0
Було б Київу цікаво, Крим би вже давно був схожий на курорт. Серйозного небуде нічого, буде як завжди, привита совком, показуха.
avatar

Patriot

  • 11 августа 2011, 15:48
0
З якого боку подивитися. З одного боку, без активної свідомої участі громадян нічого в нашому суспільстві не змінюватиметься. І робити хоть щось треба, щоб щось змінювалось. А з іншого треба знати трохи специфіку роботи влітку на березі. На березі без так званої «криші» не працює ніхто, як мінімум міліцейської, особливо зі слов«ян. А без неї працюють лише згадувані тут раніше „пастухи“, в силу свого кланового менталітету.
avatar

Patriot

  • 10 августа 2011, 19:23
0
Я, на жаль, не часто буваю на заході України, а точніше взагалі там ніколи не бував. Російським володію досконало, а тут так, бо це скоріше повага до України і до своєї рідної мови. Нікого ж не змушую, тим паче тут багато зросійщених українців, або принаймні розуміючих українську.
avatar

Patriot

  • 02 августа 2011, 21:58
0
Доречі, українські газети в Криму все ж є, навіть аж дві. Правда я їх довго шукав. Одна — «Кримська Світлиця», а друга — «Кримське Слово», правда тираж у них смішний, вигляд шкільного зошита і видавництво не регулярне.

Та хіба чому там дивуватися. Державі воно не треба, а ентузіасти що можуть.
avatar

Patriot

  • 28 июля 2011, 19:58
0
Та те що нас продають і те що ми є фактично рабами, мені здається, розуміють всі, до стареньких сільських бабусь включно. Хай не до конкретики, але в цілому розуміють. І щоб це побачити потрібно дивитися не в екран, а в люди.

Ви спробуйте хоч що небудь свідоме проштовхнути на екран, або в газету. І все відразу стане зрозумілим. (Хоча «Кафа», їй в шану, не відмовляється друкувати тексти, щоправда російською.) Під контролем все і всі, якщо не грошей, то або служб, або спецслужб. Все що нині є в ЗМІ інформативного явно проплачене, або контрольоване, від людей туди потрапляє хіба щось суто побутове, або ліберально-пережоване і не раз прилизане. І ЗМІ в цьому також можна зрозуміти, бо ніхто не хоче втрачати свій, в нашій державі непосильний, труд за якусь там правду, ідеї чи чиїсь думки. Хоча свідомих багато, навіть дуже багато. Інша проблема в тому що в нинішній системі ті що щось можуть, і щось мають бояться за себе і своє дітище, а ті що чогось хочуть не мають достатньо грошей для своєї реалізації. Бо нині все гроші.

Іноді сільський дід чи дядько видає на гора такі речі, що наші костюмовані засідателі на його фоні просто бліднуть. Нема проблем в розумінні, в перспективних ідеях, спроможних думках. Є проблема в отриманні тими людьми реальної влади, яка б уже давала можливість втілювати ті перетворення в життя. Бо навіть сама верховна влада нині фактично купується і проплачується закордоном в обмін на наступну реалізацію планів і потреб замовника. Хто нині, наприклад, повірить в те що таке нюняло і матня як ющенко прийшов до влади сам? І що він залишив по собі? І без того роз"єднане українське суспільство розпорошив взагалі. Чи не замовлення?

І рішення для цього навіть для себе поки що немає.
avatar

Patriot

  • 28 июля 2011, 19:44
0
Я вважаю що багато людей розуміють і розуміли це. Але те що є на поверхні було створено самою поверхнею. (нашими політиками, олігархами та іншими відомими) Нас (наші інтереси) просто продають. І робиться це по давно вже накатаним технологіям за мовчазної згоди нашого верховенства, бо їхні інтереси зберігаються і підігріваються при цьому тими ж таки «ротшильдами», а на простих смертних вони просто плюють вже разом. Хоча й самі «ротшильди» певно що вважають наших привілейованих продавців душ за бидло відносно себе.

А ті ідеї що пропагується світовими ЗМІ, то звісно є також корислива брехня. Світовий поліцейський поки що ще стоїть на вершині міждержавної соціальної піраміди і вовсю користується своїм статусом, а тому йому й не вигідно ділитися своїм троном хочби з ким, звідси брехня, кривотолки в пропаганді, диктуємі умови і все таке інше. Для нас ніхто і ніколи не бажатиме кращого ніж собі, бо своя сорочка до тіла завжди ближча. І незалежність якесь трохи дурнувате слово інша справа свобода — воля. Час би вже перейти до цього рівня свідомості. А незалежність від одних і залежність від інших не може бути кращою, бо всеодно залежність.
avatar

Patriot

  • 28 июля 2011, 07:29
0
В точку, Віталий. Пугает тільки те що купа народу, в тому числі я, і я так розумію що й ти, разом з дрібним бізнесом вилетять до біса разом з чужим дефолтом і вже своєю інфляцією. Що буде для України ще гірше. І як ти пишеш, «читай» починай спочатку. А ще гірше що ми для початку дій і свого економічного зростання для свого прискорення чекаємо дебелого копняка від когось. Хоча це вже дещо з розряду демагогії.
avatar

Patriot

  • 27 июля 2011, 17:48
0
І завтра, і після завтра будуть. І ніхто, нічим і ніяк не викорінить ту законну і не законну торгівлю. Доки в людей не з«явиться альтернатива, в сенсі — інша якась робота. Зараз не вторгують, то взимку взагалі будуть лапу „смоктати“. Тут, хочеш не хочеш, а вибору немає.
avatar

Patriot

  • 21 июля 2011, 10:51
0
І що ще примітно що для того щоб бути нині керівником не обов«язково бути грамотним. Головна умова наявність грошей і вільного доступу до різного роду ЗМІ. Так би мовити до лійки через яку „заливають“ мед у вуха „народу“.

Отак от дивишся новини про нашу політичну еліту іноді такі „мультіки“ трапляються аж диву даєшся. Як він зміг опинитися там і як ми його взагалі слухаємо. Дійсно що бидло.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 17:13
0
Це точно. Я відразу зрозумів Вашу думку щодо цього коли побачив народ в лапках. Саме так і є, повністю з Вами згоден. Світом правлять образи і засоби масмедіа в цьому головна зброя. А далі крутять «народом» як корова хвостом. Вони живуть в маєтках, їздять на лексусах, а «народ» — піхота, пики товче один одному за їхні химери та примари. І за прикладами далеко ходити не потрібно.

Я завжди говорю: хто виграв інформаційну війну, той виграв все. Єдине коли ми перестанемо бути справжнім бидлом, це коли ми — «народ», навчимося вимагати від своєї влади виконувати всі свої обов«язки як належить. Тільки коли ми це зрозуміємо і почнемо реалізовувати, то тільки тоді ми почнемо трохи вилазити з бидла, із бидла справжнього хоча б до бидла звичайного. А для цього нам не вистачає, ой як невистачає поваги до себе. Крім всього ми морально розтоптані і роздавлені всіма попередніми системами. Основна маса не спроможна навіть відстоювати свої цілі та інтереси. Хотілося б сподіватися на наступне молоде самостійне покоління, але не доводиться, бо повсюди йде суцільна деградація молоді, за дрібними виключеннями. Якщо ми просто бидло, то на зміну нам приходить бидло ще й безтолкове чи безголове. Невтішна виходить картина. Але що робити, треба щось робити.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 17:02
0
Да, в реальності оцінки обстановки Вам не відмовиш. Але при цьому ще також потрібно зрозуміти тим людям де вони живуть, ким вони є і до кого відносяться. Тільки тоді ми почнемо ткати нове краще покривало, а не перетягувати старе та дране з одного боку в інший.

Да, і «народ» в лапках — сильно. Просто без коментарів.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 11:46
0
Да, в реальності оцінки обстановки Вам не відмовиш. Але при цьому ще також потрібно зрозуміти тим людям де вони живуть, ким вони є і до кого відносяться. Тільки тоді ми почнемо ткати нове краще покривало, а не перетягувати старе та дране з одного боку в інший.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 11:40
0
Да, дійсно так. Особливо чіпляє ота хатинка в середині самої фортеці. А в Судаку молодці, не просто зберегли фортецю, а навіть заробляють на ній гроші і схоже не маленькі. А проводячи фестивалі там, роблять своєму місту не слабу рекламу. Влітку там ніколи пусто не буває, хіба що вночі. А Феодосії залишається або намагатися самим робити щось в цьому напрямку, або вимагати від влади якоїсь діяльності. Або як варіант у фортеці з«явиться господар і наведе там лад. Але до такого варіанту нам ще певно далеко. Ми ще не спроможні заробляти на туристичному бізнесі на такому рівні. Поки що так собі. Випить закусить. Різного роду гадюшники та курятники, але всеодно трохи пізніше, але однак дійдемо до світового рівня в цьому плані.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 10:24
0
Ну в якійсь мірі і так. Але такий розклад тільки починає набирати такі оберти і покищо ще недуже впливає на ситуацію. А от інерція запущеної машини раніше, ще надто сильна. Її результати повсюди, навіть тут на блозі без прихвоснів ідиотизму ніяк не обходиться.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 07:16
0
Схоже на блозі з«явився ще один маньяк. Хоча щодо культових споруд і релігій згоден, то все дурня і розводняк чистої води.
avatar

Patriot

  • 06 июля 2011, 07:07
0
Кожний має право на свою точку зору. Щодо Криму то ser_fin схоже правий. Та й з роком схоже автор помилився. Страшна страшилка вийшла. Треба негайно боротися. Просто негайно! Боротися радикально, сильно боротися. Щоб вивозить вагонами, щоб трупів складати прямо штабелями, а кров щоб текла прямо ріками. Ото діло, ото по-вашому. Та тільки хто ви такі щоб вирішувати кому тут жить а кому ні, і які у вас на те права.
avatar

Patriot

  • 05 июля 2011, 12:38
0
Неважливо хто його як розуміє, важливо те що рік був урожайний, а голодомор був створений штучно. Матері вбивали молодших дітей щоб прогодувати старших, тим часом як зерно просто гнило у вагонах або й просто неба під охороною. Чи ти це виправдовуєш і вважаєш нормальним?

Так, я згоден нас нищать і досі. На сьогоднішній день, вже за незалежності, населення України значно зменшилося ніж було при Союзі і продовжує зменшуватися. Але хто нас знищує? Знищують нас саме виучки ще тії, вашої школи, зокрема й ратушняк. Щоб щось у нас почало змінюватись повинно видохнуть покоління тих виродків і їм на зміну прийти нове зрощене на волі, отоді щось почне покращуватися. Подивися на Чехію, подивися на Польщу де вони зараз? І продовжують набирати оберти і йти вперед. А де ми? Висновок лише один. Хто раніше спитляв від вас той швидше отримав змогу розвиватися, бути людьми і жити по-людськи, а не деградувати.

Я сподіваюся у нашої недалекої влади все ж таки вистачить розуму не вляпатись знову в любов з вами. Вибач, але ви були і продовжуєте бути дикунами завжди відсталими від Європи і світу. Так було завжди. Ви просто не спроможні нести розвиток і цивілізацію, ви спроможні нести лише розруху і деструктив. Тому вас треба цуратися і тікати як від прокаженних.
avatar

Patriot

  • 04 июля 2011, 20:06
0
Корек, я не проти росіян, або будь-якого іншого народу. Прості люди вони всюди прості люди. Просто люди. А от щодо політики то вже трохи інше. Я також повністю згоден з тобою що з помсти нічого не вийде, але і з імперських амбіцій також нічого путнього не вийде. Візьми за приклад Швецію. Після розгрому Карла ХІІ Петром І Швеція взагалі відмовилась від імперських амбіцій і перемкнулась на свої внутрішні проблеми. І подивися де вони сьогодні і де ви (росіяни), та зрештою і ми українці, завдяки вашому «братерству».

Щодо Галичини і взагалі України то читай її історію до її поневолення загарбниками, так би мовити «зрі в корєнь». Щоб не перераховувати тобі ті голодомори і ешелони депортованих.

Щодо приналежності території то ти вже й зовсім пориш гарячку. Вона нині належить, принаймні її життя, належить не те що більшості а навіть і не владі, а світовому капіталу.

Щодо політології і бізнесу, то я сам частково в бізнесі. Але над обома цими чинниками повинна стояти і стоїть і ціниться — духовність. Не обов«язково бути скотиною.
avatar

Patriot

  • 03 июля 2011, 23:05
0
До Лелеко, чи до Путіна з Януковичем?
avatar

Patriot

  • 28 июня 2011, 18:41
0
А ще Путін збирається приїхать в Крим і вже «28–29 июня следует ожидать новых сенсаций в украинско-российских отношениях».
avatar

Patriot

  • 28 июня 2011, 13:59