0
Шаблон і стандарт, вважаю, не завжди найкращим варіантом буд-якої роботи, особливо якщо вони вже дещо застарілі, а тому відповідно й мало ефективні. А те що вони малоефективні, то факт, і не тільки в нас.

Будь-яка стала палата рано чи пізно зростеться з владою і прийме її позицію. Результат — приріст хапуг і клерків, в обличчі вже наступної, раніше позитивної палати.

Молодь прийде сама коли побачить результати.

А щодо просчьоту влади в своєму небажанні, так там не «просчёт», а «расчёт». Навіщо чинній владі контролюючий громадський орган який буде їй заважати здійснювати свої суспільно-згубні оборудки, або, в неприйнятному випадку для нас, потребуватимуть частини прибутку від тих оборудок для себе?

Я бачу що Ви до цього часу ще щиро вірете в те що «народ и партия (тобто сьогодні це влада) едины». Розвійте ілюзії, ми вже років 30, якщо не більше, по різні сторони «барикад».
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 12:13
0
Першим кроком, вважаю, це об"єднання ініціативних людей.

Другим — обрання серед них групи достойних, які б були присутні на засіданнях міської ради, наскільки знаю, членам зареєстрованих партій законодавчо це не заборонено, крім закритих засідань. Таж обрана група повинна інформувати по результатах засідання міської ради решту членів міської громади. Більше — група обраних повинна періодично переобираться шляхом голосування учасників міської громади, заздалегідь запобігаючи зростанню в одне кримінальне ціле громадських виборців і місцевої влади.

Третій крок. По всіх протиправних, або необгрунтованих діях, чи рішеннях міської ради, за рішенням місцевої громадськості, проводити зібрання громадськості перед місцевою адміністрацією з вимаганням від неї пояснень перед людьми. І в подальшому визначити взагалі сталу періодичність таких зібрань, де б місцева влада звітувала перед народом про отримання і розподіл бюджетних коштів і про свою пророблену роботу за кожний певний термін на посаді.

Іншого виходу поки що не бачу. А щодо вчиться, то серед людей є різні фахівці і далеко не всі бестолкові, тому й в місцевій громаді будуть різні люди. В самому гіршому випадку можна серед громади, та не можна, а треба запровадити символічні членські внески і з цих коштів, знову ж, за символічну плату, винаймати діючих юристів, які б представляли інтереси і вимоги громади грамотно і в правовому полі, до тих пір доки не з«явиться свій юрист, або власний певний досвід.
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 11:50
0
Доречі, знедолених ними.
avatar

Patriot

  • 08 апреля 2011, 23:46
0
Щодо убогих згоден, а щодо жаліть, то хіба після всіх знедолених в нашій державі. Після злиденних пенсіонерів, викинутих на смітники і підкинутих в дитбудинки малюків, після змушених поневірятись на чужині і змушених продаватись тут. Та що там говорити, самі бачите.
avatar

Patriot

  • 08 апреля 2011, 23:42
0
Життя — живе. Його не запхнеш в сухі параграфи законів. І тому ще раз наголошую: Над владою повинен стояти громадський контроль!
avatar

Patriot

  • 08 апреля 2011, 23:35
0
Не варто подяк, Borisе. Зачеплене Вами стосується всих нас, і українців, і проживаючих в Україні. Тому й проходити повз не випадає.
avatar

Patriot

  • 08 апреля 2011, 23:30
0
Так то так, тільки чиї вони? І на кого працюють?
avatar

Patriot

  • 08 апреля 2011, 14:46
0
Особливо шокує грядуща земельна реформа. Що собою свідчить про те, що вже все продано і вкрадено. Залишилась лише земля, яку й то збираються продати, під замудреною егідою «привличения зарубежных инвестиций в развитие нашего сельського хозяйства».

Певно вже більше нічого не лишилося продати, щоб потім, знову і ще, вкрасти.

Прямо аж свербіло би запитати в тих мудраків: давайте продамо ще й землю і на чому ж потім будемо розвивати те своє сільське господарство? Один в одного на потилиці?

Сьогодні продамо землю, а завтра вже підемо найматься в наймити до бауера?

Та марне, бо свою долю вони не пов«язують з долею нашої держави. Їхнє майбутнє вже забезпечене десь там в Баден-Баден, або деінде. І саме про нього ВОНИ нині так особливо печуться.

І нажаль голосу якоїсь жмені голосів ВОНИ не почують, а, отже, і почате ними буде продовжуватись. Доки ми не об»єднаємось і разом не скажемо: «ДОСИТЬ!»
avatar

Patriot

  • 08 апреля 2011, 12:08
0
Фух! Я також перепрошую тебе, за негатив, мною сказаний в твою адресу.

Організація тут можливо буде голосно сказано, ми навіть поки що не реєструвалися. Зараз ми знаходимось на першому своєму етапі розвитку — пошуком однодумців.

Якщо коротенько, то поки що ми поширюємо свою програму «Кому не байдуже...» Далі, плануємо, після ознайомлення з нею, разом з тими хто буде згоден йти далі, взятись за масове її поширення тут і проведення агітації, хоча би в місцевих засобах масової інформації. Коли ж нас, однодумців, збереться достатня група, плануємо перехід до реальних, більш активних, дій, маю на увазі не політиканство нинішніх партій, а реальні справи. Найперше це вимагання конституційними методами від чинної влати (поки що на місцевому рівні) звіту перед народом за свої вчинки і за свою пророблену, за певний проміжок часу, роботу. В той же час на своїх місцях своїми громадами, з залученням витребованої допомоги чинної влади, проводити ряд заходів по устаткуванні, облагородженні і відновленні своєї місцевості. Більш детально все це від початку і до кінця, з перспективами на майбутнє, викладено в брошурі «Кому не байдуже...» Якщо хочеш, можу передати один екземпляр. А там вирішиш сам по дорозі тобі з нами чи ні.

Тут я також на воджу витяги з «Кому не байдуже...», але покищо з вступної частини.
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 11:19
0
На цей коментар я відповів тобі в своїх попередніх.

Нагадую ще раз. Громада і ГРОМАДА УКРАЇНИ це зовсім різні речі!

ГРОМАДА УКРАЇНИ займається справами, а не піаром. Тому помилок тут не має.

Від УПА й не відхрещуюсь. Хай це й не найяскравіша сторінка нашої історії і є доволі спірною, але я вважаю всіх хто зі зброєю в руках, хоч коли б то не було, боронив свою землю (не набивав свої кишені, а боронив) той є беззаперечним героєм. Бо це значно більше нашої сьогоднішньої тріпні, і до такого не кожен і не завжди був готовий.

Щодо Лазаренка, мені б самому кортіло спитати в нього за вкрадені наші кровні українські мільйони.

Про діяльність Громади я не знаю, а відповідно й відповісти фашисти чи не фашисти не можу. Можливо, особливо з того що чув. Тут ти сам певно що є вже експертом і можеш мені дати фору на всі 100 відсотків.
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 10:55
0
Та ну перестань. Якби навіть не навпаки. Бо нині і на материковій Україні є області в яких російську мову визнано регіональною, здається Запорізька і Донецька.
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 10:24
0
Тут можна довго сперечатися хто присвоїв чию історію і хто старший, але залишимо це історикам. Але смію запевнити що історія України значно довша наведених тобою 20 років незалежності.

А тобі раджу поцікавитись своїм генеалогічним деревом, трохи далі діда з бабою, а то як би ти не ганьбив своїми паскудними репліками пам«ять своїх кровних предків.

»Арієць", блін.
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 10:12
0
Твердоголовий, ти коли вже зрозумієш своїми рідкими звивинами, що Громада і Громада України це зовсім різні речі.

Громада України зовсім нове ні від кого не залежне формування. В якому беруть участь не тільки українці, а всі хто вважає цю землю своєю Батьківщиною. Кожний хто розуміє що він проживає в Україні, і що її доля це його доля.

Тут немає нічиїх грошей, тут є свідомі люди з патріотичними почуттями і настроями. І розумінням, що жити так як ми живем не можна і готові боротися з цим.

Всіх решту «дяденек», які «воюють» за гроші, вважаю, як і ти, продажними. Нині, на жаль, де є гроші — там немає правди.

Увага. Очнись Громада і ГРОМАДА УКРАЇНИ — НЕ ОДНЕ Й ТЕ САМЕ!

Основні положення ГРОМАДИ УКРАЇНИ — вимагати від чинної влади звіту перед народом на місцях, і покращення умов проживання свого краю своїми ж руками з витребованою допомогою тієї ж таки влади!

І нам безглузде політиканство ніяких інших партій не потрібне, бо ця балаканина вже давно нікому не потрібна. Досить вже базікати і політиканити, час вже працювати. Час самим робити і вимагати те життя якого ми всі потребуємо. Розумієш? Робити!

Дійшло?!
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 10:04
0
Что вы, что вы. «быдло» також хамство. Аяяй!
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 09:43
0
Продовжу. Витіснення чим? Твоєю істерією?

А щодо шкіл на Україні, так ти вважаєш, що в окремій державі при наявності своєї мови всі повинні користуватись іноземною? З якого б дива і по якому праву? Тільки тому що тут проживає барин Popocarsd?

Народ без мови — не народ! Ти певно бажав би зробити з України разом з Кримом резервацію, або провінцію? Тільки незабувай нещасний що ти також проживаєш тут, і ви, котрі проживаєте тут, навряд чи вважаєтесь справжніми росіянами — теж росіянами. Тобто нині наша доля — ваша доля.

Ти говориш «предатели», а ти впевнений що нині тебе корінні росіяни по тому ж принципу не вважають зрадником? Ти ба «комсомолець» ви зрадники, вони зрадники, один я Popocarsd «гардемарин».

Доречі виїхали і виїзжали не з власної волі, а з «допомогою братів ваших», улаштованих ними голодоморів і такого іншого. Я в певнений ти зараз, без відповідної підготовки, навіть в Херсон на ПМЖ не поїхав би. Не те що вони тоді голі й босі світ за очі.

Я поважаю і розумію росіян проживаючих там в Росії. Іноді навіть дивуюсь їхній виваженості і статечності. Такі навіть тут на блозі присутні. Можеш почитать його коментарі до тексту «Чи можливо подолати корупцію», його нік здається «сер-фін».

А те що тут таке коїться, так дійсно коїться! Так коїться через інертність і терплячість нашого українського народу, і ще через такі злочинні судження як твої, і таких як ти. Ти розумієш що саме ви своїм деструктивним мисленням погіршуєте своє життя також?

Все тут погано і всі тут погані, і Україна мені нічого не дала, тому вона також погана, і все тут не так. А що ти для неї зробив, плюгавче, щоб щось потім можна було отримать.

Піди зроби щось корисне, досить протирати штани за комп«ютером, „потребитель“.
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 09:40
0
Воістину чудні діла твої Господи.

Хто би пищав про витіснення російської мови тут. Яка може йти тут мова про витіснення, коли тут української на вулиці навіть і не чути. Витіснення…. Витіснення чим
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 08:55
0
Отже ж примітивний.

Запитую ще раз. Тобі навіщо мама комп«ютер купила?
avatar

Patriot

  • 06 апреля 2011, 08:45
0
В рай хочу не один я, і хочу не один, а з усима разом.

УПА тут нідочого, а от щодо воїна то ним не завадило би стать кожному.

Щодо решти, то яка назва (Popocarsd), така й басня.
avatar

Patriot

  • 05 апреля 2011, 19:32
0
Знаєш, аж відповідать не хочеться.

До чого тут фашисти? До чого тут не повноцінність? А тим більше твоя самодостатність!

Самодостатнім сьогодні може бути лише той у кого запити, знову ж таки, сьогодні, є хіба, за не великим, трохи більше нуля. Всі решта сьогодні не є самодостатні, бо всі є залежні! Для подальшого діалогу розберись сам з поняттям самодостатності.

І взагалі, навіщо тобі мама комп«ютер купила?
avatar

Patriot

  • 05 апреля 2011, 19:23
0
Сильно! Згоден.

Все від нашого мовчання.
avatar

Patriot

  • 05 апреля 2011, 13:03