів, то не залишається навіть тіні сумніву. Адже є люди котрі займаються і більш ганебними справами значно за менші гроші.

До чого згадував «еліту»? Поясню, бо добра половина, а можливо, навіть більша, займається цим не з власної волі, а під тиском соціальних і побутових проблем, які нам так широким жестом і з барського плеча подарував нам чиновничий забюрократизований «беспредєл».

Себе ж я не «мню» взагалі — марна справа. Іноді буває набагато корисніше послухать що люди кажуть.

Доречі, що ж Ви так переймаєтесь за сановників? Може Ви також в пушку?
avatar

Patriot

  • 30 марта 2011, 07:48