Прямой эфир


-1
Есть ещё одна особенность. Методами коучинга можно разбирать (и гораздо чаще разбирают) вопросы не совсем психологического характера, ситуации в бизнесе, например.
avatar

drumrock

  • 27 марта 2011, 23:44
-1
Мабуть що в нашій сьогоднішній постійній сірості необхідна справа. По-нашому би називався мабуть «грамотний психолог», а грамотний психолог просто зобов«язаний бути ще й психоаналітиком.
avatar

Patriot

  • 27 марта 2011, 23:35
-1
Просто устоявшийся на западе термин (дословно переводится как «тренерство»).

Это что-то вроде работы психоаналитика, но есть важное отличие — никакого вмешательства в принимаемые решения. Все ответы (и даже все вопросы) вытаскиваются из того, кто пришёл за помощью. Тренер просто следит, чтобы человек не отвлекался от поиска ответа.
avatar

drumrock

  • 27 марта 2011, 22:31
-1
От, дякую, щось вийшло, але не зовсім, відступи так і не вдалися. Коучінг, це щось з нині модного західного? Ніколи не зустрічав. Але як бачу, база то залишилася ще та, стара і добра — перевірена часом. Не пускать в голову, концентруватися, будемо знайомитися.
avatar

Patriot

  • 27 марта 2011, 22:18
-1
Знаю що не зійдуться. І це головний наш камінь спотикання, але коли поливають їх брудом хамовито і без розбору, а разом з тим і мене туди прописують то мовчати вже не можливо. Волів би на цьому не зупинятися, але це також частка нашої української історії. І якщо вони вважають його героєм і відстоювати свої переконання до фанатизму, то вже певно не таким він вже був і поганим, принаймні для них, як нам тут намагаються «прошити». Бо погодьтеся, будь-який рух такого спрямування без підтримки місцевого населення просто приречений. А вони, тобто бендерівці, тримались надто довго, що свідчить про не абияку прихильність населення. Тим більше що людська свідомість налаштована в своїй пам«ті залишати тільки все краще, а гірше викреслювати забуттям. А захід України їх пам»ятає і поважає до сьогодні не в приклад, нашій нинішній повазі до ветеранів ВВВ. Що саме собою визначає буття того явища. Людська свідомість і пам«ять минулого є самим точним, коректним і виваженим критиком, якщо це так можна назвати, я думаю Ви з цим погодетесь(щодо свідомості і пам»яті). І головне, якщо західні українці вважають їх героями, то ми, якщо ми українці, повинні якщо не вклонятися їх ідеалам, то принаймні поважати їх переконання, а вони, відповідно, наші. І ми ні в якому разі не повинні дозволяти кому б то не було паплюжити свою історичну пам«ять, погляди і переконання бо в цьому є самі ми. За наші розголоси протягом історії нас було вже бито не раз, і доки ми не навчимося цінувати своє власне, яким би воно не було, нас буде бито ще не раз. Ми являємось громадянами одної держави, і віднайти когось ріднішого нам годі в цілому світі. А в решти є своя історія і певен там кожному знайдеться з чим розбиратись, а в нашу, тим паче з такими закидами зась. Щиро дякую за українську, не буду приховувати — приємно.
avatar

Patriot

  • 27 марта 2011, 22:03
0
Подпишусь под вышесказанным Jaro, когда есть сильная мотивация, всё легко даётся.

Медленное обучение любому предмету — от скуки.
avatar

drumrock

  • 27 марта 2011, 22:02
-1
Попробуйте ставить по две пустых строки, раз одна не помогает.

Вообще не психологией, только отчасти. Коучингом. Помогаю концентрироваться на хорошем и не пускать в голову непродуктивное плохое и «белый шум».
avatar

drumrock

  • 27 марта 2011, 21:59
-1
За пораду дякую, слушну завжди радий вислухати. Я й сам бачу, що текст виглядає не естетично, надто «топорно», пишеш нормально з дотриманням всих етикетних заморочок, а при виконанні команди «опубликовать» виходить саме те що Ви бачили. І от зараз намагався вдатися до Вашої поради, але при повторній публікації виходить знову те ж саме. В чому секрет?
До речі читав Ваші публікації, цей напрямок для мене є також не чужим. Є деякі напрацювання, власні переконання, взагалі певний багаж знань. При нагоді спілконемось. Чим власне займаєтесь психологією, езотерикою, парапсихологією?
avatar

Patriot

  • 27 марта 2011, 21:07
0
Ну, ось i вилiзли мертвого осла вуха. А я все чекаю, коли ж воно з'явиться? Ось вона, головна думка:"… тільки ті що під проводом совєтів за свободу тільки від фашизму, а бендерівці і УПА за свободу і волю взагалі." Все, бiльше не треба! Це те, на чому нiколи не зiйдуться шляхи заходу i сходу.
avatar

marika

  • 27 марта 2011, 21:01
0
Дам пару советов (не по теме поста, а вообще, по тому, как писать, чтобы донести свою мысль до большего количества людей).

1. Отделяйте абзацы друг от друга одной пустой строкой (так с экрана гораздо удобнее читать). А то у вас весь текст воспринимается как один большой абзац — сразу пропадает желание его даже бегло просмотреть.
2. Вообще делайте абзацы короче. Предложений по 5-6, так опять же, проще читать, даже если человек «мимо проходил» и решил ознакомиться.
avatar

drumrock

  • 27 марта 2011, 20:36
-1
Я не про Вас, я про те як чубляться українці з росіянами.
Не знаю, в чому тут «разжигание», чесне слово…
avatar

Jaro

  • 27 марта 2011, 19:39
-1
Я також заперечую націоналізм, але націоналізм і патріотизм це різні речі. Без патріотизму, без національної свідомості ще ні одній державі не вдавалося збудувати щось путнє на своїх теренах, принаймні надовго. В тому що ми сьогодні розмовляємо різними мовами, по великому рахунку, не наша провина. Але головне ким ми себе вважаємо! А от щодо чхать то це Ви даремно, поки ми будемо чхать один на одного і на самих себе, до тих пір ми і будемо жити такими «зачханими». І при нинішніх реформах і «розвитку» нашої економіки, якби нам всим, в недалекому майбутньому, не дай Бог, не довелося стати проститутками. І Ваш коментар про одну дитину є кращим тому свідченням. А про здоровий генофонд, раджу Вам передивитися статистику. Без образ.
avatar

Patriot

  • 27 марта 2011, 19:18
0
Про бяку я как-то не понял. Мне по барабану, кто мой сосед: татарин, русский или украинец. Был бы человеком хорошим. И пусть размножаются как хотят.
А вот в вашем комментарии мне видится разжигание межнациональной розни.
avatar

Bred

  • 27 марта 2011, 18:30
-1
У мене троє малят. І півроку жили практично на допомогу від держави, бо не мав роботи. Татари он не думають про те, як забезпечити завтра, не кажучи вже про післязавтра. І за пару десятків років будуть панувати в Криму. Поки ми будемо розбиратися, хто більша бяка (хохли чи кацапи) і хто кому «рабіновіч»…
Але я не про те. Я про те, що здавати наших жінок «в оренду» — це злочин в квадраті!
avatar

Jaro

  • 27 марта 2011, 18:07
0
Коли сильно треба (їдуть за кордон, наприклад) непогано вивчають за два місяці.
avatar

Jaro

  • 27 марта 2011, 18:00
0
Ну и вы размножайтесь! Вы лично! На своем примере покажите нам, как надо! А я пока не стану зарабатывать столько, чтобы быть уверенным в завтрашнем дне, второго ребенка в семье не планирую. Потому как дитё не только родить нужно, но и накормить, и образование дать.
avatar

Bred

  • 27 марта 2011, 17:57
0
Про английский за пару месяцев вот только не надо! В школах вон по 10 лет учат — и ни бум-бум!
avatar

Bred

  • 27 марта 2011, 17:55
-1
Хай народжують на іноземців, а для нас хто буде? Чи вимирати будемо інтенсивно?
У вас же там он татари розмножуються будь здоров!
avatar

Jaro

  • 27 марта 2011, 17:49
-1
Це дійсно біда, що англійську за пару місяців можуть вивчити, а українська занадто складна, виходить…
avatar

Jaro

  • 27 марта 2011, 17:46
0
Ну, мне вообще украинский национализм также неприятен, как и российский. Более того, мне кажется, что вот это осознание, кто мы есть, не так уж и нужно. Мы — граждане этой страны, и достаточно. И все равно, на каком языке мы говорим.
Да, проблем много. Но мне лично начхать на то, что какие-то проститутки из Киева торгуют собой. Это их выбор: не умеют ничего другого, так и торгуют этим. И что рожают на заказ — это тоже неплохо! Значит, иностранцы понимают, что у нас здоровый генофонд. Пусть себе рожают на заказ для иностранцев!
avatar

Bred

  • 27 марта 2011, 17:17