Прямой эфир


0
Ти, салабон невихований, мені в синки годишся, якщо судити з твого стилю. Тому навчись спочатку більш-менш пристойних манер, — тоді й поговоримо…
avatar

Jaro

  • 28 марта 2011, 17:17
0
Остапа несло!
Дорогая администрация, остановите єтот поток саморекламы!
avatar

Bred

  • 28 марта 2011, 16:50
0
Не полінуйтеся почитати історичні документи на цю тему. І не думайте, що тут присутні дурненькі люди, які ніколи нічого не чули і не знали. Дискутувати з вами більше не буду. І так зрозуміло, що ви таке і які цілі перед собою ставите, прикриваючись благородною ідеєю возз'єднання сходу і заходу України. Тільки не ті акценти ви вибрали, чим і видали себе з головою.
avatar

marika

  • 28 марта 2011, 16:38
-1
Та не Ви, але тут вже є такі «фахівці» широкого профілю. Мельниківці — так, СС Галичина — так, служили німцям, а от бандеровці не могли, не вірю. Досить того що сам Бандера сидів у фашистських концтаборах і що там же загинула вся його родина, після цього він міг служить німцям? То що вбивали не згідних, так я їм і не приписую лик святих, але давайте не будемо забувати, що тоді була війна. Якби кожного з нас, нині таких, грамотних, в ті часи, то Бог його знає що ми могли би там натворити, цілком можливо що Бандера нині, в порівнянні, видавався б святенником. (Тільки застерігаю від пацифістських реплік, давайте будемо дивитися тверезо правді у вічі.) Доречі, Ви знаєте що зробили Радянські війська з першим взятим німецьким містом Немецдорф? Краще не знати. Це я до того, що війна є війна. (Алягер ком алягер.) А те що не всі підтримують, так єдиної думки в суспільстві майже ніколи не буває, стосовно будь-чого, але за основу беруть завжди більшість. І хто Радянському Союзу, а раніше і Російській імперії дав право робити з Україною і іншими державами і народами те що робили? Безвинно загиблі від рук бандерівців в порівнянні з жертвами від рук вище мною вказаних навіть порівнювати ніяково. І доречі, я особисто знаю людину — українця, яка брала участь у знищенні бандерівців і вона особисто не заперечує, а місцями навіть підтверджує првокаційну роботу НКВД там, з метою дискредитувати бендерівців перед місцевим населенням, і навіть більше, підтверджує свою участь в тих акціях. Що таке дискредитація і методи провокаційної роботи НКВД, думаю, пояснювати не треба.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 13:26
+1
Полностью согласен с автором в том что нет идеи. Её действительно нет.Хватают первое что попадет под руку. Например зерновой терминал.Это ж надо всю стратегию развития города построить на абсолютно бесперспективном проекте.
В ТЭО Генплана развития Феодосии рекреацию записали только для отвода глаз.
А всем советую не болтать в блогах, а прийти на общественные слушания по утверждению генплана города и обосновать, прилюдно, свои взгляды на развитие города.Хоть толк какой-то будет, да и самому станет понятно стоят ли они (взгляды) чего-нибудь.
avatar

Boris

  • 28 марта 2011, 12:41
0
Мені цікаво ким же себе вважаєте Ви? Пробігши поверхнево, по статтях блогу і, ознайомившись зокрема, з Вашими коментарями до них, виходить не інакше як до нового виду гомосапієнсів, і то тільки з Великої букви! У Вас всі негідники що євреї, що українці, цілий світ і навіть росіяни, хоча й трошки меншою мірою. Прямо неземний розум, або щось на кшталт цього. Я то знаю звідки та зверхність, зневага, імперські амбіції при IQ на трієчку, а зачасту й того менше. (Вас це не стосується.) А Вам би не завадило поглянути на себе з боку, як в коментарях так і в житті, іноді буває корисно. Раджу.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 12:28
-1
А Ви справді думаєте що кожний в світі живе виключно своїм розумом? Бідолашний. В такому випадку Вам ще рости і рости. (принаймні духовно) Ви знаєте, наприклад, що нинішні америкоси щиро вважають що Другу світову війну виграла Америка, європейці, принаймні англійці, вірять що виграли вони, за частковою допомогою Америки і їм не доведеш що насправді ту війну виграв Радянський Союз, саме наші діди, а не їхні. Візьмемо недавню війну — іракську, Ви думаєте, що через покоління хтось буде знати дійсну причину того вторгнення? Навіть не сподівайтесь, весь світ буде свято вірити, що Америка — визволитель, і принесла іракцям на своїх багнетах демократію на зміну теранії і тим безмежно ощасливила їх. Що вже нині і відбувається стосовно колишньої Югославії. Любий, не будьте наівною лялею. Той хто виграє інформаційну війну, той виграє ВСЕ! Що може протиставити той Ірак чи та Сербія (щоби відкрити світу правду) в противагу американській інформаційній машині? Приблизно таким чином був розвалений нею і Радянський Союз. І саме так вчинив Союз по відношенню до бандерівців, і до цього часу продовжує забивати український інформаційний простір і вести інформаційну війну щодо України. І таким чином знаходить собі пусто-порожні голови, на кшталт Вашої, а потім опираючись вже на Ваші плечі і таких як Ви, навербувавши собі побільше олов«яних солдатиків, переходять до більш практичних дій. Ніхто в цьому світі практично не живе своєю головою, хіба що наші ляльководи, а ми у них всі просто піхота. Ми можемо робити лише те, що нам дозволяють!
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 12:14
0
Та невже? В такому випадку Ви певно хворієте на близорукість і далі свого балкону нічого не бачите. Прямо У Вас під носом в Феодосії «Русское Единство» це що, інститут благочестивих дівиць? Добра частина і-нету просто ряхтить їх залихвацькими відеороликами. Щодо ісламських то там і взагалі є навіть відкрито терористичні організації заборонені в цілому світі, а в Криму діють! І про це було неодноразово писано навіть в газетах. А Ви тут заладили українці та українці…. Зніміть рожеві окуляри, українці тут навіть не найгірше з того що тут є. Нерозумію звідки така ненависть.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 11:35
0
Я не кажу що ви бендеровець, але ви намагаєтеся виправдати їх злочини у тому числі і по відношенню до свойого народу.Не забувайте, що їхні військові формування були на службі у фашистської Німеччини під час війни, а після війни продовжували діяти проти свойого народу на гроші зарубіжних спецслужб. І хто вам сказав, що їх дії до цих пір знаходять підтримку у місцевого населення? У мене багато знайомих і друзів, що живуть на Львівщині та в Ужгороді, і вони кажуть, що далеко не усi пiдтримують таку думку як у вас і ваших прихильників. Виходить, що ви намагаєтеся зрозуміти і відповідно виправдати їх злочини проти тих людей, «провина» яких, на думку бендеровцев і УПА, в тому, що вони не чинили опір становленню Радянської влади? А хто їм дав право засуджувати таких людей до смерті? Ніхто інший, як ці бандформування розв'язали кривавий терор проти свого народу і не мають вони прощення.
avatar

marika

  • 28 марта 2011, 11:01
0
Хохлосрач детектид
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:58
0
їх брудом хамовито і без розбору, а разом з тим і мене туди прописують то мовчати вже не можливо

дружок, это кто что разжигал? Ваши тягнибоковские и тернопыльские фашики это делали. В крыму нет националистических организаций. если конечно не брать в счет шайки бандюков, которые под пророссийскими лозунгами прикрывают награбленное бабло.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:54
0
я не учил историю кпсс. В 2000 году в учебнике черным по белому написано было — бандера герой. Ты думаешь можно безмозгло зомбировать население и все поверят?
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:51
0
да ну. Это ты не уважаешь!!! Ты навязываешь свое испорченное мнение, ты лезешь и ты оскорбляешь. Кто кого должен тут еще жалеть.
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:48
-1
Jaro — сначала школу закончи, а после троли Татар здесь 300 000 человек. Кто здесь кем правит. В отличии от тебя фашиста они искупили свою вину депортацией. надеюсь твои деды в аду
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:46
0
Jaro — твои подтералы вернулись с заработков? Ты уже все родительские деньги спустил? Как тягнибок поживает?
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:44
-1
Patriot — как ты думаешь, станет ли страна единой если ваши предки, которых вы считаете героями убивали наших дедов? Даже сейчас свастика во Львове — 2 герб Украины!!!

Jaro — это ты жёлчью захлебнешься. Влез на сайт чужой страны (а кРым другое гос-во) со своим уставом с мовой и хочет чтобы его уважали. Троль вали в галичину
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:42
0
мой пост снесли ))))))
avatar

Popocarsd

  • 28 марта 2011, 10:37
-1
Ну я вважаю, що всі вчинки людей диктуюються станом душі, або відповідних знань, які і впливають на цей стан, а душа це і є в перекладі психо-, ну з логос- і так все зрозуміло. А сфера діяльності тут просто немає значення. Якщо розібрався, хоча би відносно, з душею, то ситуація вже діло десяте.
avatar

Patriot

  • 28 марта 2011, 09:31
-1
Ніколи не кажіть «Ніколи»… Мудрі люди радять ;-)
avatar

Jaro

  • 28 марта 2011, 00:13