0
А що тут скажеш. Співчуваю вам, за вашого родича. Саме за це я і ненавиджу Расєю, особливо за всіх закатованих нею українців, за той спадок який вона нині залишила нам, за те що після приєднання до себе України, зробила з відносно цивілізованої держави глуху забиту провінцію, якою вона власне і є до цих пір. За ті ріки української крові яка лилась по українських містах з під воріт НКВД ріками, за тавро українцю зрадника. За вкрадену ними нашу історію, за сотні тисяч висланих і згнивших в Сибіру українців. Просто ненавиджу. З тими що живуть в Расєї ще Бог з ними, то їхня земля, їхній улус, а от тих що живуть в Україні, мають громадянство України і ще відкривають тут свою паскудну пащеку в підтримку мацкви — меганенавиджу. А вам там жити втративши від їх рук діда, не щемить?
avatar

Patriot

  • 26 августа 2011, 20:45
0
Можливо й можна було, але не тими керівниками і не тодішніми мізками. Це ми зараз такі вумні. Хоча подальший Союз означав би остаточний кінець Білорусії і України, була б одна велика Мацква, до чого воно власне і йшлося, а з Росією тим більше в такі ігри грати не треба, і історією це було доведено не раз, дай їй пальця — одчепить руку, а потім прийде ще й наплює в твоїй хаті. Щодо побудування своєї власної демократії і кредитів МВФ то це і є голвна потреба пострадянських держав і народів, і я думаю, що це можливо й зараз, в окремо взятих державах. А от зберегти соціалізм навряд чи вдалося б, бо він вичерпав себе раніше ніж капіталізм і на даний момент серед власне існуючих систем поки що краще капіталізму, устрою немає. Західний капіталізм дещо цинічний і жорстокий, але його не перевершений плюс це постійна конкуренція, даюча постійний розвиток державі, а відтак і змогу участі кожного бажаючого в процесі розвитку своїми новинками та ідеями, тобто інтелектом, так би мовити «вливати свіжої крові» в індустріально-побутовий процес розвитку, та зокрема й політичний.
Вважаю, що це головна причина довголіття капіталізму, на відміну від соціалізму, бо що могла запропонувати купка змаразнілих стариганів з напіввисихлими мізками натомість кипучому і дієвому капіталізму заходу, в якому міг брати участь весь народ, в той час як в Союзі потрібні були, в основному, біороботи для станка, і піднятися вище хомута і лопати люди змоги не мали. Навіть ідея, сформована ще дєдушкою Леніним протягом століття залишалася майже не змінною, звісно що з плином часу вона переставала відповідати вимогам часу і втратила свою актуальність. І переформатувати тими мізками старий союз в новий союз було більш за все неможливо. Це з одного боку. А з іншого знову ж народ — повівся, образно кажучи, на згадувані нами тут «лампочки», тобто джинси, Мальборо, жуйки й іншу дріб«язкову чипуху. Недопрацьовочка вийшла. А пропонувати можна завжди, кожний час дає свої можливості, інша річ „зшайшов — не знайшов“ їх.
avatar

Patriot

  • 25 августа 2011, 17:14
0
Зсередини, ідеологічно — скоріше так, американське, але ззовні ще наче ні. І про китайців згоден. Китайці один з небагатьох сильних незбалуваних і непривередливих народів, вони зможуть зробити те що ніколи не вдавалося зробити європейцям і Даманський їх нині вже не зупинить. Тим більше що одвічний супротивник Китаю Японія зараз ніяк не стане їм на заваді, або небезпекою, японці тепер ще не одне десятиліття будуть зайняті собою, зализуючи власні рани.
Хоча як варіант, при явній китайській загрозі можливо б створилася тимчасова якась федерація з бувших сссровських республік для спільного захисту власних інтересів кожної.
А щодо змісту так скільки тих людей в будь-якій країні якій потрібен зміст? Ви не гірше знаєте що відсотків 80 населення являється бидлом звичайним і вповні задовольняється тваринними інстиктами, їм дай пожерти, пийнуть, полежать на дивані вони і лампочкам будуть раді і робитимуть те що дозволять або скажуть. Пропонуйте свій зміст, звідки така приреченість? І ваш вираз «могло б бути інакше», це туга за Союзом?
avatar

Patriot

  • 25 августа 2011, 14:58
0
Якщо розмишляти глобально то може й так, але я тут не так давно пробігав краями московського царства, економічно відміна суттєва від України. Починаючи від лампочок на кожному!!! стовпі і якості доріг до табунів дітвори по дворах. Що вже саме по собі говорить про доступний рівень життя. Пенсії, принаймні ті що я чув, по 10-15 тисяч расєйських тугриків що в гривнях відповідно десь по 2-3 тисячі гривень, на відміну від наших стандартних 700-800 грн. Навіть люди інші, не те щоб кращі, в принципі, як були так і залишились напівслов«янами монгольського менталітету з добрим відсотком п»яні, але відчувається в їх житті якась певна ситість, вони просто живуть і по можливості радіють. І полів пустих не бачив і ферми нівроку. А подивіться тут, не живуть а животіють і злі від того життя як баскервільські пси, готові по всякій дрібниці вчепитися в тебе. Особливо це видно, мені здаєтся тут — в Криму, на показ чемність, а за пазухою камінь і байдужість. Такщо, якось так. Росія хоч якось намагається, а Україна вже давно стала країною третього світу: дешева сировина, дешева робоча сила і великий ринок збуту різного лайна та мотлоху. Хоча справедливості ради, ви правильно говорите. Україна все ж має шанс, Росія ж, беручи до уваги розміри її території, специфіку кліматичних умов, менталітет народу і своє споконвічне випендрювання себе всьому світу наперекір — ніколи!
avatar

Patriot

  • 25 августа 2011, 12:43
0
Та революцію не революцію, а робити щось однозначно треба. Бо той шлях який проходимо нині ми, Європа пройшла ще в середньовіччі при становленні капіталізму. І зрозуміло ж як божий день що нинішні правлячі олігархічні клани в ущерб сами собі робити нічого не будуть. Ситуація почне змінюватися лише тоді коли народ, тобто люди, почнуть вимагати від влади дотримання своїх законних прав повсюди і повсякденно, як в малому, так і в великому, як в одноосібному, так і в загальному. А революцій нам певно що вдосталь в нашій історії, їх результати ми ще до цих пір до кінця розхльобати не можемо. Хоча пролиття крові і являється більш мобілізуючим та короткотривалішим варіантом, а відповідно й ефективнішим. Найкращий приклад для вас це ваша Чечня. Як результат більш-менш адекватне керівництво і відповідно вищий рівень життя населення.
avatar

Patriot

  • 25 августа 2011, 10:18
0
Так, саме так, і що це є відносною фантастикою це також правда, але все ж таки це можливо і головне що воно того варте. З цієї позиції Расєя знаходиться в значно кращій атмосфері, бо намагається створювати своє власне господарство і мати власний інтерес, а не підлаштовуватися під когось як нині намагається це зробити Україна. Врешті-решт хто з держав намагається жити індивідуально, знаходиться в значно кращій позиції, бо є більш стійким і менш залежним від політико-економічних катаклізмів. Це неодмінно себе виправдає. І Україні також треба прагнути саме до цього, ну а гострі кути, по цьому питанню із світовими акулами, нівелювати вітчизняній дипломатії. Хай також не дарма зарплатню отримує.
avatar

Patriot

  • 25 августа 2011, 10:04
0
Нині, сенйоро, все бізнес. І медицина, і політика, і міліція, і, навіть, освіта. Раніше освіту потрібно було заслужити і бути її достойним, а нині заходиш як в магазин і купляєш що тобі треба. А зрештою все це відображається на нашому ж таки суспільстві через майбутніх, і вже наявних, «кадрированих» фахівців. А що робити, сенйоро?
avatar

Patriot

  • 24 августа 2011, 07:59
0
Та подєлать то можна хоча б в маштабах однієї окремо взятої країни, а можна, хоч би й України. Вирощувати суто для потреб своєї держави, ну а надлишки можливо й продавати у спеціалізовані магазини Європи за відповідною вже ціною. В України такий потенціал є. Та тільки от біда, дєлать поки що нікому. Тільки не говоріть що це неможливо. Світова політика не стійка, і часто мені нагадує поведінку «бандерлогів» з мультика про Мауглі.
avatar

Patriot

  • 24 августа 2011, 07:53
0
Та саме так. Якщо вже конкретно, то ГМО вже не зовсім і не скрізь ГМО, але саме це абсурдне клеймо на харчових продуктах змушує наше, ще до смішного довірливе суспільство, оманливо вірити в чистоту того продукту, але ж насправді різні там ЕЕ і ЁЁ теж далеко не подарунок. Багато складових являються причиною саме що мору, і названі вами займають левову частку, добавити можна хіба що наш ще псевдоцивілізований спосіб життя, від дивану до кухні, від пульту до телефону. Ми просто розучилися розуміти природу і просто мабуть розучилися жить. А щодо кількості населення то час покаже, я так не думаю, хто хоче жить той буде жить, а хто не хоче той помре, і по-великому рахунку туди йому й дорога. Насправді ж думаю що нинішнім світовим ідеологам приходить кінець, а, як відомо, святе місце пустим не буває. На їх місця прийдуть інші і як перерозподіляться місця і ролі хто його знає.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 22:45
0
Нормально жахаєте, путьом. Іноді місцева «аристо-інтелігенція» аж свідомість втрачає, мовляв: «что вы, что вы ну не было измен..., это всего лиш пустяки», мінуси аж взахльоб кнопають. Так що все путьом, все по-ділу.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 21:23
0
В українському правлінні взагалі нічого не щитають крім власних прибутків. Прикладів просто безліч. Нині от Коктебельський завод теж на ладан дише, говорять данєцкіє хотять його взагалі обанкрутить виноградники вирубать а землю продать. Непоганий варіант. А за рахунок чого далі будуть тут жити люди і які в сезон потім стануть ціни і який з того вийде курорт не важко здогадатися. А зміст один. Нині в Україні не має ні напрямку розвитку, ні ідеї, ні найменшої мети. Здавалось би до чого тут ідея, мета? дурня якась. А ні, саме вони являються визначальними векторами наступних дій. Так от. Мети немає, ідеї немає. В суспільстві нічого не змінюється, маю на увазі на краще, скоріше навпаки, звідси людям не має за що розуміти і підтримувати прихожих презедентів. Отже позиції презедента хиткі і непевні, як власне і його свити. Тобто з одного боку наступний термін можу вже бути і не я презедентом, а з іншого красиве життя, захід, дермократія, феєрверки, одним словом, суцільний водевіль. Отже, греби сьогодні поки є можливість, бо завтра вже може бути пізно. Так 20 років і роблять. Можливо ви чули як при юлі збирались чи то продати, чи то здати в оренду, здається, лівійцям і здається 100000 гектарів української землі? От вам найкрасномовніший приклад цього. Здавалось би як же так? А свої ж сидять по вуха в лайні, які ж лівійці? Так ні ж. Бо в своїх треба вкладати гроші і щоб вони повернулися потрібно щонайменше років 3-5, і невідомо де я буду і ким через цей час, а тут навпаки бабоси самі дають і зрубать їх можна по-бирому. От вам і зміст управління, а ще я так підозрюю, що нинішні покоління є старшими і в той же час є вихованцями совка, їм важко переформатуватися а може і взагалі не можливо, чи не дано зрозуміти що Україна це і є наш дім, що Україна це Батьківщина, що це є і мати, і батько і взагалі все. Звідси від нерозуміння і ставлення і відношення як до кормушки.
Щодо ГМО то я в курсі, але ж ви не вважаєте що людина розумніша природи? Якщо щось є так то в цьому є беззаперечний зміст з боку природи. І людина є не господарем світу, як вказано в Біблії, а лише недолугим примітивом відносно нього. Тому й приблизні висновки можна вже робити зараз.
Щодо росту населення, так не проте журитися треба, постійна помилка фюрерів і постійна причина війн. Якщо Бог дає, то дасть і можливість, а як ні, то знайде спосіб врегулювання популяції. Нам до того зась. А в приклад хоч би й Китай. Їх уже не тільки у вас, їх уже і в нас вдосталь, особливо в Харкові, просто капець. І економічний підйом пішов у них нівроку. Так що, якось так.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 20:57
0
Та я без умислу, розуміти тут нічого. Просто чудно як ви тут один одного вже декілька днів заганяєте. З того й чудно що де Феодосія, а де Мацква? А от аж тут зустрілись і давай баталиться. Чи як в тій дурнуватій приказці — земляку пику розбить, всеодно що дома побувать?
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 19:51
0
От ви даєте. Так не зі зла а в жарт; де б оце ще мацква пособачилась як не на феодосійському блозі.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 19:04
0
Якась пуста розмова виходить, та коли вже так пішло то ви може мені й про генетику розкажете і з чого вона складається, підтверджуючи її експериментально над мухами дрозофілами. Про Мацкву начуваний, є там деякі знайомі, але особисто бажанням не горю, і навіть не через те що то Мацква, а з розуміння, що місто це не що інше як помийниця, чим воно більше, тим більша помийниця. І взагалі навіщо відштовхуватися від гіршого, мовляв у вас ще нічого, а от у нас…. А не рівняючись ні на кого зробити відразу нормально, так би як воно мало бути, хіба ніяк? А 52 нині це вже смертельна старість, до 50 нині запроста мруть. Хоча раніше, та ще подекуди й нині, хто не жив на балконі і за продуктами ходив не на базар а в огород, виглядали молодцями до смерті, та відносно й виглядають. Балкон то страшна штука. Про ГМП вам сказали, а от поля да. Вся основна сила України в полях, в полях була, є і буде.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 19:00
+1
Бачив, але не звертав уваги. Але якщо це «очень важно», то мабуть скористаюся.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 13:03
0
Відповім попівськими словами: «шляхи Господні не сповіданні», і в цьому мабуть є свій певний зміст. Кожний для чогось приходить в цей світ, і в кожного в ньому свій шлях. Свій хрест і своя Голгофа.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 11:58
0
Та звісно немає, є лише одна велика помийниця, і люди дохнуть мов мухи теж просто так. А що конкретно до зубів так подивіться трохи назад в попередні покоління то там побачите що люди до смерті жили зі своїми. Я навіть в своєму поколінні не пам«ятаю щоб їх лікували в 5 років. Вони просто випадали самі років у 6-7, що є звичайним природнім процесом. А щодо Тимошенко і енд компані, так тут все просто. Вважайте світ великою картинкою з пазлів. Так от вода в Криму, ГМО, т.д. і т.п. і тимошенко, всеодно що взаємопов»зані між собою пазли, хіба що різної величини. Я вже десь тут згадував. «Які господарі — таке в них і господарство.»
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 07:47
0
Ви говорете зараз про теж саме що і я тільки вид в профіль. СССР упав м«яко бо починаючи від самих початків, від Московського царства, а далі Росії, виключаючи хіба що Київську Русь, був завжди диким і відсталим відносно Європи і просунутого світу. Тому відносно ніколи не мав визначального впливу на перебіг світових подій — саме тому й м»яко. Інша справа в житті світу Америка, Англія, а далі Германія і Франція. А ГМО, бо я особисто не хочу приймати участь, тобто не хочу щоб Україна приймала участь у всих тих гнилих світових справах. Якщо й доведеться то хай це буде навскіс і опосередковано, тобто по-мінімуму. Хто живе неправдою, неправдою, врешті-решт, і захлебнеться. Це я зараз про світ. Ура скандинавам.
avatar

Patriot

  • 23 августа 2011, 07:33
0
Офіційні мурзіки — так, і без заперечень, а серед переселенців бува люди трапляються. Хоча орієнтуватися в геополітиці вже треба починати скоріше всього на Китай. Борги США вже просто зашкалюють і більшу їх частину тримає піднебесна, крах Америки питання часу. Впав СССР і США втратило зміст свого буття і нині вже захльобується в своїй пихатості і вседозволеності. Час агонії США обумовлений скоріше страхом глобалізованого капіталу, його власниками, перед новим перерозподілом світу. Америка впаде і кожний буде рвать на себе по-максимуму, хто скільки зможе, хто скільки вхопить той від того далі й відштовхуватися буде. Вважаю саме страх світових олігархів поки що ще не дає впасти америкосовському опудалу, бо система вже налагоджена, грошенята просто пруть, чого ж іще? А при перерозподілі світу хто його зна хто і де опиниться. Загалом від США залишилась просто інерція.

У ВТО як вступили так і виступити можна, посмердять трохи але особливо тримати ніхто не буде. Зрозуміло було з самого початку та зрозуміло й нині що ні одна пристойна людина не буде сприймати за рівню, фактично, бомжа. (Це я зараз про Америку з Європою і Україну.) Кожний нормальний шукає собі товаришів серед рівних, от і нас, українців, наші бажання, будуть враховувати лише коли ми станемо їхнього рівня.

Щодо нинішніх керівників, і ваших і наших, і решти пострадянських, то тут дивуватися нічого. Що можна чекати від людей які є фактично трупними хробаками, бо саме вони знищили СССР, зрадивши устремління всього простолюду, і вже на місцях, вірніше на уламках союзу, кожний на своєму, зайняли чільні місця, деякі й понині. Що можна чекати від такого гнилля? Які є отак-от і керуюють.

Щодо ГМО то тут все зрозуміло й так, без деталей і подробиць. Я за Україну спочатку, як і було сказано:«з нуля». Тільки тоді в нас є реальні шанси. РЕАЛЬНІ! І нахрен ніхто не треба доки не станемо на ноги сами. Ніхто чужому кращого не хоче, звідси й висновок.

От ви завжди говорите, якто кажуть, все в масть, але про все відсторонено. Все бачите, все розумієте, але завжди з позиції глядача. Так, буде все саме так, бо за нас все вже вирішили і навіть запитати не спустились. Але в людей є також право голосу і з ним доведеться ще й як рахуватися. Немає покищо лише поводиря. А все решта вже давно є. Я вірю, буде!
avatar

Patriot

  • 22 августа 2011, 19:37
0
А ви вважаєте що тимошенко, янукович Феодосія і тарзанка в ній це різні речі?

Якщо коротко, то які господарі — таке в них і господарство.
avatar

Patriot

  • 11 августа 2011, 21:25