0
Та воно то й так. Та чи багато для них зараз занять? Чи багато в Феодосії дитячих майданчиків для дітей? Чи багато в Феодосії гуртків і секцій для підлітків? А ті що й є, то скільки вони коштують?

Батькам за заробітками на них не вистачає достатньо часу. Школа в свою чергу, в силу різних причин, майже не звертає уваги на їх виховання. То чим їм зайнятися, коли відчувають себе покинутими і нікому не потрібними? От і забави, наскільки розуму вистачає.
avatar

Patriot

  • 27 июня 2011, 09:59
0
Іноді чуєш як батьки скаржаться на своїх вже дорослих дітей, на якісь непорозуміння та відсутність спільної мови. Так, але зверність увагу хто виховує більшою мірою тих дітей і як?

Якщо раніше батько був теслею то й сина тому навчав і син теж ставав теслею, якщо батько був гончарем, то й син ним става, чи дочка. Звідти й спільна мова і беззаперечна повага.

А так? Віддали дитину в науку і далі обов«язок батьків — аби голим не ходило та не здохло, там мовляв навчать, от і вчать якісь інші, вкладаючи своє. То яка може бути спільна мова, якщо в решті немає нічого спільного, хіба спочатку крім даху над головою.

Це важко зрозуміти, а ще важче сприйняти і визнати що це дійсно так. Бо ми теж форматовані і навчені мислити стереотипами. Але хто все ж перестає бути керованим і починає розуміти цей зміст життя соціуму, той починає правити.
avatar

Patriot

  • 19 июня 2011, 09:12
0
Так, способів безліч. Нас обробляють протягом всього життя, те що в нас прийнято в суспільстві називати навчанням, за виключенням читать, рахувать, писать, є не що інше як форматування особистості під потреби правлячої системи і починається це з дитячого саду. Іноді просто дивуєшся.
avatar

Patriot

  • 19 июня 2011, 08:49
+1
Та читать і тих, і тих треба, навзамін почитай Миколу Воротиленка «Заповіт Петра І», там більш-менш всі ваші «архаїзми» і «самоідентифікації» викладені в хронологічній послідовності, та при цьому ще самому навчиться думать треба, а не заливаться ними як дурень сироваткою.

А щодо твого «таких», то не думай що ти кращий, бо за ніщо «нацменом» ніхто нікого не називатиме, а твоє: «Вбейте! Жорстко-жорстко...» навіть твою масть виказує і її шовіністичну адресу.

А щодо голого спартанця Ісіда, то чому б і ні? Нічого з нічого не буває. Можливо це й не конкретна особа, а збираний образ, а можливо й ні. Та зрештою в кожного народу є свої історичні герої, витворені відповідно до свого менталітету, навіть у вас, в «былях», та «сказаниях» є. А у них в міфах, чому б і ні?
avatar

Patriot

  • 14 июня 2011, 09:54
0
В Херсонесі не зовсім «русские», «русские» там, на диво, не встигли.
avatar

Patriot

  • 13 июня 2011, 22:59
0
Вважаю глобальна брехня і маштабне викривлення історії розпочалося з початком нашої ери, з моменту закінчення язичництва і вступу в силу нових сьогоднішніх релігій. Багато правди приховано. Чому, наприклад, нині в Севастополі на території Херсонесу стоїть монастир, і постійно скандально поширюється, намагаючись захопити все старогрецьке місто? Чому московський патріархат так кардинально проти музею і розкопок в Києві десятинної церкви?

І діють вони (служителі), не по-божому, явно не так як нас вчать жить. Але чому? Бо мабуть непотрібної їм правди там закопаної бояться.
avatar

Patriot

  • 13 июня 2011, 20:37
0
Чемпіонати з боротьби в Феодосії проводяться вже не вперше, було б добре якби це стало традицією.
avatar

Patriot

  • 04 июня 2011, 08:26
0
А Николай Сумулиди татарин?
avatar

Patriot

  • 04 июня 2011, 08:20
0
А і тобі ще, корік, ти не переймайся, Фаріон ніхто не вибере. Бо то такі ж ідіоти як і «Руское единство» тут. На виході нічого путнього, так, урвать локальних привілегій.

Свідомих людей в Україні набагато більше, і ні одним, ні другим тут нічого не світить. Треба шукати щось спільне і з того зможе щось вийти.
avatar

Patriot

  • 17 мая 2011, 11:36
0
І ще одне, теж на всякий випадок.

Щоб бути українцем не обов«язково бути з Галичини, або стелитись під чиюсь пропаганду. І тобі б теж не завадило дорости до такої „чуші“.
avatar

Patriot

  • 17 мая 2011, 11:17
0
Доктор, піди історію почитай, зокрема про Київську Русь. Тільки не одного когось із своїх «богів», а різні її варіанти і спробуй сам визначити істину.

Дивишся в Росії на їх нациків — спроможні хлопці, а на днях показували представника «Руского единства», ну просто капєц. Вишуканий холоп і посіпака, навіть морда тупа.

І ще одне. Я не проти будь-яких єдінств чи то російських, чи то будь-яких, але зваж, ні одна діаспора, принаймні українська, не втручається в справи держави в якій живе, тим паче на користь своєї держави! А от ви тут собі це дозволяєте. І знову збираєтесь їхати у Львів разом з харків«янами щоб знову все спаскудити.

Так от тут виникає питання, хто для України становить більшу загрозу сепаратизму львівська „Свобода“, чи ваше „Русское единство“?
avatar

Patriot

  • 17 мая 2011, 11:10
0
Опача, живий і цілий. Дуже радий тебе бачити, а то вже був аж засумував за тобою та за твоїми коментарями.

І так на всякий випадок, День гніву не тільки мій, а рівно настільки ж і твій, бо ти теж тут, тобто за її рахунок (України) живеш, жреш, п"єш і паскудиш теж. Чи тобі Расєя начисляє?

Цей день і інші подібні заходи, рівно кожного, проживаючого тут.
avatar

Patriot

  • 17 мая 2011, 10:49
0
Точно попокардс.

До чого тут розстріли? І до чого тут взагалі москалі? Росія від червоного терору постраждала, якщо й менше України то не набагато. А прагнення нормально жити, це цілком нормальне прагнення кожної людини. І саме з цим пов«язаний був виступ 14-го.

І не обов»язково міряти весь світ через призму своїх поглядів, розстріли, москалі і т.д. Я в наступній статті вже зауважив, що український націоналізм досить далекий від російського шовіністичного. Бо в сам Львів приїзджає багато й росіян і самих львів«ян досить багато, розмовляючих російською. І нічого. Бо якби було десь щось інакше російські ЗМІ, вже б трубили вовсю, гучніше слона в савані.
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 19:00
0
Слухай, корік, а ти часом не забанений наш давній друг попокардс?
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 18:41
0
Ні Юлю, ні і Вітів теж ні. Досить, вже ситі по горло.
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 12:43
0
Та й не дивно, знав про це наперед. Після Львівської владної авантюри цей захід доцільніше було б взагалі перенести, або відкласти. «Владики» розрахували свою «акцію» у Львові хоч і тупо, зате влучно. Інакше їм 14-го було б непереливки. Хоча як і було сказано, це нічого для влади не змінює, лише дає відстрочку. А от для народу, в передбаченні подій 22 і 23, хотілося б щоб він виявився мудрішим.
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 09:33
0
А чи не вважаєте ви, що допомагаючи комусь, ви тим самим робите йому «ведмежу послугу»?
avatar

Patriot

  • 13 мая 2011, 18:38
0
Наявність «дел» насправді не більше ніж відмазка, і відсутність справжнього бажання. Тим більше що важко спочатку, а далі вже так багато не треба.

А хто про це не замислювався то тому воно й не потрібне.
avatar

Patriot

  • 13 мая 2011, 15:19
+1
«Усложнять» — щоби не деградувати, а розвиваться.
avatar

Patriot

  • 13 мая 2011, 14:48
0
Настрій він і є настрій, або «настроение», від слова — настоїть. Тобто його можна настроїть відповідними думками, словами, жестами і рухами, без додаткового фетишу і антуражу.
avatar

Patriot

  • 13 мая 2011, 14:22