0
Як тут десь говорив comato3, для початку вистачило б і армії без втручання мами й тата. Саме страшне це те що цей ландік, ще напівдитина а вже керує нами!!! От воно як… Деж тоді сподіваться на краще в нашій державі.
avatar

Patriot

  • 29 января 2012, 10:20
0
Колись прийде час вам відповісти на це питання. А там прийдеться вибирати.
avatar

Patriot

  • 24 января 2012, 20:39
0
На початку своєї писанини тут в блозі я висував пропозиції щодо корупції, багато в чому схоже. І маю тупе питання: як ви це збираєтесь зробити? Особливо про чесних зверху.
avatar

Patriot

  • 24 января 2012, 18:20
0
Щодо кон«яку не знаю, але коли його дійсно посадили він виглядав доволі розгубленим, а вже потім коли найшли кого купить і купили, його душок знову повернувся. Відбувся нічим ще й вироком „блуду“ не вдоволений.

А от моряків дійсно жаль. Просто бракує слів. Чотири роки просиділи в „гетто“ Венесуели, ще не відомо за що, приїхали додому, їх спочатку відпустили а потім уже дома посадили ще на п»ять років. От вони — паскудні клерки, що є частковим уособленням Батьківщини.
avatar

Patriot

  • 24 января 2012, 17:26
0
Схоже що таки так, не розуміє. Типічний мажор. Єдиний позитив що він все ж таки трохи посидів і політичної кар"єри йому більше за все не бачить.

Щодо законопроекту, то він в мене такий: Кожного обідчика віддавать на волю потерпілої сторони. Але кому його подавать і хто його буде слухать?
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 20:21
0
А от про армію — залік! Посміявся від душі. Дякую.
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 20:07
0
Щодо дівчини то які в неї були варіанти залишаючись жити в тому ж самому місті.
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 20:05
0
Судячи з його нахабних ухмилок і зверхнього погляду вседозволеності в репортажі, про педагогіку говорити не йдеться.

Щодо закону то може й закон. Але одна справа коли це втнув якийсь просто лобуряка, але коли це представник чинної влади то вже інше. І я тут згоден з Летуксом, резонансні справи мають каратися жорстко.
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 19:56
0
Дідько, ни туди комент запульнувся. Він адресований був до останнього комента cafa3.
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 19:46
+1
Не хватить. Саме так формується суспільна думка. Хай це й крапля в морі, але все ж таки це більше чим нічого.
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 18:05
0
Якось дивно що вас влаштовує вирок суду, взагалі дивно що є ті люди кого це влаштовує. Як сказали в тих же новинах: «добре що хоч героя України не дали».
avatar

Patriot

  • 23 января 2012, 17:32
0
Хотілося би бути оптимістом, але нинішня ситуація з інтернетом не більше ніж банальне недопрацювання влади, точніше його недооцінення правлячим старшим поколінням. Я думаю в найближчому майбутньому сильні світу цього врахують свій промах і зможуть загнуздати і поставити інтернет на службу собі, як врешті-решт і все інше.
avatar

Patriot

  • 20 января 2012, 20:25
0
І якщо не особливий шлях, згаданий вами в попередньому пості, шляхом не хитрих математичних дій, опираючись на приведені там же вами цифри можемо отримати термін тії «боротьби», і за той же термін розвитку де буде знаходитись Америка і Європа?

Тільки унікальний шлях нас зможе вирвати з цього замкнутого кола.
avatar

Patriot

  • 20 января 2012, 14:39
0
Зрештою щодо парламентських виборів інших варіантів то все одно немає. Або за ПР і тим отримати, умовно, монархію, або за БЮТ і знову булькатись як лайно в лунці.
avatar

Patriot

  • 19 января 2012, 20:30
0
Вибачте, але ви не рівняйте яйця з нирками. Захід то захід, а ми, завдяки трьохсотлітньому «братанню», то ми. Там іде боротьба по справі і кожний обіцяльник реформ, прийшовши до влади, хоч частково їх виконує. А в нас що? Будуть змагатися у спритності подальшого розворовування? Сарказм, але за що вони можуть боротися, коли за 20 років незалежності навіть напрямку розвитку не сформовано. Беззаперечно сидіти склавши руки не треба..., але боюся найгірші мої сподівання будуть виправдані, нас на чергових виборах в черговий раз намахають і вітя залишиться на наступний термін.
avatar

Patriot

  • 19 января 2012, 16:55
0
Так, буде ЗМІ, буде гризня, хтось буде дескридетований і з накраденим втече за кордон. Але що це зможе дати Україні і народу? Знову буде як і при ющенку басня Крилова «Лебідь, Рак і Щука» — президент керуватиме собі, кабінет міністрів собі, а Верховна ЗРада собі. От і буде в результаті для держави на виході нуль. Ні змін, ні перетворень, ні розвитку, ні навіть чіткого напрямку.

Місце для нових? Можливо. Але прийдешні нові стандартним шляхом навряд чи будуть кращі. Тому що той шлях кожного йдучого обробляє під визначений уже стандарт, іншими словами бредучи болотом не можна залишитись чистим і пахучим.

Тим більше закони писані багатими для багатих і випадковим там не місце. Я вже десь тут говорив, шлях до влади має бути не стандартним. І для суттєвих змін потрібен лідер, в хорошому розумінні — не формат.
avatar

Patriot

  • 17 января 2012, 21:40
0
Я мав на увазі президентські вибори, щодо парламентських нині це зборище маріонеток під деригенством чечетова, по отриманню більшості опозицією це означає наступні три роки в нікуди. Цей шлях ми проходили вже при ющику. І як ми вже знаємо він нічого не дасть. Єдина надія залишається лише на президентські вибори, і то якщо до того часу виросте якийсь альтернативний лідер.
avatar

Patriot

  • 17 января 2012, 19:00
0
З точки зору логіки беззаперечно — так! Але ви певно самі добре знаєте як воно буває в таких випадках. Один невірний крок, неправильний жест, випадковий постріл — і винних вже не знайти. Тим більше що Іран вперто приборкує атом, хоча й говорять що в мирних цілях, але хто достеменно знає і хто дасть на це сто відсотків? І якщо він в них дійсно є, то, з врахуванням їхнього менталітету, як вони його можуть використати?

Два-три «чорнобиля», вдало поєднаних з хімічною промисловістю завойовників, для планети Земля не смертельно, а от для американської імперії і європейських імперійок означатимуть безповоротний крах.
avatar

Patriot

  • 17 января 2012, 12:29
0
На минулих виборах голосував за БЮТ, так як із двох бід вибирав меншу. Нині дійсно без варіантів. А коли вже «криси» побігли з «корабля» за кордон, то це вже явна ознака того що БЮТ більше не зможе піднятися на попередні висоти. Для цього було б потрібно не відомо що. А за наступні ще три роки правління такими темпами донецькі зможуть повністю додавити їх. І в будь-якому випадку, голосувати в наступному за БЮТ це означає розхитувати човен, а це іноді буває вкрай небезпечним, тим більше знаючи який він у нас хисткий і не певний.

На моє переконання і свідчення з історії ніхто і ніколи не зможе більше зробити для своєї держави ніж національно-патріотичні організації. В нас в Україні є такою ВО «Свобода», тим більше що вона ще не заплямована парламентськими інтригами і духом перевертнів. Єдине чого б не хотілося при їхньому приходу так це повтору сталінщини хоча і в зворотньому вже напрямку.
avatar

Patriot

  • 17 января 2012, 12:05