0
Якщо так можна висловитись, то так. І не тільки до 14, якщо Ви маєте на увазі Майдан і загальнонаціональний День Гніву, а взагалі. Бо наш загальний добробут і рівень життя розпочинається саме з суспільної свідомості.

Хоча до самого Майдану відношення двояке. Як нагадати правителям про людей — так. Як сподівання змін на краще — ні.
avatar

Patriot

  • 13 апреля 2011, 21:02
0
Навпаки, в своїй основі світ двовимірний. Чорне — біле, «так» — «ні», чоловік — жінка, верх — низ, Північний полюс — Південний полюс і, якщо хочете, рот — дупа. А все що наповнює цей світ, круглий (взаємопов«язаний) як і наша планета, і знаходиться між цими крайностями є лише похідними від першого, або другого і в значно рідших випадках, є синтезом цих похідних.

Показним прикладом в цьому є вигляд китайської монади. Попробуйте зрозуміти самі і скласти, власний, незалежний від суспільної думки, незалежний від сказаного і написаного, словесний портрет цього зображення. Не беріть при цьому до уваги чиїсь розуміння, складіть саме своє — власне.

З першого разу може не вдасться, але в кінцевому плюсовому результаті Ви будете просто вражені її довершеністю, а можливо навіть приголомшені.

І так стосовно всього. Коли приходиш до розуміння будь-якої суті власним розумом починаєш розуміти що нас не навчають, а лише форматують. А подекуди навчаннями і взагалі балванять. Виключенням є хіба що точні науки.
avatar

Patriot

  • 13 апреля 2011, 19:11
0
Без коментарів. Не виходить, бо одні гризуться, інші мовчки дивляться, а треті взагалі, радісно потираючи руки, зіштовхують лобами. Ви ж могли буть розумнішим і повернути нас тут на місце раніше?

Бо вийшло дісно казна-що. Тьху. Аж самому неприємно.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 20:52
0
Було б все так добре як кажете, скільки часу на блозі, порталі і в неті не проводили б, за елементарним його браком.

Скільки не говорив Вам, давайте досить, так байдуже. Вже навіть Borisу набридло дивитися цю маячню.

Відповідав Вам лише відбиваючи Вашу зверхність. Більше відповідати Вам тут не буду, бо Boris дійсно правий — бридня.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 20:39
0
Що Ви так напружилися. В попередньому коментарі я нікого не мав на увазі конкретно. Висловлювався загальними фразами, без оличчь.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 20:21
0
Вчора статтю ту читав і коментарі до неї, але по цьому добавить нічого.

Хотілось би добавити лише те, що питання мови тут, принаймні сьогодні, не є основним. Головним сьогодні є розуміння, всіх проживаючих і в Україні і в Криму, того що ми всі є громадянами однієї держави — України, хочемо того чи ні. І мислити, будучи тут, не по-українськи, згубно і означає пиляти під собою гілку.

Коли всі це зрозуміємо то буде й мова, й хліб і земля з санаторіями.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 13:16
0
В тому то й справа, допоки ми будемо себе так називати і відгукуватися на такі собачі клички, доти ми й будемо жити як собаки і для всіх будемо бидлом.
— Це, більше, думки вслух.

Анекдот же дійсно слушний, я його добре зрозумів.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 12:54
0
Знов за рибу гроші.

Самоповага і самозакоханість, одним із проявів якої є те красування, це різні речі. Перше базується на визнанні вас оточоючими, а друге лише на власних амбіціях.

Заздрити Вам, мені немає чого, та власне і чому? Бо судячи з усього у Вас навіть сім"ї немає, тобто чоловіка, а діти, якщо є, то вже давно виросли і живуть своїм життям, тому таких одиноких людей як Ви, варто хіба що пожаліти. (Це не образа.)

І взагалі заздрість, вважаю, одним із самих дегенеруючих і небезпечних почуттів. Мій девіз: «Якщо зміг хтось, то чому не зможу я?» Бо ж я не гірший. І так у всьому, від великого до малого, і навпаки. І саме це додає мені сили у всьому.

І звертаюся до Вас ще раз. Давайте тут на цьому закінчимо. Бо ми тут і так вже дуже далеко від початкового змісту розмови, а взаємні звинувачення нас нідочого доброго не приведуть, і ображати Вас, засвідчуючи Ваш вік, мені вкрай би не хотілося.

Тому давайте в інших коментарях, на інші теми.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 12:41
0
Я не буду тут перед Вами рвать тільняшку (тут, слово тільняшка і є, частковою відповіддю на Ваше перше питання), не буду хреститися перед образами, доводячи Вам що «перли» мої. Знаю заздалегідь що це марно. Розуміє лише той хто хоче розуміти.

Скажу лише одне: якщо правда може відрізнятися одна від одної, то істина одна на всіх. Так що вважайте що це істина. Різниця лише в тому що хтось до неї може дійти сам і доходить, а хтось ні.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 12:07
0
Таки так зараз і є. Але що відрадно, що дехто з людей сьогодні потихеньку починає оговтуватися і потроху прозрівати, починаючи мислити самостійно, тим самим перестаючи бути стадом. Хоч поки що не так і багато, але все-таки. А це вже не безнадійно.
avatar

Patriot

  • 11 апреля 2011, 11:49
0
Цікаво!
avatar

Patriot

  • 10 апреля 2011, 18:19
0
Бачив, але цікавить думка збоку.
avatar

Patriot

  • 10 апреля 2011, 18:18
0
Та згодом вже досить. Досить вже не доречних повчань (аж посмішка пробирає), бо не мов навкруги цілковиті бовдури. Уявіть собі, сказане Вами знаю ще зі школи. І досить Вашого самокрасування. Та й взагалі досить. Не тому що не бажаю з Вами розмовляти, а тому що, якщо Ви помітили, наша розмова вже давно перетворилася на діалог з Вами, і той вже давно збився з шляху на манівці.

До нових конструктивних розмов.
avatar

Patriot

  • 10 апреля 2011, 11:41
0
І я про те ж, про «отпечаток на стиль общения». І життя «обкатывает» лише тих хто не намагається обкатати його.
avatar

Patriot

  • 10 апреля 2011, 11:28
0
Щодо першого Вашого абзатцу, свою думку висловив в попередньому своєму коментарі.

Щодо другого то й радий би, але тут таких не зустрічав, певно що дійсно «из-за своего небольшого жизненного опыта». Тут це може бути лише практикуючий студент, що вже само за себе говорить, або хтось з добрих знайомих.

Який консультант, коли навіть елементарна консультація тут платна.

Щось таке з безкоштовного знайти тут можна хіба серед неофіційного. Тому варіант «без грошей» звісно кращий, але не завжди якісніший.
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 21:27
0
Да, манії величі Вам не позичати. Я так розумію шапку Мономаха не даремно носили. Я маю на увазі Вашу майже всюди присутню зверхність.

Щодо однодумців, то як ми можемо ними бути коли, якщо я правильно зрозумів, Ви є взагалі громадянином іншої держави. Але по деяких питаннях думки дійсно схожі, і думка збоку, раціональна думка, ніколи нікому ще зайвою не була.
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 21:05
0
(передостанній пункт)… і точніше саме «расчёт». Зарапортувався.
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 17:26
0
В тому то й справа, що Ваша руководяща должность висока, і нинішній наш діалог місцями подекуди схожий на розмову Черновецького з бабушками. Вибачте, я не намагаюсь Вас образати, стараюсь навпаки бути об"єктивним.

Хартія англійців це добре, але, судячи з новин, навіть Вона така красива не регламентує їм прийнятний спосіб життя, бо ж бастують і хабарі проскакують. Тому саме стандарт і шаблон, особливо з часом, бо саме життя на місці не стоїть, воно міняється.

Щодо «сростись» Ви вже тут десь в своїх коментарях відповідали самі на своє питання. Мінять, бо всі люди — і хрін його знає.

Молодь не на готове, ні. Дайте їй спочатку розібратись що таке хорошо й що таке погано. От коли зрозуміє і повірить то сама й прийде. І боротися буде не в приклад завдяки молодості, ініціативі і креативності.

«Просчёт» може й со знанием, але це слово передбачає непередбачуваний кінцевий результат своїх дій, а вони то навпаки, відкидаючи таку ініціативу, добре знають свою кінцеву мету і розрахунок на результат своїх цих діянь. Тому в цій ситуації доречніше і точніше саме «просчёт»!

Хоча, беручи до уваги, наші майже протилежні соціальні вагові категорії, в цьому питанні ми навряд чи коли зможемо дійти згоди.
У Вас зверху це буде виглядати завжди «просчётом», а в мене знизу завжди «расчётом».
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 17:23
0
Відео бачив, але зауважте там і деяку розгубленість того ж мера перед людьми. Погодьтесь в себе в кабінеті всі вони ведуть себе значно інакше!

Щодо базару. Так вийшов базар, бо незадоволення людей викликане значно ширшим спектром питань ніж відповідав мер, а оскільки такі випадки майже одиничні, то люди й намагалися отримати відповіді на всі питання одразу.

І базар буде лише в тому випадку коли люди приходять, вибачте, стадом. В нашому випадку ж передбачається прихід членів міської громадськості, тобто організації, а організації значить організовано, під проводом обраних самим собі лідерів і з заздалегідь підготовленими питаннями. Саме це ядро і змушене буде дотримувати порядок серед просто прийшлих цікавих. Інакше дійсно діалогу може не вийти.

І в решті решт, зауважте, спілкуванню також треба вчитися! Спочатку, як і у всьому, буває все через пень-колоду, але потім в процесі все само собою стає на свої місця.

Щодо грошей, то практично всі організації мають свою членську касу, і нічого. Бо інакше не проживеш. Щоб не було недовіри потрібно проводити періодично інвентаризацію коштів, і результати доводити людям. З власного досвіду: коли люди бачать результати потрачених коштів, то в них навіть питання не виникає куди були потрачені гроші, доводиться мало не силою змушувати, що ви ж подивіться, зроблено те то й те то, все ж по-чесному.

Але якщо Ви маєте інший варіант існування, без грошей, я радо вислухаю.
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 16:31
0
Не зовсім зрозумів. В своїй статті Ви маєте на увазі цей блог, чи портал «Вся Кафа»?
avatar

Patriot

  • 09 апреля 2011, 12:18