Віджила система бюрократів.

Сьогодні наше життя суцільна справка. Куди б не йшов, щоб не задумав, чого б не захотів — КУПИ СПРАВКУ! А коштують вони ноничє недешево. Деякі за 1500 грн. сягають. От дивишся, з одної сторони: костюм, парфюм, манікюр, респект, а з другого боку в чергах, Тарасовими словами, переважно голота. Дивишся і думаєш за віщо ж так і скільки? І так усюди куди не глянь хоч нотаріус, хоч МРЕВ, хоч ЖЕК, хоч місцеві держкерівники. Те що не має за собою ніякої реальної роботи і мало б коштувати, максимум, 20-30 грн., коштує 50,100, 200, 300, 500, 1000 і т. д… За віщо? А ще більше «радує» оте: «Вам чтобы получить эту справку нужно нам принести ещё эту и эту справку, оттуда и оттуда». Прямо як в анекдоті, та було б смішно, якби не було б так сумно. Зрозуміло що вони дають можливість один одному заробити, та нам тільки від того не легше і не весело. Я вже не говорю про оті постійні, в чеках, ПДВ й НДС, кожний день і по скільки раз? По логіці нам би з того не гірш ніж вареникам у сметані бути. Та ба!


Бо їх тих трутнів і раніше вистачало, а тепер до своїх, добавились ще й зарубіжні — модні, всякі: дейзери, вайзери, мейзери і інші не зрозумілі їм подібні. Начебто й при ділі, а результату невидно. І захід каже: «Да, це харашо. Це треба!» Так треба, тільки це їм треба, а не нам. Бо чим більше буде у нас клерків і всяких трутнів тим буде краще їм (закордону) і тим буде гірше нам (людям). Хтось буде їздить на джипах (клерки), а хтось буде приносити їм останні штани (люди). А при таких справах ми багато не набудуємо.

Зараз багато в світі революцій, а у нас в Україні різних Майданів, це, звісно, також потрібно, щоб влада не забувала про людей, але по-великому рахунку марно. Бо прийти скинуть одних і посадить на їх місце інших — це нічого не міняє! Не більше ніж змінити вивіску на одній і тій же «конторі». Щоб був толк потрібно міняти саму систему управління і її ідеологію. І новий порядок потрібно готувати заздалегідь, а не сподіватися, що от прийду і відразу зроблю все як треба і швидко. Та дідька. Не тут те було. Якщо колесо крутиться то його вже не так просто зупинити, а якщо воно вже вийшло з ладу, то щоб їхати далі потрібно інше.

Сьогодні загальнонаціональний День гніву, але своїм відвладним Львівським спектаклем для тупаків, привладним поки що вдалося розколоти нашу тільки но почавшу об"єднуватися державу, і тим самим продовжити своє привладне існування. Але народна мудрість завжди беззаперечна і вона говорить «Шила в мішку не втаїш». Тому суттєво це нічого не змінює і є не що інше як відстрочка. Бо не загорами вже й осінь, а там і хліб гривень по 8. Отам і поговоримо.
  • 0
  • 14 мая 2011, 13:44
  • Patriot
  • 2091

Комментарии (6)

RSS свернуть / развернуть
+
0
день гнева провалился. Ни кто кроме свободы не пришел. Дураки закончились или просто еще не протрезвели
avatar

Korrec

  • 15 мая 2011, 23:07
+
0
Та й не дивно, знав про це наперед. Після Львівської владної авантюри цей захід доцільніше було б взагалі перенести, або відкласти. «Владики» розрахували свою «акцію» у Львові хоч і тупо, зате влучно. Інакше їм 14-го було б непереливки. Хоча як і було сказано, це нічого для влади не змінює, лише дає відстрочку. А от для народу, в передбаченні подій 22 і 23, хотілося б щоб він виявився мудрішим.
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 09:33
+
0
ага пустить юлю обратно в огород.
avatar

Korrec

  • 16 мая 2011, 10:58
+
0
Ні Юлю, ні і Вітів теж ні. Досить, вже ситі по горло.
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 12:43
+
0
прально, фашикив с фарион. Они там еще не были))))) да? и что дальше? расстрелы москалей?
avatar

Korrec

  • 16 мая 2011, 14:22
+
0
Точно попокардс.

До чого тут розстріли? І до чого тут взагалі москалі? Росія від червоного терору постраждала, якщо й менше України то не набагато. А прагнення нормально жити, це цілком нормальне прагнення кожної людини. І саме з цим пов«язаний був виступ 14-го.

І не обов»язково міряти весь світ через призму своїх поглядів, розстріли, москалі і т.д. Я в наступній статті вже зауважив, що український націоналізм досить далекий від російського шовіністичного. Бо в сам Львів приїзджає багато й росіян і самих львів«ян досить багато, розмовляючих російською. І нічого. Бо якби було десь щось інакше російські ЗМІ, вже б трубили вовсю, гучніше слона в савані.
avatar

Patriot

  • 16 мая 2011, 19:00

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.