Прямой эфир


0
Згоден, але починати з чогось треба. Бо коли вже матері продають своїх дітей, або просто викидають на вулицю, коли немічні пенсіонери бояться зайвий раз вийти на вулицю, щоби їх за їхнє ж зароблене житло ніде не причинили, коли наші жінки, як та худоба телят, на замовлення народжуюють іноземцям дітей, коли дівчата Києва і, в сезон, Криму стають об"єктом, а Україна центром секстуризму Європи і не тільки, то мовчати вже просто не можливо. Які ж з нас тоді захисники, як же ми тоді можемо називатися чоловіками і навіщо нам тоді взагалі дані чоловічі гормони і «причандали». А щоби щось починати робити потрібно з самого початку усвідомити хто ми є, визначитися з своєю приналежністю і усвідомити це, а вже тільки потім можна буде визначитися з своїми цілями, напрямками роботи і орієнтирами. Інакше ми так і будемо ніким — просто бидлом, і далі нас будуть оскотинювать, а ми будемо, з власної пасивної волі, далі оскотинюватись. Тому найперше і найголовніше це усвідомлення себе в цьому світі, а інакше не випадає.
avatar

Patriot

  • 27 марта 2011, 16:08
0
Г.Popocarsd. Настоятельная просьба в дальнейшем не употреблять тут слово «жид». А также холох, кацап и проч. В противном случае суровая рука модератора поднимется и опустится.
avatar

kafa

  • 27 марта 2011, 11:58
0
Беда еще в том, что тут мало кто понял, что написано. Не привык народ крымский читать на мове. Ну еще сериальчик посмотреть — как-то… А читать — это уже рамками возможного.
avatar

Bred

  • 27 марта 2011, 11:16
0
Ну, «шановним» його обзивати — чи не занадто? Він сам себе навіть не шанує…
avatar

Jaro

  • 27 марта 2011, 00:03
-1
Нормальна, виважена стаття.
Однак московських націоналістів (навіть не так — зоологічних ненависників усьго немосковського, — адже серед московських націоналістів є адекватні люди), бачу, навіть такі дратують. Патологія… Ви скоро жовчу своєю захлинетесь…
avatar

Jaro

  • 26 марта 2011, 23:59
-1
Щодо Вас, то мені Вас просто шкода, жаль тих людей які змушені проживати поряд з Вами, жаль тієї держави в якій проживають такі люди. Хотілося щоби Ви зрозуміли, шановний, що проживаючи тут, дбати і перейматися долею іншої держави, принаймні не розумно, бо так і будете весь час з захопленням переглядати через паркан, захоплюючись успіхами сусіда, занехаюючи при цьому своє власне господарство. Якби там не було і як би Вам не хотілось, але їсти український хліб (хай не такими великими шматками, як хотілося би і можливо без масла), пити українську воду, дихати українським повітрям, дивитись в українське небо і при цьому бути таким невдячним…. Не буду характеризувати, бо не хочу вподоблюватися Вам. Мені є багато чого Вам сказати, але найбільше хотілося би дізнатись: закидаючи мені націоналізм, і відстоюючи свою точку зору, саме таким чином, Ви сам не є націоналістом? Націоналізм і фашизм споріднені поняття, так от, чим російський націоналізм кращий, фашистського, чи згадуваного мені Вами вище, українського, або буд-якого націоналізму взагалі? Елементарну любов і повагу до своєї мови і Батьківщини українцям ви вміняєте за націоналізм і ганьбу, а от своє попрання елементарних людських цінностей, ви націоналізмом не вважаєте, по-вашому це не інакше як подвиг. Дивно, правда? Так хто тут націоналіст? Відкрийте очі. Я немаю нічого проти росіян, бо вони протягом всієї історії були такі ж холопи як і ми, але я категорично проти самої політики Росії, я небуду вже згадувать скільки раз вона зраджувала Україну, подивіться правді у вічі і зізнайтеся хоча би собі що в 1991 році, відмовившись від Криму, надівши звичну мантію печалі, вона зрадила самих ВАС — росіян, говорячи по-сьогодньошніму: вона вас просто кинула! І доведіть мені що це не так? І після цього, задумайтесь чи воно Вам потрібне.
avatar

Patriot

  • 26 марта 2011, 21:45
-1
Так, я добре розумію російську(нічого немаю проти неї), але я українець, а свою Батьківщину, як і своїх батьків, як говорив в одному із своїх інтерв«ю той же Путін, не вибирають. Скажу навіть більше, мені приємно бачити що Ви також розумієте українську. В наступних текстах я обов»язково Ваші побажання візьму до уваги, бо, на жаль, щодо лінощів, Ви абсолютно праві.
avatar

Patriot

  • 26 марта 2011, 20:35
+1
Просьба к автору: нужно короче. Мы теперь уже ленивые все. Два абзаца осилим, а такую простыню никто до конца не дочитает. Вы или в комментарии в следующий раз продолжение зарывайте, проще для всех будет.

Ви ж розумієте російською?
avatar

Bred

  • 26 марта 2011, 18:45
0
прочел этот пост и охренел — чувак ты что куришь))))))))))))
avatar

Popocarsd

  • 26 марта 2011, 18:42
0
прально — украина не должна быть едина! Господин националист даже не удосужился перевести свою гомнотень
avatar

Popocarsd

  • 26 марта 2011, 18:38
0
Шановний, Popocarsd, багато в чому згодний з Вашими коментарями, але можу Вас заспокоїти. Вказані Вами організації ніяким чином не відносяться до згаданої «Громади України», це зовсім новий і ні від кого не залежний рух який щойно тільки зароджується. Для подальшого спілкування, чи дискусій запрошую за вище вказаною електронною адресою.
avatar

Patriot

  • 26 марта 2011, 10:54
0
Да, вы правы, между блогами и форумами существуют некоторые различия.

Всё-таки интересно было бы узнать ваше мнение по теме поста. Если бы вы хотели стать душой компании, какой путь вы бы выбрали?
avatar

drumrock

  • 26 марта 2011, 08:45
0
здесь не форум. Ну может хватит сувать рекламу
avatar

Popocarsd

  • 26 марта 2011, 08:27
0
Ну, с тезисом автора я пожалуй соглашусь.
avatar

Bred

  • 25 марта 2011, 19:37
+1
Ну всех-то к стенке не ставьте!
avatar

Bred

  • 25 марта 2011, 19:36
0
" Если вы уверены, что всё будет плохо..."
то вам срочно к бабе…
avatar

kotok

  • 25 марта 2011, 19:16
0
Спасибо за ваш комментарий. А по сути поста?
avatar

drumrock

  • 25 марта 2011, 18:02
0
хватит рекламировать свои говнобложики ливжорнал. Пиши здесь или не пиши вообще. Ну заманил ты пару десятков юзверей и что дальше? Все свалят!!! Не гадь — вообще такие посты нужно воспринимать как флуд и банить. Твой блог скуден и для какой-то не понятной мне аудитории, которая найдет тебя через!!! поиск!!!
avatar

Popocarsd

  • 25 марта 2011, 17:56
-1
украинская диаспора — вы предатели и уже не украинцы. Вы не знаете что здесь происходит. Вы предали свою страну и свалили работать на другое государство. А теперь из-за бугра тяфкают и рассказывают какие они типа умные. Подо… все вы. Свалили вот обаме и братанской королеве и советуйте как жить
avatar

Popocarsd

  • 24 марта 2011, 22:21
0
чуть не забыл — громада на данный момент занимается вербовкой студентов — будьте осторожны
avatar

Popocarsd

  • 24 марта 2011, 22:15